2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sonra tekrar geri sirt ustu donebiliyormu ben de uyuyamaxdim herhalde bizimki daha uykuda donmedi bilemedim şimdi ne diyecegimi

vallahi gündüz uyanıkken döndüğünde nadiren tekrar bir tur daha atıyo ama gece zaten gözler kapalı uykudayken tek sefer dönüyo kalıyo öyle

Bizimde uyku da dönüyor sürekli döndüğü tarafa yastık koydum dönemiyor şimdi

hep aynı tarafa dönmüyor ki bazen bakıyorum çapraz olmuş

Çok geçmiş olsun heralde en çok korktuğum şey

çok teşekkürler bir saniyelik yanında dursan bile bazen pattt gidiveriyolar

Cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. Bende diyorum hiuf nerde
sağol atom teşekürler
vallahi çok özledim sizi
merak ediom
napıyonuz
neler yaşıyonuz minnoşlarla diye ama bu düşme olayından sonra bir hafta zor kendime geldim
gece düzen bozuldu
geçen haftada mevlüt yaptım
resmen pertim çıktı
çok çabalasamda giremedim :)

tutmayin vuracagim kendimi sende kiz yoktu demiii, anlayamazsin beni sabahin 8inden beri yeni uyudu nesli, oda ayagimda mirildiyo hala. Dursa neyse, butun gun sebeklik yaptim.
heee bi de resmen iyicee akılları keser oldu
yanlarında durcann
konuşcan
gülcenn
oyuncak filan boşş artık
pof poflanmak istiyor bizimki
ilk zamanlardan daha beter olduk
uyku süremiz çokkk kısaldı
yeme düzeni bozuldu
süt azaldı
geceler çok sık uyanır olduk (sanırım doyma yetersizliği)
sürekli yanında olayım dokunayım ona bakarak konuşayım istiyo
yanıma koyup yemek temizlik yapmak hikaye oldu
uykusunda bile artık kendi tarzında yatar oldu
yan dönüyo ayaklar kollar bi yanda
büyüdüler mi ne yaa

Valla aynilari bizde iste, bende gecen hafta mevlut yaptim ondan sonra cocuk degisti gene. Ama 6. Ayin tamami zor geciyormus, bende duzeni bozmamaya calsiyorum ama namumkun.. Firsat buldukca kaynatiyoruz iste buralarda

Aynilari hiuf aynilari... Ilaveten dis sikintilari eklenince hic cekilmiyo yeminlen.

Evet iyi hafıza varmış sende:) zor oluyordu yanında 2 ay yattım bel falan kalmamıştı artık mecburdu bizimkisi alışmaya:)

Bizimkisi sürekli sola dönüyor onu öğrenmiş hava atacak ya bana

Birak yere yuz üstü oynasın biraz aglasin cok aglatmaa heeyavas yavas uzaklas kendi kendine oyalanson biraz ben agladigi zaman hemen almiyorum emzigini veriyorum atiyo yine veriyom sevdigi oyuncaklari gore bilecegi yere kouuyorum biraz oyalamiyo oyle baktim zaman gecmis biraz seviyorum kucagima almadan cok cirlarsa aliyorum bir dene bakalim nolcak canim

Kime diyon nesli

Oncelikle gecmis olsun. Benim de en korktugum dusurmek. Cogu ebeveynin basina geliyor. Ufak tefek kazalar bizde atlatiyoruz. Sakarlik mi bazen insanin basireti baglaniyor. Allah korusun bebislerimizi.

Simdiki bebisler teknoloji cagi cocugu ya . Oyuncaklarla oynamiyor. Oyuncaklarla yine ben oynatiyorum. Ana kucaginda sikiliyor 5 dk ancak baby tv ye bakiyo sıkılıyor. Unlamaya basliyor ana kucagindan kalkmaya calisiyor devrilir mi diye yanina gidiyorum gene sohbet muhabbet. Yere battaniyenin ustune atiyorum yone daraliyor ondada bes on dakika Yemek yerken masaya gelmek ister kucaga aliyorum. Ne oyuncak ne ana kucagi ise yaramiyor . Ter icinde kaliyoruz

Valla aynilari bizde iste, bende gecen hafta mevlut yaptim ondan sonra cocuk degisti gene. Ama 6. Ayin tamami zor geciyormus, bende duzeni bozmamaya calsiyorum ama namumkun.. Firsat buldukca kaynatiyoruz iste buralarda
6 ay niye zor geciyor . 6 aydan sonra rahatlarsin diyorlar buyuyecek. 3 aya umut baglamistik olmadi . 6. Ayi bekliyorum

aynen yazdigin gibi geciyo zaten zaman :) tek fark uzaklastigim anca dudagini buze buze aglamaya balsiyo, yada onunla konusmadigim zaman :) tipki aurora ninki gibi :)
Benimki iyi biraz masaallla diyin anneleragzizin ustune yapıştırıcı surerim benimkide gece uyumuyo yanima aliyom uyuyo geri koyuyom alisir annesi zeyno sitres yapma daha emeklicekler yurucekler daha cok yorulcaz pes etmek yok tempoya devam benim gibi iki cocuk olsa netceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…