2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

NESLİ ya benimki de benim yanımda iyi uyuyor bende yatağına koyayım diyorum ama açıkçası bana da zor geliyor ya çünkü koyunca yine mirildaniyor al koy al koy zor oluyor bende dinlenemiyorum.nolacak böyle?

NESLİ ya benimki de benim yanımda iyi uyuyor bende yatağına koyayım diyorum ama açıkçası bana da zor geliyor ya çünkü koyunca yine mirildaniyor al koy al koy zor oluyor bende dinlenemiyorum.nolacak böyle?
Ben yanimdayken uyuyamiyorum yaaa bilmiyorum niye besigindeyken ihh dese duyarim zaten de bir yaygara kopariyor gece sanirsin 3 gun ac kalmis esim diyo kalk emzir sunu sanki onun demesiyle emziriyom gozlerim kapali birde ina bagitiyom nolcek biyle bilmiyom benim büyük hic boule degildi

çok geçmiş olsun canım.

kundak yapıyorum hala. yanlarında da yastık var. yoksa çok zor olurdu heralde

kızmadın mıben kıyamet koparırım

aldım elinden hemen

aynı benim oğlum oyuncak falan sevmiyor hiç

Bizdede öyle ağlatmıyoruz
kaynım diyoki ben bırakcam ağlasın çocuğum diyo
böyle şımartmayacam diyo
daha evli bile değil gerzek
boş boş konuşuyo

çay kadar manasız bişi yok bebekler için.

Ay cehalet ve hurafe yetmezliğinden öleceğim deseydin canım
Çay nedir Allâh aşkına,yetişkinlere bile hayrı yok, kafa hiç basmıyor...

Cahillik işte laf anlatılmıyo
Ne desek hep aynı cevap
"Bişey olmaz"

Kizlar kardesim yardim etti bana bu konuda uyuyunca atletimine cikarip burnun yakinlarina koyuyorum simdilik ise yaradi

Ben artık kanepede oturtuyorum
Günde en fazla beş dakka falan
Bizde henüz dönme falan yok
Kilo durumu ne bilmiyorum
Geçen hafta bir gram bile almamıştı
mama vermedim ama başlayabilirim
Ek gıdaya geçmek için üç hafta daha var
Sonra blw yöntemi ile başlamaya karar verdim
Gün içinde oyalamak çok zor oluyor
Kucakta evi gezsek saatlerce sıkılmaz
Alttaki iki dişimiz çıktı ama salyalar kaşımalar devam ediyor
Bizden böyle..

Aynen konus konus bi yere kadar sonra sarki diyoruz. Uyurken sarki isteyince eeee diyo . Aksam benim kafa kazan gibi.

Cok tatli oluyor. Anneme gidince bende bebisle yatiyorum. Yan cevirince uykuda bile anliyo tekrar bana dogru donup yaklasiyor bana

Kız atom 20 kg a kadar diyo ergoda yoksa alıp napim ama çok pahalı işte 2. El denk getirebilirsem tatile gitmeden önce süper olur. Dün rezervasyon yaptırdık bende bugün pişmanlık belirtileri başladı. Oralar çok sıcak bebikim pişer. Ya hadtalanırsa sıcaktan. Ee orda durcak mı bizi rezil ederse evdeki gibi zapdedemezsek boşuna mı gidiyoruz vs. Vs. Resman korkular sardı beni Atom heart mother

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…