2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sogu

Aynısı bende de oldu. Dr muayene etti sıkıntı görmedi. Yerleşme kanaması dır dedi ama yat dinlen dedi rapor verdi ise gitmiyorum. Ayrıca progestan kullanıyorum

benimde 8. haftada oldu.kalp atışı olduğu için birşey olmaz kolay kolay artık demişti dr.hatta benim iki gün sonra kanda geldi bikez.pruloton iğne oldum.bidaha gelmedi.dr tekrar olabilir, olursa hiç korkma herşey yolunda, oluyor böyle şeyler çoğunlukla dedi.ama istirahat verdi her ihtimale karşın.sende dinlen.eğilip kalkma yat birkaç gün canım.

Aynısı bende de oldu bir kere sarı ile kahverengi karisik. Doktor muayene ettikten sonra bir sıkıntı yok yerleşme kanaması dedi. Dinlen yat kendini yorma dedi. Rapor verdi ise gitmiyorum. Bir de progestan iciyorum
Ben fitil olarak günde 1 kere alıyorum progestanı. İnşallah kesilir biran önce. Canım sıkılıyor gördükçe

günaydın kızlar ben 1 haftadır resmen sudan tiksiniyorum hatta sudan değil bütün sıvı şeylerden günde 1 bardak suyu zorla içiyorum onuda çıkarıyorum benim gibi olan var mı?

Ben fitil olarak günde 1 kere alıyorum progestanı. İnşallah kesilir biran önce. Canım sıkılıyor gördükçe

İçini rahatlat lütfen , aşırı kanama ve çok aşırı sancı olduğu durumlarda mutlaka acile gitmek gerekli,Bunun dışındaki durumlarda lekelenme vs normalmiş, 9.haftanın içindeyim ben de, neredeyse 5.haftamdan beri devam ediyor ,hiiç ama hiç üzülme cnm

buarada benim uItrasonda sattan buyuk cikti bebek 9 hafta degiI 11. hafta icindeymisim..2 ayri doktora 2 ayri zamanda gittim 2 sinde de tam 2 hafta buyuk cikio sattan

buarada benim uItrasonda sattan buyuk cikti bebek 9 hafta degiI 11. hafta icindeymisim..2 ayri doktora 2 ayri zamanda gittim 2 sinde de tam 2 hafta buyuk cikio sattan
Aaaa aa ne güzel erkenmi dogucak bebis bu durumda ileride giden bebisleriii doktorlar çok seviyor masaallah

öyle fark edılecek bır renkte degıl canım. çok yakından bakınca hafıf kahverengımsı ve çok az bişi
hanı yogun olsa ve koyu olsa doktora sorardım.

Gunaydinlar kizlarrr
Yarın kontrolüm var geçen hafta çarşamba ilk defa kahverengi akıntı olmuştu. Progestan kullanıyorum ve yat kalk istifrah et yine yat bole gecio şimdilik. Hamile olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum artık diye agliyorum. Sabah o kadar bulantı olmuyor ama 4 ten sonra anlatılmaz..
Benim akıntım da ilk başta koyuydu şimdi rengi açık oluyor olursada. Doktor olabilir kanama ultrason da yok demişti. Yarın epey bi tahlil de yapilcak yazarım sizede kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…