- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.221
S
Senin suan otomatik olarak sütun artar benim annemdeyken öyle olur genelde psikolojik olarak rahatlama geliyor.
Cok tatli oluyor. Anneme gidince bende bebisle yatiyorum. Yan cevirince uykuda bile anliyo tekrar bana dogru donup yaklasiyor bana
İnşallah canim gitsin engellemem annesi babasi ama ben gitmem
benimkide oyle, aglarken gulmeye, gulerken aglamaya basliyo birden yeni cikti buBebek ağladığı zaman susacağını biliyoruz da neden bi telaş üzüntü
Ağlıyor demek mutsuz diye bi şebeklik şebeklik...karnını öpüyorum kıkırkıkır bırakıyorum ses anında viklemeye dönüyor
Ağlarken gülüyor birden
6. Ay dolsada otursa emeklesemi dicez ...yoksa emeklediğinde bizi neler bekliyo
su 6'yi atlatsak buyuk umutlarim varBugün resmen kuruttu beni sabahtan beri uyumadı
Belki hamakta sallarken 15 dkcık oda kesintisiz sallanarak
Bari bi tam otursda öyle gezdirsek daha rahat
gecen bi kasik yogurt verdim, baya zor oluyomus, is olarak kabul ediyorumyedirme işi derken canım?
ali baba bizimde favorilerimizdenAh cnm ah valla artık ali babalar kırmızı balıklar şarkı soylemekten Boğazlarım ağrıyor tuvalete bile anakucaginda alıp öyle giriyorum bağıra bağıra şarkı söylüyorum dursun da işimi halledeyim diye o derece
benimde aynen tek umudum bu ayin sonu..Benimde bebeği olan arkadaşım öyle demişti 6. Aydan sonra düzelecek diye tek umudum bu artık.4 temmuzda tam 6 aylık olcak 7. Aya gireceğiz gün sayiyorum
evet canim antalya sicaktir, olsun orda yasayanlarin bebekleri napiyo allasen... Sal cayira yoksa isin icinden cikamazsinKız atom 20 kg a kadar diyo ergoda yoksa alıp napim ama çok pahalı işte 2. El denk getirebilirsem tatile gitmeden önce süper olur. Dün rezervasyon yaptırdık bende bugün pişmanlık belirtileri başladı. Oralar çok sıcak bebikim pişer. Ya hadtalanırsa sıcaktan. Ee orda durcak mı bizi rezil ederse evdeki gibi zapdedemezsek boşuna mı gidiyoruz vs. Vs. Resman korkular sardı beniAtom heart mother
aslında katıyı kaşıkla verıldıgınde keyifli oluyor bana görebenimkide oyle, aglarken gulmeye, gulerken aglamaya basliyo birden yeni cikti bu
su 6'yi atlatsak buyuk umutlarim var
gecen bi kasik yogurt verdim, baya zor oluyomus, is olarak kabul ediyorumbizde emme de sikintili zaten, yedirme isi olarak adlandirdim
ali baba bizimde favorilerimizdenbutun ogunlerimizde mevcut
benimde aynen tek umudum bu ayin sonu..
