- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.701
Bende öyleydim ama işe baslayali 2 ay olacak alisirsinInsan bir dakika ayrilmak istemiyor. Kendi annem dahil kimseye guvenemiyorum .bende eylulde baslicam
6. Ay asisi miinş. ayın 24 ünde hemşire aşıya çağırdı. 28 inde izinde olacakmıs
Bende karsiyim hem doyup doymadigini nasil anlayacan benereye baksam blw yap denıyor. ulen hayy belevinizebu blw herkese göre degıl
allah korusun bgazına kaçar anne panıkler ve sonuc kötü olur. panik olanlar yapmamalı.helekı 5-6 aylıksa bebek. daha küçücük bee
Kim bakıyor eymeneBende öyleydim ama işe baslayali 2 ay olacak alisirsin
6. Ay asisi mi
Bende karsiyim hem doyup doymadigini nasil anlayacan be
Babaannesi bakiyoKim bakıyor eymene
O ses bende de varevet 6. ay. ama nedense 6. ay dolmadan yapılıyor
doyup doymamasını gectım. bi şekilde bellı olur dıye düşünüyorum.
benım korkum bogazına kacması.
dün aklıma havuc vermek geldı, sırf dişleri kasınıyor dıye. daha vermeden trıbe gırdım kendı kendıme kuruyorum
ya bogazına kacarsa?
sonra yıne devam edıyor kafamdakı ses, '' çüss o kadar da degıl, daha dişleri bile yok '' sonra diğer ses, '' ya havuc kırılırsa''
yani böyle 3-4 kişiğe bölünmüş sekılde konusuyorum kafamda işte
eee anayım ben ana
Babaannesi bakiyo
aynen çok zor ya.. ayy hele o ilk günler daha beterdı.O ses bende de var
Anne olmak zor
Ben bide anneme ben hallederim gelmene gerek yok diodum.kadin geldi 1.5 ay kaldi. Gidecek nasil bakacam die kara kara dusundum bebek dogdugu andan itibarenaynen çok zor ya.. ayy hele o ilk günler daha beterdı.
aslında ben kaygılardan bahsedıyorum canım. ama o ilk zamanlardakı uykusuzluk, yalnızlık da kaygıya sebep olmuyor degılBen bide anneme ben hallederim gelmene gerek yok diodum.kadin geldi 1.5 ay kaldi. Gidecek nasil bakacam die kara kara dusundum bebek dogdugu andan itibaren
senınkının kilosunu merak ettım, söyle bakalım ?Sanirim fazla
Iste annem o paniklemelerimde kaygilarimda acayip rahatlatiyordu psilolojimi ondan söyledim sör :)aslında ben kaygılardan bahsedıyorum canım. ama o ilk zamanlardakı uykusuzluk, yalnızlık da kaygıya sebep olmuyor degıl
Ya bence çok ii. Kizim 7.5 kilo 3ude 4ude oluo . Kokusu guzel deil. Tek sorunu o.
ben memnunum. kaç kilo bebek?
O zamana kadar fırtına devam ederse zaten yandık. Mümkün değil o kadar sürmez. Ama büyürken dönem dönem hep böyle huysuzlaşacaklar. Benim için en zoru uykusuzluk oluyor.Umarım fırtınalı günlerdir ve geçer ağustos sonu işe başlıcam şimdiden kara kara düşünüyorum o fırtınalı günler ya hiç bitmezse diye
hediye gelmişti 4+ aktif bebek. deneyeyım bakayım dedim. care daha geniş. aktif dar bıraz. iyi ki kullanmaya kalkmısımKızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
Göbeği düşmedi diye cok ağladimaynen çok zor ya.. ayy hele o ilk günler daha beterdı.
Kismen.. Ama istemedigim biseyde hemen soyluyorum.. Böyle yap soyle yap vsSorun yaşıyor musunuz peki
4 beden eymeni sıkmaya başladi.. 4+nasil acaba daha mi genis oluyo bacak kosmihediye gelmişti 4+ aktif bebek. deneyeyım bakayım dedim. care daha geniş. aktif dar bıraz. iyi ki kullanmaya kalkmısım
sonra hiç olmazmış zaten. valla bi koku gelıyor bebek kaka yaptı sanıp bakıp duruyorum. kötü kokuyor gercekten. aynı markanın saçmalıkları işte
Masallah deyinsenınkının kilosunu merak ettım, söyle bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?