2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla 15 bardaktan bahsedılıyor ben 6 bardak ıcsem kar sayarım
ara sıra lımonlu ıcıyorum
ama o da sıkıyor bır muddet sonra

valla 15 bardaktan bahsedılıyor ben 6 bardak ıcsem kar sayarım
ara sıra lımonlu ıcıyorum
ama o da sıkıyor bır muddet sonra
15 bardak ne ya kaç litre yapıyor o öyle ben 15 bardak icsem hiç ağzıma yemek suremem...banada aile hekiminde ebe öyle söyledi 15 bardak diye hiç ciddiye almadım 3 litre yapıyor acaba şimdi hesapladim azcık....ben 2 icsem keşke süper olur 3 imkansız

bılmıyorum kaç lt yaptıgını
bardaga göre degısıyor. onlar klasık su bardagından bahsedıyor bence. hamılelık rehberınde öyle yazıyordu :=)

bılmıyorum kaç lt yaptıgını
bardaga göre degısıyor. onlar klasık su bardagından bahsedıyor bence. hamılelık rehberınde öyle yazıyordu :=)
Bence 3 litre ben kendimi ikiye zorlayacam sende mutlaka yavaş yavaş arttir nasıl olsa yemek yemiyorum bol su içeyim

Bence 3 litre ben kendimi ikiye zorlayacam sende mutlaka yavaş yavaş arttir nasıl olsa yemek yemiyorum bol su içeyim

bişi sorcam, benım bu zamana kadar 2 kere kahverengı akıntım oldu
biri bugun oldu. ben doktora soylemeyı pek dusunmuyorum
sık olanlar ıcın mı gecerlı? benım nadir oluyor ve cok hafıf oluyor

bişi sorcam, benım bu zamana kadar 2 kere kahverengı akıntım oldu
biri bugun oldu. ben doktora soylemeyı pek dusunmuyorum
sık olanlar ıcın mı gecerlı? benım nadir oluyor ve cok hafıf oluyor
Hayır cnm 1 kere bile olursa söylemen lazım bu işler ihmale gelmez bak birdefa lekelenme yaşayanlar bile ilaç kullanıp full yatıyorum. ...zaten bildiğimë göre 10 gün kullanıyorsun bence yarın doktorunu ara ve bol bol dinlen

ayy valla hıc aramayı dusunmuyorum
her şeye bır ılac oldu
ılaclar gün gectıkce artmaya basladı.
2 hafta sonra gıdıcem
gıttıgım zaman sorarım :=)

Evt ben seni az çok tanidigima göre soğuk kanlisin hemen paniğe dusmuyorsun bu çok güzel birsey ama doktoruna danismazsan ihmal olur bu

ayy valla hıc aramayı dusunmuyorum
her şeye bır ılac oldu
ılaclar gün gectıkce artmaya basladı.
2 hafta sonra gıdıcem
gıttıgım zaman sorarım :=)
Ama birçok kişi ya fitil şeklinde kullanıyor yada jel illa ağızdan almana gerek kalmıyor yani.....yinede sen bilirsin birsey diyemem artık Rabbim korusun sizi

Ama birçok kişi ya fitil şeklinde kullanıyor yada jel illa ağızdan almana gerek kalmıyor yani.....yinede sen bilirsin birsey diyemem artık Rabbim korusun sizi
öyle fark edılecek bır renkte degıl canım. çok yakından bakınca hafıf kahverengımsı ve çok az bişi
hanı yogun olsa ve koyu olsa doktora sorardım.

öyle fark edılecek bır renkte degıl canım. çok yakından bakınca hafıf kahverengımsı ve çok az bişi
hanı yogun olsa ve koyu olsa doktora sorardım.
Hımmm ozaman artık gittiğinde sorarsin herhangi bir olumsuzluk olursa mutlaka ararsın zaten doktoru......Ayyy çok uykum var

bı benım uykum gelmıyor
Sabah kaçta uyaniyorsun......Bu arada ben hergece mutlaka 3 te ancak uyuyorum sabah 8 de uyanıyorum 9 da tekrar uyuyorum 11 e ķadar uykum çok tuhaf yani sabah burda kızlara yazıyorum biraz sonra tekrar uyuyorum tablet hep yanımda masaallah

ohoo sen uyanıp uyuyorsun :=) ben 12-13 gıbı kalkıyorum :=)

evet 5 gibi yatıyorum ben bazen 2 de falan kalkıyorum

Ohhh valla yaa ne güzelll :))
Ben sbh 6da uyandığım için en geç 10da sızıorum valla :))
Bu arada günaydınnnn :))

Aynı akıntı bendede var cumartesinden bu yana.. 2 kere gittim doktora. Herşey normal korkma,olabilir bu haftalarda dedi. Senin doktorun yorumu neydi ?

Aynı akıntı bendede var cumartesinden bu yana.. 2 kere gittim doktora. Herşey normal korkma,olabilir bu haftalarda dedi. Senin doktorun yorumu neydi ?
Aynısı bende de oldu bir kere sarı ile kahverengi karisik. Doktor muayene ettikten sonra bir sıkıntı yok yerleşme kanaması dedi. Dinlen yat kendini yorma dedi. Rapor verdi ise gitmiyorum. Bir de progestan iciyorum

Kizlaaaar doymuyorum.... (
Hurma incir yiyim dedim oda tatliya midemi yaktı doguma kadar epey kilo alcam bu gidisle
canim gunaydin bende ayniyjm gecen aksam survivorda bisi vardi canm cekti gec diye bulamadik dun aksam 9da aklima dustu esim gtti aldi geldi ole bi yedimki nefes alamadim allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…