evet canim antalya sicaktir, olsun orda yasayanlarin bebekleri napiyo allasen... Sal cayira yoksa isin icinden cikamazsin
bende bebisi doyurdum, ayagimda uyuttum henuz sofra kismine gecemedim, adam icerde yatiyi... Bizimkiler yatip oruc tutan cinstenBebisi doyurdum. İftar sofrasini hazirlayim kocişide doyurayim
çok garip. bende ailemin yanındayken süt sagmıstımcemre29 dun sut durumu bendede ayniydi, annemdeyken ne kahvalti ne su, ne bizim cadi karisimlarindan hicbisey yiyip icmemisken hemde.. Bugun gene fosss
Bence zoraslında katıyı kaşıkla verıldıgınde keyifli oluyor bana görebenımkı yogurdu sevdı
Niye oyle oluyo cok tuhaf degilmi? Halbuki kendi evimde daha rahat ediyorumçok garip. bende ailemin yanındayken süt sagmıstım
250 cc falan cıkmıstı pess
evde de artık 60 cc
katıysa kolay. az sıvıysa zorBence zorbizimkide yuzunu bi eksitti once, sonra hapur hopur yedi masallah
kesinlikle bende öyle. aynen garipNiye oyle oluyo cok tuhaf degilmi? Halbuki kendi evimde daha rahat ediyorum
Ay evet 1 haftadir ayni durumdayim. Yapisik ikiz gibi, bi de ter basiyo yapis yapis.katıysa kolay. az sıvıysa zorüstü başı batıyor
benımkını zapdedemıyorum artık. dönüyor, ileri gitmek istiyor gidemeyınce aglıyor. kolu altta kalıyor bazen
bazende kafasını oyuncaga carpıyor. sürekli yanında olmak gerekıyor
Bilemedim anacim yakesinlikle bende öyle. aynen garip
nasıl bi hormon salgılanıyorsa artık
sonrada sütün var dıyorlar, az olduguna ınandıramıyorsun
az kontrolu saglasalar rahatlarızAy evet 1 haftadir ayni durumdayim. Yapisik ikiz gibi, bi de ter basiyo yapis yapis.Oyun oynamayida beceremiyo, kavga halinde agzina sokma pesinde, sarkilar turkuler, konusmalar, kucaklar, valla bana gina geldi. Hic dur yok hic.
kaşık mamasına gerek yok dedi ama mama yetiyor dedi?Selam bayanlarnetim bitti giremiyorum valla ama aklım burda kociskom gelince ondan girebiliyorum sükürki
Size sormustumya kasik mamaso vermiyorm versemmi diye doktordaydik bugün 6aydan önce gerek yok erken dedi valla anne sütü ve mama yetiyo ilk 6 dedi.. Kafam iyice karisti
Milletinkiler catir catir geziyor. Bizde onu dusun bunu dusun. Eziyet ediyoruz kendimize tatili. Rahat ol biraz bebek o aglasada aglasin. Sen bebeginle ailenle ilgilen keyif almaya bak. El kadar cocuga niye yaramazlik yapiyorsun demezler. Hem gunduz yorulursa gece uyur zaten gunes yorar. Basindan sapkayi eksik etme. Enseyi kapatan bezden koruyucuyu sur. Golgede tutarsin . Kucukken alissinlar daha iyi. Bir kere gidince bizde alisirizKız atom 20 kg a kadar diyo ergoda yoksa alıp napim ama çok pahalı işte 2. El denk getirebilirsem tatile gitmeden önce süper olur. Dün rezervasyon yaptırdık bende bugün pişmanlık belirtileri başladı. Oralar çok sıcak bebikim pişer. Ya hadtalanırsa sıcaktan. Ee orda durcak mı bizi rezil ederse evdeki gibi zapdedemezsek boşuna mı gidiyoruz vs. Vs. Resman korkular sardı beniAtom heart mother
Canm normal biberon maması aptamil veriyorum doğduğundan berikaşık mamasına gerek yok dedi ama mama yetiyor dedi?
o nasıl oluyorikisi de aynı sey değil mi? bu ay ne kadar kilo almıs?
Milletinkiler catir catir geziyor. Bizde onu dusun bunu dusun. Eziyet ediyoruz kendimize tatili. Rahat ol biraz bebek o aglasada aglasin. Sen bebeginle ailenle ilgilen keyif almaya bak. El kadar cocuga niye yaramazlik yapiyorsun demezler. Hem gunduz yorulursa gece uyur zaten gunes yorar. Basindan sapkayi eksik etme. Enseyi kapatan bezden koruyucuyu sur. Golgede tutarsin . Kucukken alissinlar daha iyi. Bir kere gidince bizde alisiriz
cemre29 dun sut durumu bendede ayniydi, annemdeyken ne kahvalti ne su, ne bizim cadi karisimlarindan hicbisey yiyip icmemisken hemde.. Bugun gene fosss
çok garip. bende ailemin yanındayken süt sagmıstım
250 cc falan cıkmıstı pess
evde de artık 60 cc
az kontrolu saglasalar rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?