- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.641
Benimkide ayni kivam bir kasikla bir kase oluyorYok kiz bildigin muhallebiden cok cok daha akiskan oluyo 1 kase oluyo hemen hemen
Resimdeki sen misin M MazeGuase06
Pamam ya pamamCapon o bi kere capon malı. Hastalığımlan dalga geçiyo pis
Hem daktırım demedi öle bişi hıh
Belli olur canim yuzunun cogu meydanda.Benim evet gözlerimden kimse tanımaz nasıl olsa dedim. Gerçi aynı mantıkla çakma twitter hesabıma da koymuştum tanıyanlar çıktı patladım
eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?Yetmiyor sör..uykusuz kalıyorum ve süt olmuyor..eskiden gece ne güzel dolardı..şimdi sabaha yumuşacık..aslında 3 saatte bir emzirsem iyi olcak ama diş fena zorluyor onu meme arıyor bende veriyorum ..
Devam sütü vermediğim zaman çok zırlıyor ..
Vurma kız pembik piçikolocim bozuk idare etsen nolurPamam ya pamam
İlla geçmiş olsun canım aayy vah dicemde sende iyiiice ezil büzül...
Azcık gül istedik
Bayramdan sonra. Burda dahiliyeye gidip yaptırcam tahlillerimi. Kız tanıdın mı beni yoksam korktumBelli olur canim yuzunun cogu meydanda.Ne zaman gideceksin kontrole
AminAyy geç kız oralarda görüşelim bari
Ben de ege tarafına gitmek istiyodum o taraflar uzak bize gel yakınca şuraya gidelim dedi kociş. Aynen dediğin gibi gitcem de gitcem illa tatile gitcem ora olmazsa bura gitcem hiç gidemesem şuraya gitcem illa gidelim gidelim diye tutturdu
Tamam ben de istiyorum tatili kim istemez ki ammaa bebik var işte. Allah sonumuzu hayır etsin
oturdum oturdum cocuk uyanınca mutfagı halletmeye karar verdım
yere bişiler serip üzerine koydum çizgi actım, baktım konusup gülüyorben onu bunu bilmem bu cok fena bı tip olacak
28 aralikZeyno kaç doğumluydu atomAtom heart mother
bende taze aldirdim nektari, yarin tattiracagim 1-2-3Şeftaliyi oldu baya tattordım srvdi sıkıntı yok..
ben gece emzirince ki emziriyorum 2 kez, sut daha az oluyor. Bu arada kisir yedim, alt tarafi 3 saat uyudum, memeler sabah taseskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?
maşallah de.Amincocukla biraz zor gezme isi yalan olur ama bakalim
hangi cizgilere bakiyor sur? Benimki tv seyretmiyor hic, bi bakiyor sonra kafasini ceviriyor hemen, muhtemelen bana cekmis
28 aralik
bende taze aldirdim nektari, yarin tattiracagim 1-2-3
ben gece emzirince ki emziriyorum 2 kez, sut daha az oluyor. Bu arada kisir yedim, alt tarafi 3 saat uyudum, memeler sabah tasama gazdan durmadi tabi bugun, kimyonlu su verip osutturdum sonunda
Yok canim korkma. Nerden taniyacam.Bayramdan sonra. Burda dahiliyeye gidip yaptırcam tahlillerimi. Kız tanıdın mı beni yoksam korktum
bence o bebegıne baglı :=)Park yatak kullanan var mi. Ustkata kac aya kadar yatiyor
Masallah :) ama zaten sadece hepi topu 1 gun idare ediyor istemaşallah de.
kısır süt yaparmıs gercekten.
hangisi denk gelırse
bende hiçbişi anlamadım. 1.5 saat arayla acıktı. emzırdım yattı. ulen dolu göğsüm bosaldı yaaMasallah :) ama zaten sadece hepi topu 1 gun idare ediyor iste
Bencede bi manasi yok.. Benimkide formul sut verdigim gun dahi uyaniyor, degisen bisey yok. Aciktiklarindan degil bence, rahatlamak icin istiyorlar gece memeyi, ya dis ya gaz muhakkak bi sikintilari oluyo zaten, ruyada gormeye bu ay basliyolarmis belkide ondan korkuyolar :)bende hiçbişi anlamadım. 1.5 saat arayla acıktı. emzırdım yattı. ulen dolu göğsüm bosaldı yaa
ne anlamı kaldı yatarken mama vermenın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?