- 30 Ocak 2015
- 19.784
- 28.093
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.181
Tasindm canim gecen hafta pazartesi ertesi gunde esimle yerlestrdk herseyi cok sukur atlattik bunuda cocukla nasil olcak diye korkuyodm ama daha dinlenmeye firsatim olmadi kvdelerde bizde kaldi 4 5 gun onlar gtti bi temzlk daha yaptım nevresimler felan uykumuzda bozuldu ayakta uyukluyorum resmenAman o kem gozler yok mu.. Oyle ki insan iyiligine bile demeye korkuyor,mutlaka bi tersi oluyor :/ dun seni soracaktm bak cok rahatsizlandm giremedim,nasilsn cnm ev telasesi falan ugrasiyordun ?
Canim normal dgil mi. Dedigin arada bizimde oluyo sunnet derisini siyirdigin zman oralar kirmizi demi ben sildikten sonra oluyo genelde onun icn pek onemsememstmHaklisn cnmbu arada tam anlayamadm ayni yeri mi soyledigimizi :/ benimki sunnet edilecek kismi,fazlaligi :)). Amann ins sadece pisiktir
Canim biximfe 5+15 gittik.meyve vecyogurt dedi.6 temmuzdan sonra corba.pekmez.yumurta baslarsin dedi.bu arada doktorum cok iyi adamin 2 haftasi dolu zor yer bulduk dusun.ayrica orumcegide tavsiye etti.ama 7 yada 8 ayda.6 ocak dogumluyuz.65 cm boyu.kilo 6.800.
Bitiful anlatışCanim biximfe 5+15 gittik.meyve vecyogurt dedi.6 temmuzdan sonra corba.pekmez.yumurta baslarsin dedi.bu arada doktorum cok iyi adamin 2 haftasi dolu zor yer bulduk dusun.ayrica orumcegide tavsiye etti.ama 7 yada 8 ayda.6 ocak dogumluyuz.65 cm boyu.kilo 6.800.
Canim normal dgil mi. Dedigin arada bizimde oluyo sunnet derisini siyirdigin zman oralar kirmizi demi ben sildikten sonra oluyo genelde onun icn pek onemsememstm
Benimkide ayni yer kizardi. Yanlarida pisik oldu. Pisik diye dusunuyorum . Bimin bezini kullandim annemde o zaman oldu. Bepanthol surdum bezi degistirdimHaklisn cnmbu arada tam anlayamadm ayni yeri mi soyledigimizi :/ benimki sunnet edilecek kismi,fazlaligi :)). Amann ins sadece pisiktir
Ben oglusun yaninda tshirtumu bile cikaramiyorum nedensecok utaniyorum ayy
Anlayamadım cisrikimBebegin pipisinin kenari var ya hani fazlalik kismi diyeyim anlayin. Orada 2taraf baya kizarik dun aksamdan beri. Birden oldu. Sanki hani parmaginin etini siyirirsin da derisi kizarir ya kanli gibi,o sekil. Normal mi
Bi pazarda bi dötüyün üstüne otur be
Nereye bakim kıazz..bi kaç form ver barionuda sen keşfet artık. şu ocak annelerınden çık ve formu gez. konulara yaz azcık
o zaman anlayacaksın
Dikkaat çekicibenım mavi yazı karakterımden ne istiyorsun
O neBdv yi stres atmak icin okuyorum mesela.. Diyorum ki : vay arkadaş ! Millet nelerle savaşıyor
Kuzum şimdi anladım..böyle kıpkırmızı sivlce gibi..oğlanda da oluyordu..içindeki idarar tortusu yüzünden..yana yana mı işiyo..sünnet olunca düzeldi bak..Bu normaldenfazla kizarikti dunnerdeyse kaniyor gibiydi.. Sanki derisi siyrilmis. Ondan korktumherkeste oluyormus o zaman normal.. Rhatladim biraz
Kuzum şimdi anladım..böyle kıpkırmızı sivlce gibi..oğlanda da oluyordu..içindeki idarar tortusu yüzünden..yana yana mı işiyo..sünnet olunca düzeldi bak..
Benimkide ayni yer kizardi. Yanlarida pisik oldu. Pisik diye dusunuyorum . Bimin bezini kullandim annemde o zaman oldu. Bepanthol surdum bezi degistirdim
Bir derdim var formu
Elimde değil yapiyirum bea napimBi pazarda bi dötüyün üstüne otur be
nasıl yapılıyor canım nohutla hiç bilmiyorum
Mantığı yoğurt mayalamayla aynı . Yarım kavanoz kaynayıp ilimis süte bir avuç nohut at üstünü sar mayalanmasini bekle . Sonra nohutu ayikla lorr peynir gibi oluşan mayayı kullan sonucu yazarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?