2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?

Amin cocukla biraz zor gezme isi yalan olur ama bakalim
oturdum oturdum cocuk uyanınca mutfagı halletmeye karar verdım
yere bişiler serip üzerine koydum çizgi actım, baktım konusup gülüyor ben onu bunu bilmem bu cok fena bı tip olacak
hangi cizgilere bakiyor sur? Benimki tv seyretmiyor hic, bi bakiyor sonra kafasini ceviriyor hemen, muhtemelen bana cekmis

28 aralik

Şeftaliyi oldu baya tattordım srvdi sıkıntı yok..
bende taze aldirdim nektari, yarin tattiracagim 1-2-3

eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?
ben gece emzirince ki emziriyorum 2 kez, sut daha az oluyor. Bu arada kisir yedim, alt tarafi 3 saat uyudum, memeler sabah tas ama gazdan durmadi tabi bugun, kimyonlu su verip osutturdum sonunda

maşallah de.
kısır süt yaparmıs gercekten.
hangisi denk gelırse

bende hiçbişi anlamadım. 1.5 saat arayla acıktı. emzırdım yattı. ulen dolu göğsüm bosaldı yaa
ne anlamı kaldı yatarken mama vermenın
Bencede bi manasi yok.. Benimkide formul sut verdigim gun dahi uyaniyor, degisen bisey yok. Aciktiklarindan degil bence, rahatlamak icin istiyorlar gece memeyi, ya dis ya gaz muhakkak bi sikintilari oluyo zaten, ruyada gormeye bu ay basliyolarmis belkide ondan korkuyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…