- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.721
insanın aklına saçma sapan şeyler gelıyor yaa.Göbeği düşmedi diye cok ağladimhemen bisey olacak saniyordum simdi biraz daha iyiyim
Evet bende salak salak seyler dusunme diyorum kendime hep.. Gece uyanmadigi zaman kalkip nefesini dinliyoruminsanın aklına saçma sapan şeyler gelıyor yaa.
benımde; ya nefesı kesılırse, ya ölürse?
durduk yere niye kesılsın dimi? kendımı telkin etme şeklim; '' allah verdi allah alır, yaşam süresi belli. bişi olacaksa olur. allahın verdiği her şey imtihandır. allahım sen bize bagısla meleğimizi''
kullandıgın beze baglı hepsi degısık çünkü. aktif bebek bence cok dar4 beden eymeni sıkmaya başladi.. 4+nasil acaba daha mi genis oluyo bacak kosmi
onu bende yapıyorum. elimi koyuyorum göğsüneEvet bende salak salak seyler dusunme diyorum kendime hep.. Gece uyanmadigi zaman kalkip nefesini dinliyorum
Sen premium care mi kullaniyosunkullandıgın beze baglı hepsi degısık çünkü. aktif bebek bence cok dar
evet. yine en memnun kaldıgım o maalesefSen premium care mi kullaniyosun
4700 kusur dogdumaşallahkaç kilo dogdu tosun
Ben aktif bebek kullaniyorum.. Bi kere molfix kullandim poh gibievet. yine en memnun kaldıgım o maalesef
Evet ebn aktif bebekde kullandim.pisik yapio cunku dış yüzeyi naylon gibi. Premiumun dis yuzeyi hava aldirio. Zaten kizimin atopik dermatiti var. Premium cok ii geliyorKoku sorunu diğerinde de var. Ama bu ara pişik de var. Belki ona olumlu etkisi olur dedim. Heralde primada başka model yok değilmi?
molfix i bende denedım berbat. care aktiften daha genıs bılgin olsunBen aktif bebek kullaniyorum.. Bi kere molfix kullandim poh gibi
İri bebekti hamileykende hatirliyorsan.. Son haftada 750 gr aldio ne be
maşallah. benımkı 2650 g
Ne sacma dimi ayni marka sonuctamolfix i bende denedım berbat. care aktiften daha genıs bılgin olsun
valla çoğunuzu hatırlamıyorumİri bebekti hamileykende hatirliyorsan.. Son haftada 750 gr aldi39. Haftada dogdu
Sağol canım bende bugun premium care alicam büyük ihtimal. Genelde memnun insanlar. Inşallah bizde memnun kalırız.cemre29 premium care kullanıyorum ve memnunum canım bende 4 e gecicem artık
( : kaçta doğdu?Bu arada benim kızım da 16 ocak doğumlu
Bende kakadan sanıp tahlil yaptırdım o kadarEvet ebn aktif bebekde kullandim.pisik yapio cunku dış yüzeyi naylon gibi. Premiumun dis yuzeyi hava aldirio. Zaten kizimin atopik dermatiti var. Premium cok ii geliyor
MaaşallahMasallah deyin9.300gr
Supersin o zaman inşallah alisirim dediğin gibiKismen.. Ama istemedigim biseyde hemen soyluyorum.. Böyle yap soyle yap vs
Sana format atilmis fabrika ayarlarina dönmüşsün.valla çoğunuzu hatırlamıyorumhatırladıklarımda burada degıl
ahseni hatırlıyorum bi tek
hafıza kaybı yaşamıs gıbıyımson dönemlerde atom, pembe . ama son demlerdı
Calistigim icin devam sütü de takviye ediliyo günde 2 kere falan.. Bazen yatmadan once kasik mamasi veriyorumN
Maaşallahsizinle ayniyiz sadece anne sutu mu takviye mama veriyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?