- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.661
rüya demişkenBencede bi manasi yok.. Benimkide formul sut verdigim gun dahi uyaniyor, degisen bisey yok. Aciktiklarindan degil bence, rahatlamak icin istiyorlar gece memeyi, ya dis ya gaz muhakkak bi sikintilari oluyo zaten, ruyada gormeye bu ay basliyolarmis belkide ondan korkuyolar :)
Korkuyorlar derken mesela gunduz birini yabanciladi diyelim, onu falan goruyosa korkuyodur diye dusunmustum :) yoksa bende korkutulduklarini falan dusunmuyorum :) ciglikda iste ya dis ya gaz sancisindan olabilirrüya demişken
benımkı bazen uykusunda cıglık atıyor
nedenki acaba? korkutuyorlar kısmına ınanmıyorum, günahsız meleğin zaten yanında meleklerı var çünkü.
yok ben zaten sana demedim, anladım ne demek istediğini. diş başlı -ca i sorun zatenKorkuyorlar derken mesela gunduz birini yabanciladi diyelim, onu falan goruyosa korkuyodur diye dusunmustum :) yoksa bende korkutulduklarini falan dusunmuyorum :) ciglikda iste ya dis ya gaz sancisindan olabilir
Gece 3-4 kere emiyor ama kendini kandırıyor..güzel emse belki 2 ye iner..sabah yatarak emziriyorum uyanık olıyor..sonra zati meme pert..öğlene dolmuyor ,mama veriyorum,göğüs doluyor öğle uykusunda işte en iğrenci ayakta hafif tempolu salla salla em em ııı ıı uyuyu derken emiyor..sonra birdaha emeer uyanınca ...işte akşama kadar eğlence niyetine oynar durur..okkalı emmeler 6 yı gecmez..gece de dahil..eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?
Anladim canim. Ilk dis ciktiktan sonra digerlerinde daha az sikinti oluyormus diye duydum :) ilkini bi atlasaydik...yok ben zaten sana demedim, anladım ne demek istediğini. diş başlı -ca i sorun zaten
Bizim hınca hınç ağladığında bezini açıyorum..işiyor oluyorKorkuyorlar derken mesela gunduz birini yabanciladi diyelim, onu falan goruyosa korkuyodur diye dusunmustum :) yoksa bende korkutulduklarini falan dusunmuyorum :) ciglikda iste ya dis ya gaz sancisindan olabilir
Ay yavrum yazik ya kiyamam :)Bizim hınca hınç ağladığında bezini açıyorum..işiyor oluyor
Buaralar pek çiş var..bez doluyor pipi sıkışıyor işiyemiyor bağırıyor
Çok hareketliler canım pasa da durmuyor kıpır kıpırOğlumu her zamanki gibi sırtüstü yatırdım,üçünde de uyandığımda yüzüstü yatıyordu. Çok korktum.
Öyle mi rahat etcek de bundan sonda öyle mi uyuyacak acaba?
Rüyalarda buluşalim
Acaba mamadan mamaya değişiyor muBenimkide ayni kivam bir kasikla bir kase oluyorkasik yemek kasigi kullaniyorsun dini. Yok gene erken acikiyorda anlamadim gitti. Erken acikacaksa daha niye veriyorum anlamadim
Bizimki onu yiyince 3 saat falan gidiyor baya tok kaliyo o yuzden gece yatmadan veriyorum cogu zamanBenimkide ayni kivam bir kasikla bir kase oluyorkasik yemek kasigi kullaniyorsun dini. Yok gene erken acikiyorda anlamadim gitti. Erken acikacaksa daha niye veriyorum anlamadim
10 da yatiyor..bazen 9 da.. Ama hem ev hem iş hem Eymen kolay olmuyor uyku benim icin uykumu alamiyorumEymentaa senin oğlum erken yatıyordu yanılmıyorsam . Ama sen hep uykuya hasretsin bea
Canım masallahin var her şeyi yapıyorsun10 da yatiyor..bazen 9 da.. Ama hem ev hem iş hem Eymen kolay olmuyor uyku benim icin uykumu alamiyorum
Canım masallahin var her şeyi yapıyorsunhem is hem ev hem kaynanan kolay değil valla
Benim nerdyse hep mama ile besleniyor. Gece acikinca uyanirdi. 10 gundur gec yatiyor zaten birde gece mizirdanmaya basladi. Saga sola donuyor yatak icinde geziyor . Yan yatip ayagini kaldiriyor yataktan . Bencede birseyler oluyor bunlara. Agliyor bide gece uyaniyor. Emzik veriyorum pispisliyorumBencede bi manasi yok.. Benimkide formul sut verdigim gun dahi uyaniyor, degisen bisey yok. Aciktiklarindan degil bence, rahatlamak icin istiyorlar gece memeyi, ya dis ya gaz muhakkak bi sikintilari oluyo zaten, ruyada gormeye bu ay basliyolarmis belkide ondan korkuyolar :)
Bencede bi manasi yok.. Benimkide formul sut verdigim gun dahi uyaniyor, degisen bisey yok. Aciktiklarindan degil bence, rahatlamak icin istiyorlar gece memeyi, ya dis ya gaz muhakkak bi sikintilari oluyo zaten, ruyada gormeye bu ay basliyolarmis belkide ondan korkuyolar :)
Bizde 18 OcakBenimki 18 ocak atom bizden büyüksünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?