2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Göbeği düşmedi diye cok ağladim hemen bisey olacak saniyordum simdi biraz daha iyiyim
insanın aklına saçma sapan şeyler gelıyor yaa.
benımde; ya nefesı kesılırse, ya ölürse?
durduk yere niye kesılsın dimi? kendımı telkin etme şeklim; '' allah verdi allah alır, yaşam süresi belli. bişi olacaksa olur. allahın verdiği her şey imtihandır. allahım sen bize bagısla meleğimizi''

Evet bende salak salak seyler dusunme diyorum kendime hep.. Gece uyanmadigi zaman kalkip nefesini dinliyorum

Koku sorunu diğerinde de var. Ama bu ara pişik de var. Belki ona olumlu etkisi olur dedim. Heralde primada başka model yok değilmi?
Evet ebn aktif bebekde kullandim.pisik yapio cunku dış yüzeyi naylon gibi. Premiumun dis yuzeyi hava aldirio. Zaten kizimin atopik dermatiti var. Premium cok ii geliyor

cemre29 premium care kullanıyorum ve memnunum canım bende 4 e gecicem artık
Sağol canım bende bugun premium care alicam büyük ihtimal. Genelde memnun insanlar. Inşallah bizde memnun kalırız.

Bu arada benim kızım da 16 ocak doğumlu
( : kaçta doğdu?

Evet ebn aktif bebekde kullandim.pisik yapio cunku dış yüzeyi naylon gibi. Premiumun dis yuzeyi hava aldirio. Zaten kizimin atopik dermatiti var. Premium cok ii geliyor
Bende kakadan sanıp tahlil yaptırdım o kadar temiz çıktı. Atopik dermatit kızımda da var ama çenede. Onun pişikle ilgisi varmı ki? Ahseninannesi nin bebeğinde bu belirtilerle alerji tanısı kondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…