- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.084
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.281
şükürler olsunCanim burdakiler dogum yapmis olanlar sen 2017 ocak annelerine yazcan allah kucagina almayida nasip etsin
Sağol canim.Sagol canim sende gule gule buyut asklarini
Amin cok sukur allah acılarını göstermesin.şükürler olsun
Amin canimSağol canim.
Hepimiz güzel gunlerini görelim guzel yavrularimizin.
Gecmis olsun canim.Amin cok sukur allah acılarını göstermesin.Ya ben bugün cok fenayim buyuk oglusum hasta yaa durup dururken agliyorum
allah şifa versin. annelik işteAmin cok sukur allah acılarını göstermesin.Ya ben bugün cok fenayim buyuk oglusum hasta yaa durup dururken agliyorum
ya ben bunun gibi pelus bisey aldim cok rahatda tutuyo ama uyurken gozu gormuyo valla bisey elima alisti herhalde elimi uyku arkadasi yapti, ama haklisin acil kurtulmam gerek yoksa bel ve sirtda gidecek ayagin yanindaAnam sizde de mi el tutma var
Ya sırtlar emzirmekten pert zaten bi de elini tutcam diye eğil bittim valla. Nasıl kurtarırım diye bu ara oyuncağını tutturuyorum onun üstüne elimi koyuyorum. Başarıcam galiba. Tavsiye ederim ( :
Eki Görüntüle 1843635
ne guzel iste, her konuya hakimsin kizHaha okehic sorma yaa sizden yaklasik 5hafta geriyim zati hehehe
Hakkat nerde o ya?
allah gule gule gidip gelmeyi nasip etsin :)Yaa de mi biz daha bu ay çıkmaya başladık doğru dürüst. Dediğin gibi bakıyorum avmlerde parmak kadar bebeklerle fink atıyolar.
Walla rezervasyonu da yaptırdık gari kocişin hevesi kursağında kalmasın diye ses etmiyorum allah izin verirse gitcez artık heralde yapcak bişi yok
pembe ya o kulak cekme bizdede var. sacini kesmeden once sacinida cekiyodu, doktor normal gelistigini gosteren seyler bunlar demisti.1. Gece emerken kucakta ,yenice öğreniyor gibi sürekli meme ucunu bırakıp bırakıp yakalamaca ...uyurken
2. Üzerine örtülen ipekten bozma incecik tülü nasıl anlarda ite ite açar ve uyumaya devam eder...
3. Sağa sola yatmaktan ne anlar
4. Emerken kulak tutmak yada kulaç atmak neden
5. Sen ne biliyonda kaşığın ucu ile verdiğim pudingi jok jok yerken elma suyu kayısı tükürmeler yada dil ile itmeler
Altını açınca neden hep işersin ey oğul !
buyuk konusma derimBen 2. Cocuk defterini coktan kapadim
Pembcm bileğine yaki sarmayı denedim mi. Sarıp iki üç gün bekleteceksn ınş.geçer arkadasm bilek agrissi kötü bilirm1. Gece emerken kucakta ,yenice öğreniyor gibi sürekli meme ucunu bırakıp bırakıp yakalamaca ...uyurken
2. Üzerine örtülen ipekten bozma incecik tülü nasıl anlarda ite ite açar ve uyumaya devam eder...
3. Sağa sola yatmaktan ne anlar
4. Emerken kulak tutmak yada kulaç atmak neden
5. Sen ne biliyonda kaşığın ucu ile verdiğim pudingi jok jok yerken elma suyu kayısı tükürmeler yada dil ile itmeler
Altını açınca neden hep işersin ey oğul !
sagol canimGecmis olsun canim.
Benim kabusum yüksek ates.
Büyük kızım 3 kez ateşli havale geçirdi.
Küçüğüm 2 ay aşısının yeri kizarmaya basladiginda 40 dereceyi bulan ateşi nedeniyle 4 gum hastanede yattı.
Hastanede bize yapılan: ustunu inceltmek, saat başı ateş ölçmek, 38 üstü ise (kulaktan olcuyorlardi) ateş düşürücü vermek (en erken 6 saat aralıkla) ve vucudunu susuz birakmamak.
