2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

S

Senin suan otomatik olarak sütun artar benim annemdeyken öyle olur genelde psikolojik olarak rahatlama geliyor.

Evet akşam saatine kadar hiçbir süt yapıcı içmememe rağmen sütüm vardı çok şükür. Kızı akşamdan beri ayağımda ben sallamıyorum bundan büyük rahatlama olurmu

Cok tatli oluyor. Anneme gidince bende bebisle yatiyorum. Yan cevirince uykuda bile anliyo tekrar bana dogru donup yaklasiyor bana

Bizimle yatmaya ne zaman alışırlar ki çok korkuyorum

İnşallah canim gitsin engellemem annesi babasi ama ben gitmem

Kız nesli ne kağa kötü gelinsin sen öyle hı

benimkide oyle, aglarken gulmeye, gulerken aglamaya basliyo birden yeni cikti bu

Bugün resmen kuruttu beni sabahtan beri uyumadı
Belki hamakta sallarken 15 dkcık oda kesintisiz sallanarak
Bari bi tam otursda öyle gezdirsek daha rahat
su 6'yi atlatsak buyuk umutlarim var

yedirme işi derken canım?
gecen bi kasik yogurt verdim, baya zor oluyomus, is olarak kabul ediyorum bizde emme de sikintili zaten, yedirme isi olarak adlandirdim

ali baba bizimde favorilerimizden butun ogunlerimizde mevcut

Benimde bebeği olan arkadaşım öyle demişti 6. Aydan sonra düzelecek diye tek umudum bu artık.4 temmuzda tam 6 aylık olcak 7. Aya gireceğiz gün sayiyorum
benimde aynen tek umudum bu ayin sonu..

evet canim antalya sicaktir, olsun orda yasayanlarin bebekleri napiyo allasen... Sal cayira yoksa isin icinden cikamazsin

aslında katıyı kaşıkla verıldıgınde keyifli oluyor bana göre benımkı yogurdu sevdı

Bence zor bizimkide yuzunu bi eksitti once, sonra hapur hopur yedi masallah
katıysa kolay. az sıvıysa zor üstü başı batıyor
benımkını zapdedemıyorum artık. dönüyor, ileri gitmek istiyor gidemeyınce aglıyor. kolu altta kalıyor bazen
bazende kafasını oyuncaga carpıyor. sürekli yanında olmak gerekıyor

Ay evet 1 haftadir ayni durumdayim. Yapisik ikiz gibi, bi de ter basiyo yapis yapis. Oyun oynamayida beceremiyo, kavga halinde agzina sokma pesinde, sarkilar turkuler, konusmalar, kucaklar, valla bana gina geldi. Hic dur yok hic.

Selam bayanlar netim bitti giremiyorum valla ama aklım burda kociskom gelince ondan girebiliyorum sükürki
Size sormustumya kasik mamaso vermiyorm versemmi diye doktordaydik bugün 6aydan önce gerek yok erken dedi valla anne sütü ve mama yetiyo ilk 6 dedi.. Kafam iyice karisti

kaşık mamasına gerek yok dedi ama mama yetiyor dedi?
o nasıl oluyor ikisi de aynı sey değil mi? bu ay ne kadar kilo almıs?

Milletinkiler catir catir geziyor. Bizde onu dusun bunu dusun. Eziyet ediyoruz kendimize tatili. Rahat ol biraz bebek o aglasada aglasin. Sen bebeginle ailenle ilgilen keyif almaya bak. El kadar cocuga niye yaramazlik yapiyorsun demezler. Hem gunduz yorulursa gece uyur zaten gunes yorar. Basindan sapkayi eksik etme. Enseyi kapatan bezden koruyucuyu sur. Golgede tutarsin . Kucukken alissinlar daha iyi. Bir kere gidince bizde alisiriz

Ah mis ya hasta olursa ben tatile gitcem diye çocuum mafolursa napim ne edim çıkamadım işin içinden doğru diyosun daa elde değil kocişte diyo ne pimpiriklisin diye.

cemre29 dun sut durumu bendede ayniydi, annemdeyken ne kahvalti ne su, ne bizim cadi karisimlarindan hicbisey yiyip icmemisken hemde.. Bugun gene fosss

çok garip. bende ailemin yanındayken süt sagmıstım
250 cc falan cıkmıstı pess
evde de artık 60 cc

Napsak bebeler büyüyene kadar herifleri terk edip anne yanına mı taşınsak bilemedim. Valla bana uyar

az kontrolu saglasalar rahatlarız

Bana da kontrol tam olmadığı için sinirleniyor gibi geliyor. Sanki otursa, yürüse gitgide rahatlıcaz gibi geliyor. Ama her gören demez mi
-bu daha iyi günlerin ayaklansın da gör
-bu daha iyi günlerin yemesin de gör..
Yaa bu insanlar ne kadar felaket tellalı.
Hamileyken de "doğur da gör"ler vardı.. Bana şimdi hangi hamile sorsa zor tabi ama çoook güzel diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…