2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla satış yapan karılar İnstagramda iki lafı bir araya getiremiyor be H hiuf , inan biz girişsek daha iyi satarız. Bari Türkçe miz düzgün.
evet canım sana o kadar çok katılıyorum ki
Ben bebek Mevlid için İnstagramda hediyelik yaptırayim dedim
Bayan bir satıcı ile iletişime gectim
Konuşma lakayt
sinirim bozuldu
Sırf konuşma üslubu sebebiyle siparis vermedim
Bir de görmelisin yok piyasaya adımı koyucam
Yok ben tek lider olucam
yahu bi git ..

Yaa, hiç deme. Gözünün içine bakıyorum, yalvarıyorum resmen "annem azıcık daha uyuyalım nolur kurban olduğum" diye ama yooook, ne mümkün. Tepemde zalim kaynana gibi vızıldıyor gavurun kızı

Hakikaten o Vizirdama nedir ya öyle
Konuşması yok ama Vizir Vizir derdini söylüyor resmen
Kalk
Uyuma
Ben uyandım
Sende kalacaksın
...

Eee iii cok bagiriyorlar dimi yaa :) cadoloz oldular iycee

Yaa, hiç deme. Gözünün içine bakıyorum, yalvarıyorum resmen "annem azıcık daha uyuyalım nolur kurban olduğum" diye ama yooook, ne mümkün. Tepemde zalim kaynana gibi vızıldıyor gavurun kızı
Aynen bende yalvarıyorum artık nolur uyu annecim diyw ama yok 10dan beri uyumadi hic o kadar oynattim yordum banyo yaptrdm emzrdm 5 dk ya 5 dk uyudu

yeni geldik izmirden burdayız
Haturlatıp durmaaağın
Yazında çekilmez ama neyyysssee

Kestane şekeri elinde gelmezsen kapıyı açmam öle otogarda çuvallardan satanlardan değil..hakiki istirem
Ayy atandığım ilk yıl neydi öyle okuldaki öğretmenlere k.şekeri getirmekten bavullarını tasiyamazdn
Getiririm kız tabi ayipsin

bu saat başı kalkma olayı herkeste var galiba
Demekki bu dönemle alakalı bise

hiç bilmiyorum laptop keyfını vermıyor
Yau leptop çok iyide ...herife dedim mayışı alınca benim topu yaptır..onunki öküz gibi ağır açılışı 45 dakka..alıp duvara vurcam..
Ama bugün açılmalı..zira atom gibi telefon foto çekmez oldu dolmuş
Bide minnoşun elim varıpta aynından olan 50 pozdan birini silemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…