2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aliexpreste gebelik testi ucuzmuş diye duydum toplu alıp aklımda şüphe oldukça yaparım diye düşündüm ama ne yazdıysam çıkmıyo bulan olursa link atsın buraya hayrına

sabah 50 dk elini tutup sallayip hala cin gibi bana baktigini gorunce, benimde aklimdan bu ayi ana yaninda gecirmek gecti. Rahat edemiyorum ben evimden baska yerde ya... Vazgectim, zeyno 1 saat daha ayagimda kaldi uyudu. Bende gozumu kapamisim. Ayak pert. Ama boyle giderse fazla dayanabilecegimi sanmiyorum. Bak hala icerden adamin sesi geliyo. -ikinci cocukda bunlar olmayacak adam cumlelerini standarta bagladi

Bundan sonra byl sekerim iyi oldumda noldu

Anam sizde de mi el tutma var
Ya sırtlar emzirmekten pert zaten bi de elini tutcam diye eğil bittim valla. Nasıl kurtarırım diye bu ara oyuncağını tutturuyorum onun üstüne elimi koyuyorum. Başarıcam galiba. Tavsiye ederim ( :

Ay kurbanimm kiyamam.. Cok zor vallahi o durum.. Aynen artik hic birakmiyorum ben de. Bu sabah seni etiketlicektm bak,cocuk durmayinca acele cikmistm,biseler mi hissetmism demek.. Cok gecmis olsun cnm

Haha oke hic sorma yaa sizden yaklasik 5hafta geriyim zati hehehe

Ay benim bi arkadasm var smdi nasl diyo bende iyi oyle o kadar simarik degil diyorm smdi durur buyuyunce gorursun hic durmicak diye basliyo

Bugun asi olduk 2tane,sukur 11.aya kadar baska asimiz yok. Atesi ilk kez bu kadar cikti,poposundan olcuyoruz 39.2yi gordum. Gelisimi sukur iyi,cok emiyordu bu ay,bi ordan bi ordan ama iyi almis sukur,korktugum gbi cikmadi. Bakalim bu gecemiz nasil olacak

Valla millet yenidoganla avmde bebege don seciyor.
Yaa de mi biz daha bu ay çıkmaya başladık doğru dürüst. Dediğin gibi bakıyorum avmlerde parmak kadar bebeklerle fink atıyolar.
Walla rezervasyonu da yaptırdık gari kocişin hevesi kursağında kalmasın diye ses etmiyorum allah izin verirse gitcez artık heralde yapcak bişi yok

1. Gece emerken kucakta ,yenice öğreniyor gibi sürekli meme ucunu bırakıp bırakıp yakalamaca ...uyurken
2. Üzerine örtülen ipekten bozma incecik tülü nasıl anlarda ite ite açar ve uyumaya devam eder...
3. Sağa sola yatmaktan ne anlar
4. Emerken kulak tutmak yada kulaç atmak neden
5. Sen ne biliyonda kaşığın ucu ile verdiğim pudingi jok jok yerken elma suyu kayısı tükürmeler yada dil ile itmeler
Altını açınca neden hep işersin ey oğul !

Cnm ben kendi adıma bebegim biberonla mama icmedigi için kasik mamasi denemistim. Başlarda iyiydi şimdi yemek istemiyor

Sezeryan olanlar!!!
Sağ kesik başlangıcı içten şişik gibi ve sol kesik daha az şişik ortalarda bişi yok..
Normal mi
Yarın sol bileğim için daktıra gidicem..
Gece oğul cırlayınca uyanıyorum kucağıma alırken oy o nasıl bir sızı ...batma...
Zorlayınca acıyor..
Gitmişken bide sezeryanı kontrol ettirsemmi ki..akıntıda var ama ilaç versede kullanmam yani henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…