- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.241
Valla millet yenidoganla avmde bebege don seciyor.
sabah 50 dk elini tutup sallayip hala cin gibi bana baktigini gorunce, benimde aklimdan bu ayi ana yaninda gecirmek gecti. Rahat edemiyorum ben evimden baska yerde ya... Vazgectim, zeyno 1 saat daha ayagimda kaldi uyudu. Bende gozumu kapamisim. Ayak pert. Ama boyle giderse fazla dayanabilecegimi sanmiyorum. Bak hala icerden adamin sesi geliyo. -ikinci cocukda bunlar olmayacakNapsak bebeler büyüyene kadar herifleri terk edip anne yanına mı taşınsak bilemedim. Valla bana uyar
Bana da kontrol tam olmadığı için sinirleniyor gibi geliyor. Sanki otursa, yürüse gitgide rahatlıcaz gibi geliyor. Ama her gören demez mi
-bu daha iyi günlerin ayaklansın da gör
-bu daha iyi günlerin yemesin de gör..
Yaa bu insanlar ne kadar felaket tellalı.
Hamileyken de "doğur da gör"ler vardı..Bana şimdi hangi hamile sorsa zor tabi ama çoook güzel diyorum..
Bundan sonra byl sekerim iyi oldumda nolduEvet akşam saatine kadar hiçbir süt yapıcı içmememe rağmen sütüm vardı çok şükür. Kızı akşamdan beri ayağımda ben sallamıyorum bundan büyük rahatlama olurmu
Bizimle yatmaya ne zaman alışırlar kiçok korkuyorum
Kız nesli ne kağa kötü gelinsin sen öyle hı
E
sabah 50 dk elini tutup sallayip hala cin gibi bana baktigini gorunce, benimde aklimdan bu ayi ana yaninda gecirmek gecti. Rahat edemiyorum ben evimden baska yerde ya... Vazgectim, zeyno 1 saat daha ayagimda kaldi uyudu. Bende gozumu kapamisim. Ayak pert. Ama boyle giderse fazla dayanabilecegimi sanmiyorum. Bak hala icerden adamin sesi geliyo. -ikinci cocukda bunlar olmayacakadam cumlelerini standarta bagladi
çoktandır malesef giremiyorum
bi gireyim dedim ilk sayfada senin iletini gördüm cisrik
girmememin sebebi senin ki tatsız düşme vakası yaşamam
altını değiştirip uyutacakken birden ağlamaya başladı emziğini suya tutayım diye mutfaga gittim
ama yürürken yaşanacaklar hep gözümün önünden geçti birden sanki
ve tam musluğa yaklaştımki
birden gümm sesi ve acı bir ağlama....
odaya nasıl gittim
yerde yavrumu oyle gördüm ya
resmen travma geçirdim
kendime bir kaç gün gelemedim
dr falan gittik şükür bir sorun çıkmadı
ama çookk etkilendim
artık asla yalnız bırakamıyorum
alistirmisiz rahatligada ondan....
missmommy de demis, bende park yataga benzettim :) offf su yedirme isi cok zor ya...
yahu saatlerce icinde kalacak degilya... Oda kanguru yada yurutec mantigi iste :) olur bence oyalanir en azindan, daaa sen daktira bi sor sunnet olduya yeni, o yuzden bi sikinti olurmu acaba?
saglik ocagi bize 2. Ay asini, 2ay 10 gunlukken yapti. 4 ayin randevusunuda ona gore verdi hemsire o zamanda 4 ay 10 gunluktu. Herhalde 2 ay arasi lazimdir...
ergobaby de 9 kiloya kadar mi kullaniyor? Eger oylseyse degmez bence, sen bilirsinde surda ne kaldi 9 kiloya, verdigin paraya degmez, hafifken rahat tasiniyolarda, agirlasinca olmuyo. Olympos.. Turkiyenin en guzel yerlerinden bence :) ben tatil anlayisima uyan yerlerden :) ama yetmez, antalyanin bi ucundan diger ucune gezin gitmisken.
eskiden yaparlarmis degilmi oyle? Sut kardes. Bana niyeyse zorunlu durumlar haricinde itici gelen bi durum :) su emmeyen cocuk benimde canimi sikiyo, ulan ne sutum vardi be... Gitti iste ..
bencede :)
Aynennnn canim ya... Hatta o zamanda diyodum, ben miyim lohusa sen mi belli degil....
yok yok bi tek seninki degil, hergun degisik olmaya basladilar canim, sen geriden geliyon alistir kendini simdiden
masallah.. Yaninda yerde yatiyodum degilmi? En cok senin adina sevindimbende ayirmaya niyetlendim, cadiliklari bas gosterdi simdi, suan zor gibi... Insaallah duzelirde, ipleri elime alirim :)
benimkide zorla yiyen gilden. Cekecegimiz var...
benimde kendi babam boyle rahat. Dun onlardaydim, devamli benzer seyler konusuluyo, bi taviz versem annemde rahat davranacak. Sinir oluyorum ya, neden saygi gostermiyolar sanki... Onlarin torunuysa benimde cocugum!
Ay benim bi arkadasm var smdi nasl diyo bende iyi oyle o kadar simarik degil diyorm smdi durur buyuyunce gorursun hic durmicak diye basliyoNapsak bebeler büyüyene kadar herifleri terk edip anne yanına mı taşınsak bilemedim. Valla bana uyar
Bana da kontrol tam olmadığı için sinirleniyor gibi geliyor. Sanki otursa, yürüse gitgide rahatlıcaz gibi geliyor. Ama her gören demez mi
-bu daha iyi günlerin ayaklansın da gör
-bu daha iyi günlerin yemesin de gör..
Yaa bu insanlar ne kadar felaket tellalı.
Hamileyken de "doğur da gör"ler vardı..Bana şimdi hangi hamile sorsa zor tabi ama çoook güzel diyorum..
Napiyon kiz cimcime nasıl
E
Yaa de mi biz daha bu ay çıkmaya başladık doğru dürüst. Dediğin gibi bakıyorum avmlerde parmak kadar bebeklerle fink atıyolar.Valla millet yenidoganla avmde bebege don seciyor.
Cimcimeyi temiz hava çarptı galiba 8bucuktan beri uyuyorbende kahve keyfindeyim. Yatır paşaları gel kayfeye :))
Cnm ben kendi adıma bebegim biberonla mama icmedigi için kasik mamasi denemistim. Başlarda iyiydi şimdi yemek istemiyorSelam bayanlarnetim bitti giremiyorum valla ama aklım burda kociskom gelince ondan girebiliyorum sükürki
Size sormustumya kasik mamaso vermiyorm versemmi diye doktordaydik bugün 6aydan önce gerek yok erken dedi valla anne sütü ve mama yetiyo ilk 6 dedi.. Kafam iyice karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?