Çıktım canım çıktım.. Şimdi eve girdim. Doktorun odasına girdim, sedye yoktu, çatalda ultrasona bakıldı, ultrason aletini kullanmayı bilmiyordu, telefon ile konuşup öğrendi, bebeği ölçtü nasıl gördüyse o ekranda ben bebeğimi seçemedim, 9+1 gün beklediğin gibi mi dedi, hayır dedim ekran görüntüsünü değiştirdi tekrar ölçtü, 9+4 en fazla böyle çıkıyor dedi, e dedim ultrason görüntüsünü vereceksiniz değil mi dedi , bebeğinin kalbi atıyor yetmez mi dedi, o ne demek be dedi, yetmez tabiiki doktorsun sen dedim herşeyi açıklayacaksın, o görüntüyüde cebinden vermiyosun o benim hakkım dedim. Verdi. Çok bilen hastalarda beni bulur dedi sessiz sessiz, keşke sende biraz birşeyler bilsende bir anneyle böyle konuşulmaması gerektiğini idrak etsen dedim. Sustu. İdrar testini bu barkodla al dedi sert sert. Hiç birşeyimi sana yaptırmam dedim. Senide şikayet edicem dedim çıktım odadan. Hastanenin önündede bir güzel ağladım. Sinirimi tam alamadm çünkü. Bebeğimmi hareket ederken görür gibi oldum ama ekran net değildi.. Çok üzgünüm. Meleğimi görmeye gitti , stres oldum geldim. Özelden şaşmam, haftaya gideceğim..