- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.801
Slm millet nabersiniz? Ben gene köye gidiyorum
Yarinda denize tabisiki

Yarinda denize tabisiki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri sadece bizleri banlamak icin çalisiyor sanirim.Söre noldu![]()
Burda su an mevsim sonbahar gibi birçok kişi de yine hasta. Geçen eltimlere gittik çocuğu öpüp opup durdu sonra da demez mi ayy çok rahatsızım hapsirip duruyorum. Bunları duyduğumda iş işten geçmişti. Zannımca oğlum ondan kaptı.geçmiş olsun be kuzum bu arada...bende böyle hastaydı şöyleydi diyince siz üzülğyorum...insanın aklı gidiyor..
allah sabır ve şifa versin..havalar bohk gibi ya![]()
Banlatmak icin demek istemistimBiri sadece bizleri banlamak icin çalisiyor sanirim.
Ahaha yok tahmim ediyorum niye banlandığınıBiri sadece bizleri banlamak icin çalisiyor sanirim.
Ya madem hastasın öpme çocuğu a mübarek, ben anlamıyorum koca koca insanlar bunu bilmiyormuş gibi davranıyorBurda su an mevsim sonbahar gibi birçok kişi de yine hasta. Geçen eltimlere gittik çocuğu öpüp opup durdu sonra da demez mi ayy çok rahatsızım hapsirip duruyorum. Bunları duyduğumda iş işten geçmişti. Zannımca oğlum ondan kaptı.Çünkü ilkini de o şekilde kalmıştı . İnşallah bu sefer bise olmadan atlatiriz .
Sağol bu arada pembe
Ne oldu o zaman biri banlandi dediAhaha yok tahmim ediyorum niye banlandığını![]()
Niye kiz soleAhaha yok tahmim ediyorum niye banlandığını![]()
Ahh bende hastayım. Usutmusum kizima pek yaklasmiyprum ama emziriyorum sütümden geçer değil. MiBurda su an mevsim sonbahar gibi birçok kişi de yine hasta. Geçen eltimlere gittik çocuğu öpüp opup durdu sonra da demez mi ayy çok rahatsızım hapsirip duruyorum. Bunları duyduğumda iş işten geçmişti. Zannımca oğlum ondan kaptı.Çünkü ilkini de o şekilde kalmıştı . İnşallah bu sefer bise olmadan atlatiriz .
Sağol bu arada pembe
Kızlar paşam hastalandigindan beri uyumuyor gunduz zaten uykularimiz 45 dk 1 saatti ama gece yine uyurdu simdi saat kurmuş gibi her saat uyanıyor memeyi bırakmıyor doymuyir diye düşünüyorum kilo alimi iyi ama ne yapsam bilemedim paket ürünleri de eşim istemiyor deneyim diyorum çok uykusuz yorgunum![]()
Geçmiş olsun . Inş.geçmez yaş . Minikler hasta olmasın çok zorAhh bende hastayım. Usutmusum kizima pek yaklasmiyprum ama emziriyorum sütümden geçer değil. Mi![]()
ilik suya sokKızlar ateşi 37,5-37,7 arasında degisiyo hep ilaç vermistm üstü de çok ince bir tulbent var. Bi sıkıntı olmaz ınş.
Ben de hiç anlamam yaa . Başkasınıncocunu öyle sapir supur opemem ben yaaYa madem hastasın öpme çocuğu a mübarek, ben anlamıyorum koca koca insanlar bunu bilmiyormuş gibi davranıyor![]()
Bilmiyom ki bura çok soğuk ya usuturse die korkuymilik suya sok
Kızlar ateşi 37,5-37,7 arasında degisiyo hep ilaç vermistm üstü de çok ince bir tulbent var. Bi sıkıntı olmaz ınş.
O zaman eklem yerlerine islak pamuk koyBilmiyom ki bura çok soğuk ya usuturse die korkuym
Millet banlaniyor.selam güzel annelerrr
yine yüz sayfa dırdır
yetişemem
özledim
tatil bitti geldik evdeyiz
evim evim güzel evimm
sıkıntılı bir durum yok sizde inşallah