- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #89.301
benımkı oyuncak çok sevıyorBen iki tane fhisher price aldım. Hiiiç ilgilenmiyor. Varsa yoksa el, omuz, parmak, kol. Etçil olcak.
Ben 2.2,5 saatte bir kalkiyorum mamaya. Hem daha uzun uyur hemde degisik bir tat olur diye ek gida degil o zatenSelam bayanlarnetim bitti giremiyorum valla ama aklım burda kociskom gelince ondan girebiliyorum sükürki
Size sormustumya kasik mamaso vermiyorm versemmi diye doktordaydik bugün 6aydan önce gerek yok erken dedi valla anne sütü ve mama yetiyo ilk 6 dedi.. Kafam iyice karisti
korkunc ne kelimetek korkum hamilelik günlerimkorkunç geçti
zaten battik batacigimiz kadar ...örgü hiç olmaz. dişlerim kamaşıyor.
şu soophie zürafa var yaa, onu begendım ama pahalı o yaa 70 tl diş kaşıyıcısı mı olur
o gobekler nasil gidecek bende bilmiyorumBenim dikiş yerim iğrenç. Çok afedersiniz ama tüylenme oldu resmen dikiş yerinde ameliyattan sonra. Fazla mı gerdiler ne
Ayrıca kıpkırmızı ve üstünde dil gibi kooocaa bir göbek. Allahtan göbek üzerine düşüp kapatıyo
Ayy çok şişman oldum ben yaa
Ne güseeeèl. Keşke benim olsabenımkı oyuncak çok sevıyor
iyi bari şanslıyım. oynasında az rahat bıraksın benı
Canim varya tatilde nerdeyse kundaklik bebisler oluyor. olumsuz dusunme ki olumsuz olmasin. Bir iki sene sonra da gitsen hadi biraz buyunce olacagi varsa yine hasta olur. Hasta olsada tatilde esin sabahtan aksama kadar yaninda bir sey olmaz. Evde olanlarinda bebekleri hasta oluyor. Tatildede olabilir olacagi varsa.Ah mis ya hasta olursa ben tatile gitcem diye çocuum mafolursa napim ne edim çıkamadım işin içinden doğru diyosun daa elde değil kocişte diyo ne pimpiriklisin diye.
El tutma bizdede var. Gece hele bir yakaliyo sariliyor cekiyorum sıkıyor. Ben iki kat egilmis durumda dalinca ancak. Ayakta sallarken de el tutuyor yada sariliyor. Elime yanagini suruyor. Bide oksanacak .Anam sizde de mi el tutma var
Ya sırtlar emzirmekten pert zaten bi de elini tutcam diye eğil bittim valla. Nasıl kurtarırım diye bu ara oyuncağını tutturuyorum onun üstüne elimi koyuyorum. Başarıcam galiba. Tavsiye ederim ( :
Eki Görüntüle 1843635
Bu kadar olumsuz yorumlara sutler ne yapsin. Hic moral veren yok. Bende de ayni.Ay benim bi arkadasm var smdi nasl diyo bende iyi oyle o kadar simarik degil diyorm smdi durur buyuyunce gorursun hic durmicak diye basliyo
Bende sislik yok. Egilmekten zorlaninca bir taraf agiriyor sadeceAkinti varsa mutlaka goster.Sezeryan olanlar!!!
Sağ kesik başlangıcı içten şişik gibi ve sol kesik daha az şişik ortalarda bişi yok..
Normal mi
Yarın sol bileğim için daktıra gidicem..
Gece oğul cırlayınca uyanıyorum kucağıma alırken oy o nasıl bir sızı ...batma...
Zorlayınca acıyor..
Gitmişken bide sezeryanı kontrol ettirsemmi ki..akıntıda var ama ilaç versede kullanmam yani henüz
Arada farkli marka su alin . Arkadasima onun dr u demisti.Ben kaynatiyorum bizim içtiğimiz sudan ama damacana sokmam evime 5 lt lik su aliyoruz
Atom heart mother Göbeğimin nasıl olduğunu göstermek için nete sarkan göbek falan yazdım, gece gece midem kalktı. Ne çirkin duruyomuş arkadaş
Iste diyemiyosunda napcaksinHerkesin çocuğu sizinki gibi salk olmak zorunda diil dicem en sonunda böyle diyen birine
Yoğurt veriyonmu kız paşaya? Ben 5ayda başlıcam. Yani yaklaşık 1hafta sonra.
Benimde ayni sekldr hatta sol tarafta iz nile yokSezeryan olanlar!!!
Sağ kesik başlangıcı içten şişik gibi ve sol kesik daha az şişik ortalarda bişi yok..
Normal mi
Yarın sol bileğim için daktıra gidicem..
Gece oğul cırlayınca uyanıyorum kucağıma alırken oy o nasıl bir sızı ...batma...
Zorlayınca acıyor..
Gitmişken bide sezeryanı kontrol ettirsemmi ki..akıntıda var ama ilaç versede kullanmam yani henüz
Oyle tabi aman allah korusun sutume bisey olmasinBu kadar olumsuz yorumlara sutler ne yapsin. Hic moral veren yok. Bende de ayni.
Oyle tabi aman allah korusun sutume bisey olmasinBu kadar olumsuz yorumlara sutler ne yapsin. Hic moral veren yok. Bende de ayni.
Canim varya tatilde nerdeyse kundaklik bebisler oluyor. olumsuz dusunme ki olumsuz olmasin. Bir iki sene sonra da gitsen hadi biraz buyunce olacagi varsa yine hasta olur. Hasta olsada tatilde esin sabahtan aksama kadar yaninda bir sey olmaz. Evde olanlarinda bebekleri hasta oluyor. Tatildede olabilir olacagi varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?