2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6 ay niye zor geciyor . 6 aydan sonra rahatlarsin diyorlar buyuyecek. 3 aya umut baglamistik olmadi . 6. Ayi bekliyorum
Su huysuzluk takvimleri varya :) ona gore konustum, 6nin sonuna kadarda devam ediyor.mus. gerci hakikaten oyle oldu, cok uysal, sakin sakin oynayan bebe gitti, canavara donustu benim kiz. Doktorda biseyler soylemisti bu ay hakkinda. Bol bol kucak isterler, ilgi isterler, sen odadan gidince aglar, yabancilama baslar, susturamazsin diye... Yemesi hep problemliydi 3. Aydan beri ama Alismisim uslu kizima, zor geliyo simdi uyumayan, zirlayan bebek

Benim ki hic uslu degildi. Yandim desene

Masallah zor ya .....

Çok geçmiş olsun. Bebislerimiz çok tehlikeli olmaya başladılar. Yatak sert çarşaf gergin yastık yok demişsin ya bunlardan birini çıkardığımda benim kız dönemiyor. Şuan annemdeyim mesela yatak yumuşak içine gömülüyor hafiften o yüzden dönemiyor. Altına yumuşak bişey serip deneyin derim birde.

Bebek ağladığı zaman susacağını biliyoruz da neden bi telaş üzüntü
Ağlıyor demek mutsuz diye bi şebeklik şebeklik...karnını öpüyorum kıkırkıkır bırakıyorum ses anında viklemeye dönüyor
Ağlarken gülüyor birden
6. Ay dolsada otursa emeklesemi dicez ...yoksa emeklediğinde bizi neler bekliyo

yedirme işi derken canım?

ben meyve filesine koycam
bakalım napacak

çay kadar manasız bişi yok bebekler için.

aynen yazdigin gibi geciyo zaten zaman :) tek fark uzaklastigim anca dudagini buze buze aglamaya balsiyo, yada onunla konusmadigim zaman :) tipki aurora ninki gibi :)
Ah cnm ah valla artık ali babalar kırmızı balıklar şarkı soylemekten Boğazlarım ağrıyor tuvalete bile anakucaginda alıp öyle giriyorum bağıra bağıra şarkı söylüyorum dursun da işimi halledeyim diye o derece

Aynı cnm ya bu kadar olmaz yalnız olmadığımı bilmek ii geliyor

Ay cehalet ve hurafe yetmezliğinden öleceğim deseydin canım
Çay nedir Allâh aşkına,yetişkinlere bile hayrı yok, kafa hiç basmıyor...

Çok çok geçmiş olsun, bu aralar sıkça yaşanıyor topikte, hep tetikte olmak lazım.
Hoşgeldin bu arada, özlettin kendini

Bugün resmen kuruttu beni sabahtan beri uyumadı
Belki hamakta sallarken 15 dkcık oda kesintisiz sallanarak
Bari bi tam otursda öyle gezdirsek daha rahat

Hepsinin öyle günleri oluyor demek ki, bugün piyango sana vurmuş Pembito. Geçen benim zilli öyleydi, üstelik sular kesikti. Anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti valla.

Allah kolaylık versin

6 ay niye zor geciyor . 6 aydan sonra rahatlarsin diyorlar buyuyecek. 3 aya umut baglamistik olmadi . 6. Ayi bekliyorum
Benimde bebeği olan arkadaşım öyle demişti 6. Aydan sonra düzelecek diye tek umudum bu artık.4 temmuzda tam 6 aylık olcak 7. Aya gireceğiz gün sayiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…