2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2.2,5 saatte bir kalkiyorum mamaya. Hem daha uzun uyur hemde degisik bir tat olur diye ek gida degil o zaten

tek korkum hamilelik günlerim korkunç geçti
korkunc ne kelime 9 ay her uyandiginda safra kusmak ve ben hala 2 diyorum he yetmemis kusmuk

örgü hiç olmaz. dişlerim kamaşıyor.
şu soophie zürafa var yaa, onu begendım ama pahalı o yaa 70 tl diş kaşıyıcısı mı olur
zaten battik batacigimiz kadar ...

o gobekler nasil gidecek bende bilmiyorum gicik oluyorum kendime

benımkı oyuncak çok sevıyor
iyi bari şanslıyım. oynasında az rahat bıraksın benı
Ne güseeeèl. Keşke benim olsa

Çağan müzik kutularına bayılıyo. Ee onu da ben çalıyorum. Yine başındayım. Iki haftadır minnak parmakları ile org çalıyo gerçi tosunum:)) Ama yine başındayım tabi..

Ah mis ya hasta olursa ben tatile gitcem diye çocuum mafolursa napim ne edim çıkamadım işin içinden doğru diyosun daa elde değil kocişte diyo ne pimpiriklisin diye.
Canim varya tatilde nerdeyse kundaklik bebisler oluyor. olumsuz dusunme ki olumsuz olmasin. Bir iki sene sonra da gitsen hadi biraz buyunce olacagi varsa yine hasta olur. Hasta olsada tatilde esin sabahtan aksama kadar yaninda bir sey olmaz. Evde olanlarinda bebekleri hasta oluyor. Tatildede olabilir olacagi varsa.

El tutma bizdede var. Gece hele bir yakaliyo sariliyor cekiyorum sıkıyor. Ben iki kat egilmis durumda dalinca ancak. Ayakta sallarken de el tutuyor yada sariliyor. Elime yanagini suruyor. Bide oksanacak .

Bende sislik yok. Egilmekten zorlaninca bir taraf agiriyor sadeceAkinti varsa mutlaka goster.

Benimde ayni sekldr hatta sol tarafta iz nile yok

Haklısın mis. Sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…