Çok geçmiş olsun.
bende aslında bu tarz bişi almak istiyorum ama her seyı agzına sokuyor. pelus oldugu içinde almak istemıyorum.
amannn bana '' hamilelik günlerini cok ararsın'' diyorlardı. bi kere bile aramadım.
6. aya gırmişim dogmadan öncekı halini niye arayayım kafayı mı yemişim ki
zaten yarısından fazlası bulantı, kusmayla gectı
onun neresını arıycam allah aşkına
şu aralar çok yorulsam da şükürler olsun bu günlere. derdını anlatmasına az kaldı.
agladıgında neyı oldugunu bilicem en azından.
Canim burdakiler dogum yapmis olanlar sen 2017 ocak annelerine yazcan allah kucagina almayida nasip etsin
allah şifa versin. annelik işte
tek korkum hamilelik günlerimAynen bende peluş oyuncaklarını kaldırdım odasında süs olarak kullanıyorum artık. Herşey ağızlarında malum. Çıngırakları da yıkıyorum içlerine su kaçıyor ama napim
Ben özlüyorum bazen hamilelik günlerimi. Güzeldi herşeye rağmen. Ama bugünden de hiç şikayetçi değilim. Her geçen gün daha tatlı oluyorlar
Aklımdan geçen şeyi yazmışın kız.
Face grubunda örgü uuku arkadaşı sayan ni site şaylaşmışlar. 15-50 TL arası. Mükemmel şeyler var. Ben zürafaya bayyyıldım. Ya ordan alcam ya da ben yaparım diyen bi anneanne çıkarsa yaptırcam. Daha hijyenik olur:)bende aslında bu tarz bişi almak istiyorum ama her seyı agzına sokuyor. pelus oldugu içinde almak istemıyorum.
amannn bana '' hamilelik günlerini cok ararsın'' diyorlardı. bi kere bile aramadım.
6. aya gırmişim dogmadan öncekı halini niye arayayım kafayı mı yemişim ki
zaten yarısından fazlası bulantı, kusmayla gectı
onun neresını arıycam allah aşkına
şu aralar çok yorulsam da şükürler olsun bu günlere. derdını anlatmasına az kaldı.
agladıgında neyı oldugunu bilicem en azından.
Benimkileri ilik suya sokunca atesleri daha da yükseliyor canim.sagol canim
benim kardesimde küçükken ateşli havale gecirirdi bende 38 i gecince ilik suya sokarim baktim daha yukseliyor ates düşürücü veriyorum atesi 38 e inince rahatliyorum dusmezsr hastahaneye gidiyoruz
tek korkum hamilelik günlerimkorkunç geçti
örgü hiç olmaz. dişlerim kamaşıyor.Face grubunda örgü uuku arkadaşı sayan ni site şaylaşmışlar. 15-50 TL arası. Mükemmel şeyler var. Ben zürafaya bayyyıldım. Ya ordan alcam ya da ben yaparım diyen bi anneanne çıkarsa yaptırcam. Daha hijyenik olur:)
Sağol canım allah razi olsunBenimkileri ilik suya sokunca atesleri daha da yükseliyor canim.
Ben de atletlerinin üst kısmını ılık suyla ıslatıp giydiriyorum . üstünde soguyunca 2 dk tutup çıkartıyorum.
Bir de alın, boyun ve göğüs kısımlarına su damlaları bırakıyorum. Onlar buharlasirken soğutuyor vücudu.
Acil sifalar dilerim.
Dikis atmayı (bize Göre) sağdan baslayip sola doğru yapıyorlar diye biliyorum.
Düğüm yeri olabilir belki sağdaki o şişlik..
Benimkine gelince, kendime bakmayali aylar oldu... Dikis yerimin akıbeti bence meçhul
Ben iki tane fhisher price aldım. Hiiiç ilgilenmiyor. Varsa yoksa el, omuz, parmak, kol. Etçil olcak.örgü hiç olmaz. dişlerim kamaşıyor.
şu soophie zürafa var yaa, onu begendım ama pahalı o yaa 70 tl diş kaşıyıcısı mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?