- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.741
Ben cok agladim ise baslamadan once.. Ama su an rahatim .. Hatta itiraf edeyim Eymen uyanmasin diye kaynanami isteyken aramadigim gün oldu isteykenSupersin o zaman inşallah alisirim dediğin gibi
Sleepy basladim gayet iyi. Dun annemde bezi bitti . Bim den aldim ucuz ince yumusak koku yok ondada oda iyi geldi.Kızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
Bim bezi bize hediye geldi..Sleepy basladim gayet iyi. Dun annemde bezi bitti . Bim den aldim ucuz ince yumusak koku yok ondada oda iyi geldi.
İri bebekti hamileykende hatirliyorsan.. Son haftada 750 gr aldi39. Haftada dogdu
Dun cildiyeye goturdum ozellikle devlet hastanesine goturdum bosuna kan alınmasın die. Doktor atopik dermatiti olanlarin pisige de yatkin oldgunu soyledi.gosterdim poposunuda zaten. Sütumle alakasi varmi yok onun cildiyle alakali dedi. Cenesine bisi suruomusun bebisinBende kakadan sanıp tahlil yaptırdım o kadartemiz çıktı. Atopik dermatit kızımda da var ama çenede. Onun pişikle ilgisi varmı ki? @Ahseninannesi nin bebeğinde bu belirtilerle alerji tanısı kondu.
Sorma.. Son haftalarda zaten çatlayacak gibiydimMaşallah41i beklese ne olurmuş acaba
Allah nazardan saklasin
Bu sene moda. İse yarar mi yaramaz mi gormek istiyorlar herhalde. Seneye baska birsey bulurlar. Benimde icime sinmedinereye baksam blw yap denıyor. ulen hayy belevinizebu blw herkese göre degıl
allah korusun bgazına kaçar anne panıkler ve sonuc kötü olur. panik olanlar yapmamalı.helekı 5-6 aylıksa bebek. daha küçücük bee
Gecmis olsun. Sirkeli su ile gargara. Birde karanfilli cay ile gargara agriya iyi geliyor. Drun tedavisi yaninda yapmak istersen .Ay kızlar çok fenayım,akşamdan beri dişim şiş,önce önemsemedim ağrı kesici aldım gargara fln yaptım ama sabah bi kalktım bütün yüzüm şiş,bütün dişlerim ağrıyor, ağzımı Bile açamıyorum bu saat oldu bişey yemedim,eşimi bekliyorum o gelecek de gitcez off anam offf
Cok ii anlıyorum :) Allah'a emanet olsun bebislerimizBen cok agladim ise baslamadan once.. Ama su an rahatim .. Hatta itiraf edeyim Eymen uyanmasin diye kaynanami isteyken aramadigim gün oldu isteyken
6 ay doldumu kac dogumlu seninki aralik mievet 6. ay. ama nedense 6. ay dolmadan yapılıyor
doyup doymamasını gectım. bi şekilde bellı olur dıye düşünüyorum.
benım korkum bogazına kacması.
dün aklıma havuc vermek geldı, sırf dişleri kasınıyor dıye. daha vermeden trıbe gırdım kendı kendıme kuruyorum
ya bogazına kacarsa?
sonra yıne devam edıyor kafamdakı ses, '' çüss o kadar da degıl, daha dişleri bile yok '' sonra diğer ses, '' ya havuc kırılırsa''
yani böyle 3-4 kişiğe bölünmüş sekılde konusuyorum kafamda işte
eee anayım ben ana
Dene bence kizarirsa kullanmazsin. Marka diye premium aldim hic memnun kalmadim . Cok yogun kokusu var . Digerlerinden bi farki yok bide o kadar parfumlu kimyasal . niye daha fazla vereyim . Molfix iyi ama bacak kismi sıkıyor. Reklam sadece. Dalininde cok reklami var. Kimyasalda varmis icinde cokda memnun kalmadim. Mustelada ayni. Ticaret hepsi. Baska dr soyledigi denedim memnun kaldim. İcerigi uygunmu onaylimi bakiyorumBim bezi bize hediye geldi..
