- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.201
NESLİ ya benimki de benim yanımda iyi uyuyor bende yatağına koyayım diyorum ama açıkçası bana da zor geliyor ya çünkü koyunca yine mirildaniyor al koy al koy zor oluyor bende dinlenemiyorum.nolacak böyle?Benimki iyi biraz masaallla diyin anneleragzizin ustune yapıştırıcı surerim benimkide gece uyumuyo yanima aliyom uyuyo geri koyuyom alisir annesi zeyno sitres yapma daha emeklicekler yurucekler daha cok yorulcaz pes etmek yok tempoya devam benim gibi iki cocuk olsa netceniz
Senin suan otomatik olarak sütun artar benim annemdeyken öyle olur genelde psikolojik olarak rahatlama geliyor.Kıccen gezmelerde. Anası otlarını incirlerini unutmuş evde aktar aktar ot arıyo
İki fırt çekcek diye..
tadı güzel olduguna göre içinde şeker var o zaman?hero baby
Ayağında sallamayı dene pembe valla son careBugün resmen kuruttu beni sabahtan beri uyumadı
Belki hamakta sallarken 15 dkcık oda kesintisiz sallanarak
Bari bi tam otursda öyle gezdirsek daha rahat
Ben yanimdayken uyuyamiyorum yaaa bilmiyorum niye besigindeyken ihh dese duyarim zaten de bir yaygara kopariyor gece sanirsin 3 gun ac kalmis esim diyo kalk emzir sunu sanki onun demesiyle emziriyom gozlerim kapali birde ina bagitiyom nolcek biyle bilmiyom benim büyük hic boule degildiNESLİ ya benimki de benim yanımda iyi uyuyor bende yatağına koyayım diyorum ama açıkçası bana da zor geliyor ya çünkü koyunca yine mirildaniyor al koy al koy zor oluyor bende dinlenemiyorum.nolacak böyle?
çok geçmiş olsun canım.çoktandır malesef giremiyorum
bi gireyim dedim ilk sayfada senin iletini gördüm cisrik
girmememin sebebi senin ki tatsız düşme vakası yaşamam
altını değiştirip uyutacakken birden ağlamaya başladı emziğini suya tutayım diye mutfaga gittim
ama yürürken yaşanacaklar hep gözümün önünden geçti birden sanki
ve tam musluğa yaklaştımki
birden gümm sesi ve acı bir ağlama....
odaya nasıl gittim
yerde yavrumu oyle gördüm ya
resmen travma geçirdim
kendime bir kaç gün gelemedim
dr falan gittik şükür bir sorun çıkmadı
ama çookk etkilendim
artık asla yalnız bırakamıyorum
kundak yapıyorum hala. yanlarında da yastık var. yoksa çok zor olurdu heraldeteşekkürler eymenta ve neslihan
vallahi çok tehlikeli olmaya başladı artık
ayrıcaaaa üç gecedir bize uyku haram
beğefendi uykusunda dönmeye başladı
bildiğin uyurken gözler kapalı pat dönüveriyo
ben çeviriyorum daha üzerinden elimi çekmeden tekrar dönüyo
sanırım yüz üstü rahat ediyo ama bu durum beni inanılmaz korkutuyo
uyuyamıyoruz
yatağı sert
çarşaf gergin
yastık yok
hatta battaniyede yok tulum giydiriyorum yüzüne çekmesin diye
dönen kendini kurtarır diyorlar ama bilini neredeyse kapalı oluyo uyurken bilmiyorum
sizde yaşıyo musunuz bu durumu
acaba özgür mü bırakmalıyım yoksa iki yanında da yastıkla sıkıştırmalı mıyım
kızmadın mıben kıyamet koparırım
Oncelikle gecmis olsun. Benim de en korktugum dusurmek. Cogu ebeveynin basina geliyor. Ufak tefek kazalar bizde atlatiyoruz. Sakarlik mi bazen insanin basireti baglaniyor. Allah korusun bebislerimizi.
Simdiki bebisler teknoloji cagi cocugu ya . Oyuncaklarla oynamiyor. Oyuncaklarla yine ben oynatiyorum. Ana kucaginda sikiliyor 5 dk ancak baby tv ye bakiyo sıkılıyor. Unlamaya basliyor ana kucagindan kalkmaya calisiyor devrilir mi diye yanina gidiyorum gene sohbet muhabbet. Yere battaniyenin ustune atiyorum yone daraliyor ondada bes on dakika Yemek yerken masaya gelmek ister kucaga aliyorum. Ne oyuncak ne ana kucagi ise yaramiyor . Ter icinde kaliyoruz
Bebek ağladığı zaman susacağını biliyoruz da neden bi telaş üzüntü
Ağlıyor demek mutsuz diye bi şebeklik şebeklik...karnını öpüyorum kıkırkıkır bırakıyorum ses anında viklemeye dönüyor
Ağlarken gülüyor birden
6. Ay dolsada otursa emeklesemi dicez ...yoksa emeklediğinde bizi neler bekliyo
çay kadar manasız bişi yok bebekler için.
Ay cehalet ve hurafe yetmezliğinden öleceğim deseydin canım
Çay nedir Allâh aşkına,yetişkinlere bile hayrı yok, kafa hiç basmıyor...
Kizlar kardesim yardim etti bana bu konuda uyuyunca atletimine cikarip burnun yakinlarina koyuyorum simdilik ise yaradiNESLİ ya benimki de benim yanımda iyi uyuyor bende yatağına koyayım diyorum ama açıkçası bana da zor geliyor ya çünkü koyunca yine mirildaniyor al koy al koy zor oluyor bende dinlenemiyorum.nolacak böyle?
Usutup kusunca annem cok acik ilik verdittiriyordu. İyi geliyordu kusmasinaçay kadar manasız bişi yok bebekler için.
Aynen konus konus bi yere kadar sonra sarki diyoruz. Uyurken sarki isteyince eeee diyo . Aksam benim kafa kazan gibi.Ah cnm ah valla artık ali babalar kırmızı balıklar şarkı soylemekten Boğazlarım ağrıyor tuvalete bile anakucaginda alıp öyle giriyorum bağıra bağıra şarkı söylüyorum dursun da işimi halledeyim diye o derece
Cok tatli oluyor. Anneme gidince bende bebisle yatiyorum. Yan cevirince uykuda bile anliyo tekrar bana dogru donup yaklasiyor banaNESLİ ya benimki de benim yanımda iyi uyuyor bende yatağına koyayım diyorum ama açıkçası bana da zor geliyor ya çünkü koyunca yine mirildaniyor al koy al koy zor oluyor bende dinlenemiyorum.nolacak böyle?
Yerim onun güzel gozlerini gezsin bakalim sari gaci
İnşallah canim gitsin engellemem annesi babasi ama ben gitmemEhe sarı gacı
Kız nesli cvbi okudum bulup alıntılayamadım. Alt alta oturmaktan cook daha iyi olur. Eşin de zırt pırt kaçamaz aynı binada olduğu gibi olmaz. Çok rahat edersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?