- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.141
Sus kıs pembik oğlumun karizması çizilcekÜffff nolcek kullanıver
Bi mavidir gidiyonuz..bana ver o zamanki ben avent aldım memnunum yani oğlan memnun
Yeşil olaydı mor olaydı amma pempe olmayadıÜffff nolcek kullanıver
Bi mavidir gidiyonuz..bana ver o zamanki ben avent aldım memnunum yani oğlan memnun
Daha iyi olun insallah. Bizimki dis cikartmak uzere onun huysuzlugu var. Grce uykusu vardi oda bozuldu epeydir. Hareketli cok . Yoruyo beni ama saglikli olsun yeter . Onun kokusu , bana bakmasi yorgunlugumu aliyor.Canim merhaba uzun zaman internetsiz kaldim yeni kavustum =) malesef hala tek tük devam ediyorum izleyemedim ama tamamen birakmaya artik niyetlenemiyorum bir turlu durum daha kotu oldu yani bebisimde ii cok sukur senin bebisin nasil sen nasilsin
Ben ayırmıyonmHızlıcs yazıom..oda ayurcak olan var mı? Erken mi? Bide sahibinden mi telsiz alsam ki zaten wewel 88 tl var ondan mı alsak ?
Haydi...bekliyorum
@Surrender
Acile gidin dayanılmazsa ya da kanama filan varsaaKizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.
Kasik batmalari bendede olmustu. Hatta gebeligin ilk gunlerinde daha coktu. Olabilir o aylarda Mg eksikliginden dolayi kramp olsbilir. Baska seylerden de olabilir . Allah korusun. Onemsizde olabilir . Ama En sagliklisi dr una ulasman . Boyle konularda riske atma bence. O ozlemyarennKizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.
endişe etmeyin. normaldir herhalde. ben kanama olursa iyi değil biliyorum.Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.
Geçenlerde dis anestezisi için 12 saat emziremedim sagip attim sutu aldim icicem bir tane vicdan yaptım sutu etkiler falan filan diye icemedim
Balkonumda buZ gibi kiraz yiyerek okudum..iyi akşamlar güzel annişler.
çok yazıp muhabbetlere dahil olamasam bile özelliklePembedon5 senin mesajlarını hep keyifle okudum.
ben eskilerden beri forumlara takılan ve hatta bağlandım mı tam bağlanan bir üye olmuşumdur.
başıma gelen bir şeyi anlatayım.
bir forumda çok popüler oldum. o zamanlar bekarım tabi. nerdeyse tüm gün forumdayım. admin beni modöratör yaptı.
ertesi günü ne göreyim, admine yakın olan biri de admin olmuş.
sonra bir baktım ban yemişim.
sonra banı açtılar. ama ben naptım. topladım tüm tanıdıklarımı siteye üye yaptım.
bu kadar büyük bir yer değildi. kurucular birbirini reeldede tanıyordu. çoğu üye de öyle. ben aralarına yabancı olarak katılıp birden dikkatleri üzerime çekince, içlerindeki kız resmen kıskançlıktan çatladı da yaptı bunları.
yani diyeceğim şu: heryerde böylesi çekemeyen insanlar oluyor.
şimdi bunları gereksiz yere yazıyorum belki. herşey unutuldu bile değil mi...
bakalım keyfimize..
ya biri demişti. çocuğuna kavun vermişler de kakasını yapmış, yapamıyorken. benimki kavundan sonra peşisıra çok yapmıştı. kavuna bağlayıp bağlamamakta kararsız kalmıştım ama kavundanmış demek.
ve bizim boynumuzdaki pişik geçmiyor yaaa... şimdi de birde sıcaktan isilik oluyor.. deli olacağım.
endişe etmeyin. normaldir herhalde. ben kanama olursa iyi değil biliyorum.
benim telden buraya giremiyorum ben artık.. virüslü diyor nedense.Balkonumda buZ gibi kiraz yiyerek okudum..
Bide şarjım bitmişti..uzatma çektim balkona..len yok yok..kocamınkinide alamam ..benimkine bida dokunma dedim oda sende benimkine dedi..
Eeee dedim eeee...
Tuvalette imiş
Ordan bağlana bağlana
Biraz daha ballandırın anacım, iyice aklımıza düşürünÖncesinde ictigimi kimse bilmiyordu esim içtiği için anlamazdi sorma yya o gizli içmenin tadi hicbirseyde yok açık açık icsem bırakırdım heralde
Kız ben bundan görmedim ya penguven vardı onu da beğenmemişler. Neysem ben bu pembikleri açıcam artık kullansın bakalım beğenirse babaannesine aldırcam mavisini ya da yeşilini ıcuz bişi zaten
Bizde ayni sekildeyiz bir huysuzluk saat basi aglamalar falan 2 3 gecemiz boyle gectiDaha iyi olun insallah. Bizimki dis cikartmak uzere onun huysuzlugu var. Grce uykusu vardi oda bozuldu epeydir. Hareketli cok . Yoruyo beni ama saglikli olsun yeter . Onun kokusu , bana bakmasi yorgunlugumu aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?