- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.621
ben 3 kaşık koysam baya olur heralde. 1 dolu kaşık yetıyor bıze.
oturdum oturdum cocuk uyanınca mutfagı halletmeye karar verdım
yere bişiler serip üzerine koydum çizgi actım, baktım konusup gülüyorben onu bunu bilmem bu cok fena bı tip olacak
Bizimki 3 kaşikla doymuyo acaba bizimki mi anormal
Çin malı bir guatr ın var demekSağol mis. Ultrasondaki dr haşimoto deyince canım sıkıldı.
bende öyle yapmıstm cok fazla geldi. 1 kasık yetıyor.ben arkasındaki talimatlara uydum..bi tas şey oluyor...
Katiyen hepsini bitiremedi bitiremez..bida az yapıcam bide şeftali rendeledim iyice çoğaldı
Yok kiz bildigin muhallebiden cok cok daha akiskan oluyo 1 kase oluyo hemen hemenacaba çok mu katı yapıyorsun? 1 kaşık neredeyse 1 su bardagı kadar oluyor bizim
hem mama hem devam sütü mü verıyorsun?50 cc ye 3 kaşık..anne sütü ile 4 kaşık.
Şeftaliyi oldu baya tattordım srvdi sıkıntı yok..bende öyle yapmıstm cok fazla geldi. 1 kasık yetıyor.
kız öyle kafana göre meyve verme. ilk baş tatdır alerjı olabılır belkı
Mama en fazla 2 yemek kaşığı ..maksat kıvama alışsın ,yutma becerisi..günde 2-3 kes devam sütü..öğlen ve akşam yada gece..120 cc lik yapıyorum..aralarda sağılmıl anne sütü,binbir güçlükle emzirme..2-3 yemek kaşığı meyve suyu bazı püresi..şimdilik böyle..daha yüklenemiyorum çok..hem mama hem devam sütü mü verıyorsun?
Capon o bi kere capon malı. Hastalığımlan dalga geçiyo pisÇin malı bir guatr ın var demek
sütün var zaten canım devam sütü niye kullsnıyorsun kı?Mama en fazla 2 yemek kaşığı ..maksat kıvama alışsın ,yutma becerisi..günde 2-3 kes devam sütü..öğlen ve akşam yada gece..120 cc lik yapıyorum..aralarda sağılmıl anne sütü,binbir güçlükle emzirme..2-3 yemek kaşığı meyve suyu bazı püresi..şimdilik böyle..daha yüklenemiyorum çok..
Dut,elma,şeftali verdim şimdilik
Yetmiyor sör..uykusuz kalıyorum ve süt olmuyor..eskiden gece ne güzel dolardı..şimdi sabaha yumuşacık..aslında 3 saatte bir emzirsem iyi olcak ama diş fena zorluyor onu meme arıyor bende veriyorum ..sütün var zaten canım devam sütü niye kullsnıyorsun kı?
Eymentaa senin oğlum erken yatıyordu yanılmıyorsam . Ama sen hep uykuya hasretsin bea
3 kasik bir tabak dolusu yapiyor masallah sizeBizimki 3 kaşikla doymuyo acaba bizimki mi anormal
Endokrin drunun dedigi onemli. Ona sorsaydin bidahakine sorSağol mis. Ultrasondaki dr haşimoto deyince canım sıkıldı.
Endokrin drunun dedigi onemli. Ona sorsaydin bidahakine sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?