- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.261
Ben 2. Cocuk defterini coktan kapadimsabah 50 dk elini tutup sallayip hala cin gibi bana baktigini gorunce, benimde aklimdan bu ayi ana yaninda gecirmek gecti. Rahat edemiyorum ben evimden baska yerde ya... Vazgectim, zeyno 1 saat daha ayagimda kaldi uyudu. Bende gozumu kapamisim. Ayak pert. Ama boyle giderse fazla dayanabilecegimi sanmiyorum. Bak hala icerden adamin sesi geliyo. -ikinci cocukda bunlar olmayacakadam cumlelerini standarta bagladi
Benim tertemiz hic sislik yok dumduz cnm goster benceSezeryan olanlar!!!
Sağ kesik başlangıcı içten şişik gibi ve sol kesik daha az şişik ortalarda bişi yok..
Normal mi
Yarın sol bileğim için daktıra gidicem..
Gece oğul cırlayınca uyanıyorum kucağıma alırken oy o nasıl bir sızı ...batma...
Zorlayınca acıyor..
Gitmişken bide sezeryanı kontrol ettirsemmi ki..akıntıda var ama ilaç versede kullanmam yani henüz
Ben kaynatiyorum bizim içtiğimiz sudan ama damacana sokmam evime 5 lt lik su aliyoruzBu arada hipp su aldık içiyor bizimki..
Ay benim bi arkadasm var smdi nasl diyo bende iyi oyle o kadar simarik degil diyorm smdi durur buyuyunce gorursun hic durmicak diye basliyo
Uyuttum da bici bici etcem bilasik var yogurt mayalicam ne cok isim var yaw
Herkesin çocuğu sizinki gibi salk olmak zorunda diil dicem en sonunda böyle diyen birine
Yoğurt veriyonmu kız paşaya? Ben 5ayda başlıcam. Yani yaklaşık 1hafta sonra.
harbiden şu kadın milleti amma felaket tellalı yaNapsak bebeler büyüyene kadar herifleri terk edip anne yanına mı taşınsak bilemedim. Valla bana uyar
Bana da kontrol tam olmadığı için sinirleniyor gibi geliyor. Sanki otursa, yürüse gitgide rahatlıcaz gibi geliyor. Ama her gören demez mi
-bu daha iyi günlerin ayaklansın da gör
-bu daha iyi günlerin yemesin de gör..
Yaa bu insanlar ne kadar felaket tellalı.
Hamileyken de "doğur da gör"ler vardı..Bana şimdi hangi hamile sorsa zor tabi ama çoook güzel diyorum..
Dikis atmayı (bize Göre) sağdan baslayip sola doğru yapıyorlar diye biliyorum.Sezeryan olanlar!!!
Sağ kesik başlangıcı içten şişik gibi ve sol kesik daha az şişik ortalarda bişi yok..
Normal mi
Yarın sol bileğim için daktıra gidicem..
Gece oğul cırlayınca uyanıyorum kucağıma alırken oy o nasıl bir sızı ...batma...
Zorlayınca acıyor..
Gitmişken bide sezeryanı kontrol ettirsemmi ki..akıntıda var ama ilaç versede kullanmam yani henüz
bunu yemiyor mu minnoş? hafif pekul dimi?Anam sizde de mi el tutma var
Ya sırtlar emzirmekten pert zaten bi de elini tutcam diye eğil bittim valla. Nasıl kurtarırım diye bu ara oyuncağını tutturuyorum onun üstüne elimi koyuyorum. Başarıcam galiba. Tavsiye ederim ( :
Eki Görüntüle 1843635
bunu yemiyor mu minnoş? hafif pekul dimi?
Veriyorum canim alisti yiyo valla cop cop kasik mamasida yiyo mamada iciyo yarin oruc tutcam bakalim bici yaptim yogurt mayaladim bilasik kaldi uykuda bastirdi inşallah uyuyup kalmam burda buyuk oglus ateslendi onla uğraşıyorum
harbiden şu kadın milleti amma felaket tellalı ya
ulen 2-3 tatlı söz söyleyip cesaret versenize. bu yollardan geçenler gururla söyluyorlar zaten; göreceksin gününü .
aman iyi ki sen geçtin bu yoldan
Valla haklısın canim anne dese duntalar benim oluyor benumkide bes yaşı dolduravak ağustosta seniki kac dogumlu canımAyrica bebegin emeklemesi de yürümesi de annenin yükünü azaltan gelişmeler.
Panik yok.
Büyüğüm 5 yaşını bitirecek eylülde, her gün bir önceki gunden kolay, güzel ve keyifli geçiyor.
Hele size "biddanem" desin de gorun bakiyim güzellikleri.
İkinciyi düşünmeyenler 3.yu bile düşünürken bulabilir kendini :))
2011 doğumlu bir prensesim daha var...Valla haklısın canim anne dese duntalar benim oluyor benumkide bes yaşı dolduravak ağustosta seniki kac dogumlu canım
Benimkide 2011 li canim benim de prensim var2011 doğumlu bir prensesim daha var...
bende aslında bu tarz bişi almak istiyorum ama her seyı agzına sokuyor. pelus oldugu içinde almak istemıyorum.Evet peluş. Benim minnoş uykusu gelince emmek istiyo. Memede uyumaya başlıyor. Ordan hop ayağa geçiyor. Yarı uykulu olduğundan sadece tutuyor. Bir iki kere emmeden uyutmaya çalıştım bununla. Kafa ayıkken direk ağzına soktu
Maşallah de kız. Yesin tosun paşa.
Allah kabul etsin canım.
Geçmiş olsun. Zor valla işin.
Iki hamile arkadaşım var iki de yeni doğum yapan. Hep soruyorlar. Diyorum ki her dönemin kendine göre zorlukları var ama hem çok güzel hemde su gibi akıp geçen günler.. kendi duymak istediklerimi söylüyorum hep.
Canim burdakiler dogum yapmis olanlar sen 2017 ocak annelerine yazcan allah kucagina almayida nasip etsinBende 6 haftalik hamileyim sanirim 29 ocak bizimde
Masallah :)Benimkide 2011 li canim benim de prensim var
Sagol canim sende gule gule buyut asklariniMasallah :)
Gule gule buyut paşalarını canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?