2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2. Cocuk defterini coktan kapadim

Benim tertemiz hic sislik yok dumduz cnm goster bence

Ay benim bi arkadasm var smdi nasl diyo bende iyi oyle o kadar simarik degil diyorm smdi durur buyuyunce gorursun hic durmicak diye basliyo

Herkesin çocuğu sizinki gibi salk olmak zorunda diil dicem en sonunda böyle diyen birine

Uyuttum da bici bici etcem bilasik var yogurt mayalicam ne cok isim var yaw

Yoğurt veriyonmu kız paşaya? Ben 5ayda başlıcam. Yani yaklaşık 1hafta sonra.

Herkesin çocuğu sizinki gibi salk olmak zorunda diil dicem en sonunda böyle diyen birine

Yoğurt veriyonmu kız paşaya? Ben 5ayda başlıcam. Yani yaklaşık 1hafta sonra.

Veriyorum canim alisti yiyo valla cop cop kasik mamasida yiyo mamada iciyo yarin oruc tutcam bakalim bici yaptim yogurt mayaladim bilasik kaldi uykuda bastirdi inşallah uyuyup kalmam burda buyuk oglus ateslendi onla uğraşıyorum

harbiden şu kadın milleti amma felaket tellalı ya
ulen 2-3 tatlı söz söyleyip cesaret versenize. bu yollardan geçenler gururla söyluyorlar zaten; göreceksin gününü .

aman iyi ki sen geçtin bu yoldan

Dikis atmayı (bize Göre) sağdan baslayip sola doğru yapıyorlar diye biliyorum.
Düğüm yeri olabilir belki sağdaki o şişlik..

Benimkine gelince, kendime bakmayali aylar oldu... Dikis yerimin akıbeti bence meçhul

Ayrica bebegin emeklemesi de yürümesi de annenin yükünü azaltan gelişmeler.
Panik yok.
Büyüğüm 5 yaşını bitirecek eylülde, her gün bir önceki gunden kolay, güzel ve keyifli geçiyor.
Hele size "biddanem" desin de gorun bakiyim güzellikleri.
İkinciyi düşünmeyenler 3.yu bile düşünürken bulabilir kendini :))

bunu yemiyor mu minnoş? hafif pekul dimi?

Evet peluş. Benim minnoş uykusu gelince emmek istiyo. Memede uyumaya başlıyor. Ordan hop ayağa geçiyor. Yarı uykulu olduğundan sadece tutuyor. Bir iki kere emmeden uyutmaya çalıştım bununla. Kafa ayıkken direk ağzına soktu

Veriyorum canim alisti yiyo valla cop cop kasik mamasida yiyo mamada iciyo yarin oruc tutcam bakalim bici yaptim yogurt mayaladim bilasik kaldi uykuda bastirdi inşallah uyuyup kalmam burda buyuk oglus ateslendi onla uğraşıyorum

Maşallah de kız. Yesin tosun paşa.
Allah kabul etsin canım.
Geçmiş olsun. Zor valla işin.

harbiden şu kadın milleti amma felaket tellalı ya
ulen 2-3 tatlı söz söyleyip cesaret versenize. bu yollardan geçenler gururla söyluyorlar zaten; göreceksin gününü .

aman iyi ki sen geçtin bu yoldan

Iki hamile arkadaşım var iki de yeni doğum yapan. Hep soruyorlar. Diyorum ki her dönemin kendine göre zorlukları var ama hem çok güzel hemde su gibi akıp geçen günler.. kendi duymak istediklerimi söylüyorum hep.

Valla haklısın canim anne dese duntalar benim oluyor benumkide bes yaşı dolduravak ağustosta seniki kac dogumlu canım

bende aslında bu tarz bişi almak istiyorum ama her seyı agzına sokuyor. pelus oldugu içinde almak istemıyorum.
amannn bana '' hamilelik günlerini cok ararsın'' diyorlardı. bi kere bile aramadım.
6. aya gırmişim dogmadan öncekı halini niye arayayım kafayı mı yemişim ki
zaten yarısından fazlası bulantı, kusmayla gectı
onun neresını arıycam allah aşkına
şu aralar çok yorulsam da şükürler olsun bu günlere. derdını anlatmasına az kaldı.
agladıgında neyı oldugunu bilicem en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…