2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cok sukur allah acılarını göstermesin. Ya ben bugün cok fenayim buyuk oglusum hasta yaa durup dururken agliyorum
Gecmis olsun canim.
Benim kabusum yüksek ates.
Büyük kızım 3 kez ateşli havale geçirdi.
Küçüğüm 2 ay aşısının yeri kizarmaya basladiginda 40 dereceyi bulan ateşi nedeniyle 4 gum hastanede yattı.
Hastanede bize yapılan: ustunu inceltmek, saat başı ateş ölçmek, 38 üstü ise (kulaktan olcuyorlardi) ateş düşürücü vermek (en erken 6 saat aralıkla) ve vucudunu susuz birakmamak.
Çok geçmiş olsun.

ya ben bunun gibi pelus bisey aldim cok rahatda tutuyo ama uyurken gozu gormuyo valla bisey elima alisti herhalde elimi uyku arkadasi yapti, ama haklisin acil kurtulmam gerek yoksa bel ve sirtda gidecek ayagin yaninda

Haha oke hic sorma yaa sizden yaklasik 5hafta geriyim zati hehehe
ne guzel iste, her konuya hakimsin kiz

@Limonluzencefil naparsin arkadasimm,bebiskon nasil. Ozledik girsene yaa
Hakkat nerde o ya?
allah gule gule gidip gelmeyi nasip etsin :)

pembe ya o kulak cekme bizdede var. sacini kesmeden once sacinida cekiyodu, doktor normal gelistigini gosteren seyler bunlar demisti.

Ben 2. Cocuk defterini coktan kapadim
buyuk konusma derim

Pembcm bileğine yaki sarmayı denedim mi. Sarıp iki üç gün bekleteceksn ınş.geçer arkadasm bilek agrissi kötü bilirm

sagol canim
benim kardesimde küçükken ateşli havale gecirirdi bende 38 i gecince ilik suya sokarim baktim daha yukseliyor ates düşürücü veriyorum atesi 38 e inince rahatliyorum dusmezsr hastahaneye gidiyoruz

Aynen bende peluş oyuncaklarını kaldırdım odasında süs olarak kullanıyorum artık. Herşey ağızlarında malum. Çıngırakları da yıkıyorum içlerine su kaçıyor ama napim
Ben özlüyorum bazen hamilelik günlerimi. Güzeldi herşeye rağmen. Ama bugünden de hiç şikayetçi değilim. Her geçen gün daha tatlı oluyorlar

Canim burdakiler dogum yapmis olanlar sen 2017 ocak annelerine yazcan allah kucagina almayida nasip etsin

Aklımdan geçen şeyi yazmışın kız.

tek korkum hamilelik günlerim korkunç geçti

Face grubunda örgü uuku arkadaşı sayan ni site şaylaşmışlar. 15-50 TL arası. Mükemmel şeyler var. Ben zürafaya bayyyıldım. Ya ordan alcam ya da ben yaparım diyen bi anneanne çıkarsa yaptırcam. Daha hijyenik olur:)

sagol canim
benim kardesimde küçükken ateşli havale gecirirdi bende 38 i gecince ilik suya sokarim baktim daha yukseliyor ates düşürücü veriyorum atesi 38 e inince rahatliyorum dusmezsr hastahaneye gidiyoruz
Benimkileri ilik suya sokunca atesleri daha da yükseliyor canim.
Ben de atletlerinin üst kısmını ılık suyla ıslatıp giydiriyorum . üstünde soguyunca 2 dk tutup çıkartıyorum.
Bir de alın, boyun ve göğüs kısımlarına su damlaları bırakıyorum. Onlar buharlasirken soğutuyor vücudu.
Acil sifalar dilerim.

örgü hiç olmaz. dişlerim kamaşıyor.
şu soophie zürafa var yaa, onu begendım ama pahalı o yaa 70 tl diş kaşıyıcısı mı olur

Sağol canım allah razi olsun

Dikis atmayı (bize Göre) sağdan baslayip sola doğru yapıyorlar diye biliyorum.
Düğüm yeri olabilir belki sağdaki o şişlik..

Benimkine gelince, kendime bakmayali aylar oldu... Dikis yerimin akıbeti bence meçhul

Benim dikiş yerim iğrenç. Çok afedersiniz ama tüylenme oldu resmen dikiş yerinde ameliyattan sonra. Fazla mı gerdiler ne
Ayrıca kıpkırmızı ve üstünde dil gibi kooocaa bir göbek. Allahtan göbek üzerine düşüp kapatıyo
Ayy çok şişman oldum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…