2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçen haftalarda benimki de 38 ateşle uyandı hemen doktora götürdüm kan tahlili yapıldı.boğazlarında hafif iltihaplanma oluşmuş antibiotik kullandık..bir yerinde iltihaplanma olmasın,çünkü ateş vücudun hastalıkla savaştığının işareti
Evet bencede vanim ates yukselince havaleye bile yol aciyo allah korusun oyle bir dirumda ilik suya sokun dusmezse hastaneye goturun

Aklını meskul ederek yedirdim. Screenshot_2016-06-18-13-40-34-1.webp

selam anneler, ben artık erkenciyim. minnoş uykumu kaçırmak için elinden geleni yapıp sonra kendı uyuyor :KK70:
ahanda bu Pembedon5 Pembedon5 sana gelsin. rahat bırak kuzuyu dıyordun ya? rahat bıraktım sonuc bu. düzeltmesem uyumaya devam edıcek.
Eki Görüntüle 1848650
Bizde pek rahat değiliz ya:KK11:
Yatağın aralarına sıkışıyor ...
Maşallah demedende geçmeyelim :KK200::nazar:

Eklentiler

• _20160618_140910.webp
    _20160618_140910.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 81
kız deli pembe, dün aklıma sophie yi soktun. akşam her seyı ayarladım joker sayfasından sepetıme bıle attım
eşim '' saçlama o kadar para verırlır mı bi kaşıyıcıya '' dedi . sonuç; trip atıyorum, akşama sipariş vermiş olurum heralde :KK70:
:KK70:
Gece sahuru yapan kocam gelmiş odaya yüzüme bir nur indi sandım :KK70:
Telefonun ışığı bunumu alcaz dedi..:KK70:
Bi git yaa sabah sabah dedim..
Gelinen kıvam bu:KK70:

Aslında bana da çok geliyor bi diş kaşıyıcıya o kadar para vermek ama benimkinin elleri hep ağızda eline ne geçse ağızda bazen kaşıyamıyor sinirden bağırmaya başlıyor, bunları düşününce, kullananların memnuniyeti de var, diyorum ki bu para hiç bile... :super: ama şu var ki alırım, yüzüne bile bakmaz, işte o zaman nasıl kurtulcam kocanın çenesinden :silah: ben de çözebilmiş değilim pamper prima farkını... Bir de şu var prima premium carede kendi içinde farklı,bir kere içi Petek petek dokulu denk geldi, hep popişe yapışıyordu ayy ne çektim onu bitirinceye kadar:63: ama bi daha denk gelmedi o Hoppa
Eğer redderse pekmez sürücem gizlice :KK70:
Bak diceam babası nasıııı sevdi:KK70:

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl paşa?
Sağol canım su an yatıyı en son 37,5 tu . Eşime dr götürelim dedim panik yapma dedi. Zira hastalıklara karşı gerçekten de çok zayifim hiç dayanamam. Oğlum hastanede yattığı sıra psikolojm altüst oldu kurtulmayacak gibi saçma korkulara kapılıyorum.
Oysa yükü gemiye bırakmak lazım . Geminin sahibi onu taşır. Bense gemide dahi sırtımdn zorla indirebiliyorum . Oysa Allah ne derse odur

Sağol canım su an yatıyı en son 37,5 tu . Eşime dr götürelim dedim panik yapma dedi. Zira hastalıklara karşı gerçekten de çok zayifim hiç dayanamam. Oğlum hastanede yattığı sıra psikolojm altüst oldu kurtulmayacak gibi saçma korkulara kapılıyorum.
Oysa yükü gemiye bırakmak lazım . Geminin sahibi onu taşır. Bense gemide dahi sırtımdn zorla indirebiliyorum . Oysa Allah ne derse odur
Geçmiş olsun minige tez zamanda atlatir inşallah

Back
X