2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biximfe 5+15 gittik.meyve vecyogurt dedi.6 temmuzdan sonra corba.pekmez.yumurta baslarsin dedi.bu arada doktorum cok iyi adamin 2 haftasi dolu zor yer bulduk dusun.ayrica orumcegide tavsiye etti.ama 7 yada 8 ayda.6 ocak dogumluyuz.65 cm boyu.kilo 6.800.

Eki Görüntüle 1851878
Şundan aldık..ama etkili..büyük yudumlara alıştı
Bize 7.ayda su ver defi.anne sutu su ihtiyacini karsiliyo zaten defi.hayat su var onumu verelim dedik.yok defi.suyu kaynat onu ver defi.ayrica keci sutuyle yogurt yapcaktum.simdilik bunyesu onu kaldramax.inek sutuyle daha iyi dedi.ataturk otman ciftligjnin sutu guzel onla yap dedi

Haha aynen ya gece bi kere uyanan cocuk 5 kere uyaniyo bide yatrinca bi daha uyaniyo zor uyutuyrm kvgil gecen hafta burfa kaldi sabaha kadar uyuyo diye herkese soyledi cock 1 haftadr hic uyumuyo

e nası fışlıcanız..geçen gün yeltendik minnoşun gözü önünde olmadı be havaya giremedik
Canım ben buna çok dikkat ederim değil yanında yapmak yikanmadan mecbur kalsam bile emzirmiyorum. Hemen temizleniyorm. Onların fitratlari tertemiz herşeyi herşeyi video gibi kaydediyolar

Canım ben buna çok dikkat ederim değil yanında yapmak yikanmadan mecbur kalsam bile emzirmiyorum. Hemen temizleniyorm. Onların fitratlari tertemiz herşeyi herşeyi video gibi kaydediyolar

Ben oglusun yaninda tshirtumu bile cikaramiyorum nedense cok utaniyorum ayy

Haha aynen ya gece bi kere uyanan cocuk 5 kere uyaniyo bide yatrinca bi daha uyaniyo zor uyutuyrm kvgil gecen hafta burfa kaldi sabaha kadar uyuyo diye herkese soyledi cock 1 haftadr hic uyumuyo

Aman o kem gozler yok mu.. Oyle ki insan iyiligine bile demeye korkuyor,mutlaka bi tersi oluyor :/ dun seni soracaktm bak cok rahatsizlandm giremedim,nasilsn cnm ev telasesi falan ugrasiyordun ?

Bebegin pipisinin kenari var ya hani fazlalik kismi diyeyim anlayin. Orada 2taraf baya kizarik dun aksamdan beri. Birden oldu. Sanki hani parmaginin etini siyirirsin da derisi kizarir ya kanli gibi,o sekil. Normal mi

benım mavi yazı karakterımden ne istiyorsun

bravo..evlendiğimde bende özellikle bu konuda tembihlendim..yıkanmadan süt verme hatta yüzüne bile bakma dediler..yoksa o çocuk hayırsız ve asi bir çocuk olurmuş,öyle söylediler yani..3 yavruma da helal süt emzirdiğime inanıyorum inşallah cümlemizin evladıyla birlikte hayırlı evlatlar olurlar..

Ben oglusun yaninda tshirtumu bile cikaramiyorum nedense cok utaniyorum ayy
Çünkü her davranisimiz onların ahlak oluşumunu etkiliyor. Allah hepimize edepli hayırlı evlatlar nasip etsin

Bebegin pipisinin kenari var ya hani fazlalik kismi diyeyim anlayin. Orada 2taraf baya kizarik dun aksamdan beri. Birden oldu. Sanki hani parmaginin etini siyirirsin da derisi kizarir ya kanli gibi,o sekil. Normal mi
Canım benim iki oğlumun da öyle oluyor böyle pipinin arka tarafı torbayla birleştiği yer. Kısık gibi kıpkırmızı oluyo normal canm

Amin cumlemizin

Haklisn cnm bu arada tam anlayamadm ayni yeri mi soyledigimizi :/ benimki sunnet edilecek kismi,fazlaligi :)). Amann ins sadece pisiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…