- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.761
benimki iki ayagini birden havaya dikiyor, acaba diyorum gazimi var gene? Kafasini dedigin gibi saga sola atiyor devamli. 10.30da uyutuyorum bi kac gundur iyice doyurup. 11.30-12.30-01.30 mirildamalari var hicbirinde emzirmiyorum, ilkinde emzik (zar zor aliyo) ikincisinde sallamali emzik, ucuncusunde kucagima aliyorum ancak sakinlesip uykuya daliyor, sonra kalktiginda 03.30-4 gibi emziriyorum, 6-7 gibi tekrar uyaniyor yine emziriyorum, en fazla 9a kadar uyuyor bu aralar. Ilk 3 ay hic sikinti yasamadim benim kizin uykusunda... 9dan 8e uyuyodu cocuk, belki 1 kere kalkardi emmek icin. O kadar...
kiz gece uykusunda tirnak mi kesiyosun? Dalsin diye ne taklalar atiyorum ben
Bende uyanikken kesiyorum.. Cit cit diye sürekli ses cikariyorum kendim o da merak ediyo kendi eline bakiyoUyanikken nasıl kesilir ki
Gündüz uykulari pek derin değil. Doğduğundan beri gece uykusunda kesiyorum.
Evet bende okumuştum o paylaşımi o yuzden doktora sordum sutumle mi alakali die. Ama yok dedi. Gerçekten ilgilendi ve tek tek sorularimi cevapladı saolsun cok ilgili bi doktordu.ama atopiye egilimli ciltler icin verdigi urunleri kullanayim bakcam devam ederse tekrar giderim doktora alerjen için hirilti yok kakada bazen mukus varPisige yatkın olduğunu bilmiyordum. 1.5 ay oldu atopik d. çıkalı. Pisik 2haftadir var. Ahseninannesi atopik d. Popoda pişik bogazda hırıltı mukuslu kaka demişti alerji için aklında olsun. Benimkinde hırıltı hariç hepsi vardı. Tahlil temiz çıktı. Krem sürmez olur muyum. Bir sürü krem denendi en iyi dermatoloğun hazırladigi yapma ilaç iyi geldi.
o olmayacakmıs 28 inde başka olacakmıs. 4 günden bişi olmaz heralde.Evet sanirim 6. Ayda basliyorlarmis, 6-9 ay arasinda baslar diyordu bi yerde...
p. Care guzel, benim kizimin gobek bolgesini kuruttu aldigim bir pakette, sonra kendiliginden duzeldi anlayamadim, ama degistirmeyi dusunmuyorum suan icin.
Baska hemsire yok mu sanki ne alaka ya?...
Aynen ya, zaten agizlarina goturduklerini bogazina kaciriyo devamli, tukurugunu bile yutamiyo bazen benimki oksuruyo. Ne cesaret...
Masallah
ilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getireevde takilinca sardim buraya simdide annem bile kizlar ne yapiyor? Diye soruyor
28 aralık6 ay doldumu kac dogumlu seninki aralik mi
Evet bende okumuştum o paylaşımi o yuzden doktora sordum sutumle mi alakali die. Ama yok dedi. Gerçekten ilgilendi ve tek tek sorularimi cevapladı saolsun cok ilgili bi doktordu.ama atopiye egilimli ciltler icin verdigi urunleri kullanayim bakcam devam ederse tekrar giderim doktora alerjen için hirilti yok kakada bazen mukus var
facede sayfalara bakıyorum, önüne gelen blw diyorBu sene moda. İse yarar mi yaramaz mi gormek istiyorlar herhalde. Seneye baska birsey bulurlar. Benimde icime sinmedi
aynen öyle oldu vallaSana format atilmis fabrika ayarlarina dönmüşsün.ben hatirliyom seni
geçmiş olsunAy kızlar çok fenayım,akşamdan beri dişim şiş,önce önemsemedim ağrı kesici aldım gargara fln yaptım ama sabah bi kalktım bütün yüzüm şiş,bütün dişlerim ağrıyor, ağzımı Bile açamıyorum bu saat oldu bişey yemedim,eşimi bekliyorum o gelecek de gitcez off anam offf
babenin yikama yagi ve nemlendirici kremini vrdi. Bide baska bi krem verdi fito dieNeler verdi krem olarak? Bize güneş kremini bile atopik ciltler için olan versiyonunu verdi.
Bende uyurken kesiyorum tirnaklarini yoksa uyanikken kestirmiyo cok hareket ettigi icinUyanikken nasıl kesilir ki
Gündüz uykulari pek derin değil. Doğduğundan beri gece uykusunda kesiyorum.
sünnetten sonra huyu değişti bu çocugn uyurken emiyo uyankkken kavga ediyo sutumde azaldı hemen cok bol gelsn istiyo gelmeynce kızıyo hepten tutmuyo bu sefer mama verdim bende sütümü sağnca çokta çıkmıyo varmı hem emzirip hem mama takviyesi yapan kaç saaatte bir versem acaba
Belli olmuyor. İlk aydan itibaren dr 2 saat ara ile yada istedikce anne sutu 3 saat ara ile mama dedi . Ama hic tutmadi. 4 aylikken biberon gosterince guluyordu acikinca sonra biberon gosterince agzini aciyor yada kendi yana donup agzini acinca aciktigini ifade ediyor . 2-3 saat arasi degisiyor. Bugun bi tuhaf az mama yedi uykuda emzirdim sutum az ne kadar emdi bilmiyorumsünnetten sonra huyu değişti bu çocugn uyurken emiyo uyankkken kavga ediyo sutumde azaldı hemen cok bol gelsn istiyo gelmeynce kızıyo hepten tutmuyo bu sefer mama verdim bende sütümü sağnca çokta çıkmıyo varmı hem emzirip hem mama takviyesi yapan kaç saaatte bir versem acaba
Sende kimsinBende uyurken kesiyorum tirnaklarini yoksa uyanikken kestirmiyo cok hareket ettigi icin
Kiz sen secmuratsin dimi dogru soyleBende uyurken kesiyorum tirnaklarini yoksa uyanikken kestirmiyo cok hareket ettigi icin
Kizlar size bomba bir haberim var, suan farkettim. Secmurat adini surrender10 olarak degistirmis "sanirim"Surrender
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?