2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rüya demişken
benımkı bazen uykusunda cıglık atıyor
nedenki acaba? korkutuyorlar kısmına ınanmıyorum, günahsız meleğin zaten yanında meleklerı var çünkü.

rüya demişken
benımkı bazen uykusunda cıglık atıyor
nedenki acaba? korkutuyorlar kısmına ınanmıyorum, günahsız meleğin zaten yanında meleklerı var çünkü.
Korkuyorlar derken mesela gunduz birini yabanciladi diyelim, onu falan goruyosa korkuyodur diye dusunmustum :) yoksa bende korkutulduklarini falan dusunmuyorum :) ciglikda iste ya dis ya gaz sancisindan olabilir

Korkuyorlar derken mesela gunduz birini yabanciladi diyelim, onu falan goruyosa korkuyodur diye dusunmustum :) yoksa bende korkutulduklarini falan dusunmuyorum :) ciglikda iste ya dis ya gaz sancisindan olabilir
yok ben zaten sana demedim, anladım ne demek istediğini. diş başlı -ca i sorun zaten

eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?
Gece 3-4 kere emiyor ama kendini kandırıyor..güzel emse belki 2 ye iner..sabah yatarak emziriyorum uyanık olıyor..sonra zati meme pert..öğlene dolmuyor ,mama veriyorum,göğüs doluyor öğle uykusunda işte en iğrenci ayakta hafif tempolu salla salla em em ııı ıı uyuyu derken emiyor..sonra birdaha emeer uyanınca ...işte akşama kadar eğlence niyetine oynar durur..okkalı emmeler 6 yı gecmez..gece de dahil..

Bizim hınca hınç ağladığında bezini açıyorum..işiyor oluyor
Buaralar pek çiş var..bez doluyor pipi sıkışıyor işiyemiyor bağırıyor

Oğlumu her zamanki gibi sırtüstü yatırdım,üçünde de uyandığımda yüzüstü yatıyordu. Çok korktum.
Öyle mi rahat etcek de bundan sonda öyle mi uyuyacak acaba?

Oğlumu her zamanki gibi sırtüstü yatırdım,üçünde de uyandığımda yüzüstü yatıyordu. Çok korktum.
Öyle mi rahat etcek de bundan sonda öyle mi uyuyacak acaba?
Çok hareketliler canım pasa da durmuyor kıpır kıpır kıyafet değiştirmek çok zir oluyor durmuyor yerinde uyurken de beşiğe çarpar eli kolu diye ben hep kundak yapıyorum sadece kolları içerde uyuduğu gibi kalıyor en güvenilir bu sanırım biraz daha büyüyene kadar

Benim nerdyse hep mama ile besleniyor. Gece acikinca uyanirdi. 10 gundur gec yatiyor zaten birde gece mizirdanmaya basladi. Saga sola donuyor yatak icinde geziyor . Yan yatip ayagini kaldiriyor yataktan . Bencede birseyler oluyor bunlara. Agliyor bide gece uyaniyor. Emzik veriyorum pispisliyorum

Ruya görmeye bu ay mı başlıyorlarmış? Benimki nerdeyse son bir aydır uykusunda ağlıyor bazen. Ama öyle böyle bi ağlama değil. Sessiz sessiz içini çeke çeke öyle bi acıklı ağlıyorki içim parçalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…