2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sicak micak idare edicen biricik:) olsun biraz rahatlarsin valla.. Son zamanlarda bebisler hastaydi zor olmustu dogru :/ simdi nasillar :)

Sicak micak idare edicen biricik:) olsun biraz rahatlarsin valla.. Son zamanlarda bebisler hastaydi zor olmustu dogru :/ simdi nasillar :)
Çok sağol canm su an iyiler çok şükür. Büyük biraz da olsa yemeğe başladı. Ona octamar balık yağlı vitamin iciryrm. Inş. İştahını acar . Biraz uyumak ve dinlenmek istyrm. İkisi de küçük olunca çok zormus.
Sizin dişler ne alemde . Sizin de en son gece uykularniz bozulmystu

Kecisutu yogurdu dahha tatli mi oluyor. Mayaladin mi hic. Daha once yemistim tadi guzel diye hatirliyorum. Daha kati oluyor bormal yogurttan .
Hiç bilmiyorum bende baslicam yakında da ben subat annesiyim:) öyle gezinirken denk geldim. Duydugumu yazdim, keçi sütü de tahmini olarak dedim anne sütüne en yakın o diye dedim ama bilmiyorum yani onu

Hızlıcs yazıom..oda ayurcak olan var mı? Erken mi? Bide sahibinden mi telsiz alsam ki zaten wewel 88 tl var ondan mı alsak ?
Haydi...bekliyorum
Surrender
Ben odayı ayirali 2 ay oldu pamidordan bebek telsizi aldim inanny marka motorolaninmis 100 tl ye aldim memnunum balkonda camasir serince balkonda oturunca çok rahat oluyor telsiz

Yine dokturmussun piti. Serefine dostum

Atesi takip et sur, cok cikmazsa bisey olmaz, 2 gunu falan gecmesin ates, yeter... (Bence) :) disarlarda cok sicak, ateside artabilir aslinda. Normaldir. Benimkininde hic cikacak gibi durmuyo ya, safi huysuzluk cektirdi gene bugun

Hızlıcs yazıom..oda ayurcak olan var mı? Erken mi? Bide sahibinden mi telsiz alsam ki zaten wewel 88 tl var ondan mı alsak ?
Haydi...bekliyorum
Surrender
Ben daha büyüğünü doğru dürüst ayirsmadim ki sıra küçüğe gelsin. Benle küçük yatak odasında ,babasıyla büyüğü çocuk odasında yatiyoruz. Zaten haftaya bursa ya gidince düzen iyice bozulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…