Denemeli miyim ki
Dun cildiyeye goturdum ozellikle devlet hastanesine goturdum bosuna kan alınmasın die. Doktor atopik dermatiti olanlarin pisige de yatkin oldgunu soyledi.gosterdim poposunuda zaten. Sütumle alakasi varmi yok onun cildiyle alakali dedi. Cenesine bisi suruomusun bebisin
Evet sanirim 6. Ayda basliyorlarmis, 6-9 ay arasinda baslar diyordu bi yerde...Ruya görmeye bu ay mı başlıyorlarmış? Benimki nerdeyse son bir aydır uykusunda ağlıyor bazen. Ama öyle böyle bi ağlama değil. Sessiz sessiz içini çeke çeke öyle bi acıklı ağlıyorki içim parçalanıyor
p. Care guzel, benim kizimin gobek bolgesini kuruttu aldigim bir pakette, sonra kendiliginden duzeldi anlayamadim, ama degistirmeyi dusunmuyorum suan icin.Kızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
Baska hemsire yok mu sanki ne alaka ya?...inş. ayın 24 ünde hemşire aşıya çağırdı. 28 inde izinde olacakmıs
Aynen ya, zaten agizlarina goturduklerini bogazina kaciriyo devamli, tukurugunu bile yutamiyo bazen benimki oksuruyo. Ne cesaret...nereye baksam blw yap denıyor. ulen hayy belevinizebu blw herkese göre degıl
allah korusun bgazına kaçar anne panıkler ve sonuc kötü olur. panik olanlar yapmamalı.helekı 5-6 aylıksa bebek. daha küçücük bee
MasallahMasallah deyin9.300gr
ilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getirevalla çoğunuzu hatırlamıyorumhatırladıklarımda burada degıl
ahseni hatırlıyorum bi tek
hafıza kaybı yaşamıs gıbıyımson dönemlerde atom, pembe . ama son demlerdı
Benimkide pempeyle seni biliyorilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getireevde takilinca sardim buraya simdide annem bile kizlar ne yapiyor? Diye soruyor
Evet sanirim 6. Ayda basliyorlarmis, 6-9 ay arasinda baslar diyordu bi yerde...
p. Care guzel, benim kizimin gobek bolgesini kuruttu aldigim bir pakette, sonra kendiliginden duzeldi anlayamadim, ama degistirmeyi dusunmuyorum suan icin.
Baska hemsire yok mu sanki ne alaka ya?...
Aynen ya, zaten agizlarina goturduklerini bogazina kaciriyo devamli, tukurugunu bile yutamiyo bazen benimki oksuruyo. Ne cesaret...
Masallah
ilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getireevde takilinca sardim buraya simdide annem bile kizlar ne yapiyor? Diye soruyor
benimki iki ayagini birden havaya dikiyor, acaba diyorum gazimi var gene? Kafasini dedigin gibi saga sola atiyor devamli. 10.30da uyutuyorum bi kac gundur iyice doyurup. 11.30-12.30-01.30 mirildamalari var hicbirinde emzirmiyorum, ilkinde emzik (zar zor aliyo) ikincisinde sallamali emzik, ucuncusunde kucagima aliyorum ancak sakinlesip uykuya daliyor, sonra kalktiginda 03.30-4 gibi emziriyorum, 6-7 gibi tekrar uyaniyor yine emziriyorum, en fazla 9a kadar uyuyor bu aralar. Ilk 3 ay hic sikinti yasamadim benim kizin uykusunda... 9dan 8e uyuyodu cocuk, belki 1 kere kalkardi emmek icin. O kadar...Benim nerdyse hep mama ile besleniyor. Gece acikinca uyanirdi. 10 gundur gec yatiyor zaten birde gece mizirdanmaya basladi. Saga sola donuyor yatak icinde geziyor . Yan yatip ayagini kaldiriyor yataktan . Bencede birseyler oluyor bunlara. Agliyor bide gece uyaniyor. Emzik veriyorum pispisliyorum
kiz gece uykusunda tirnak mi kesiyosun? Dalsin diye ne taklalar atiyorum ben16 ocak bizde çok fark yok arada. Benimkide 9da yatar 7de kalkardi. 3-4 kere uyanırdı. Şu an karman corman. 3gecedir tırnak kesmeye çalışıyorum. Her denememde uyanıyor. Uyanıp gülüyor bi de sapsalAcaba Atom heart mother in dediği şu fırtınalı günlerde miyiz?
Ay canım yaptım sirkeli, tuzlu suyla gargara, papatya çayı ile gargara yaptım, durmadan karanfil çiğniyorum ama yok anlık iyi geliyo,çok teşekkürlerGecmis olsun. Sirkeli su ile gargara. Birde karanfilli cay ile gargara agriya iyi geliyor. Drun tedavisi yaninda yapmak istersen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?