- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.601
Otizm mi bu durumda kizamik olması daha iyikızamık aşısının şöyle bir tartışması var,bir kısım görüş sakınca yok derken bir kısım da otizme neden olduğunu savunuyor..otizmli çocuğu olanların çoğunluğu hep bu aşıdan sonra çocuklarının rahatsızlandığını söylüyorlar..
Gel kız bir kayfe içerizbalkonda beslediğim biberlerimden ikram ederim kayfenin yanına
Ülen başına @ koyyom alıyom..hiç atmadımk iiiBenimki kapaliyfi du ben atiymmm
benim eskisi de öyleydı. ayy ömre bedel yaa agır laptopYau leptop çok iyide ...herife dedim mayışı alınca benim topu yaptır..onunki öküz gibi ağıraçılışı 45 dakka..alıp duvara vurcam..
Ama bugün açılmalı..zira atom gibi telefon foto çekmez oldu dolmuş
Bide minnoşun elim varıpta aynından olan 50 pozdan birini silemiyom
Yav sen çok kibar yazıyon
Çok narinsin..mesajların pamuk nine kıvamına geitiryo beni
Senle uğraşasım gelmiyo bu yüzden
En cok eymenta sör atom la uğraşması müthiş
maşallah diyoruz dimi? sen nıye demıyorsun?
allahın izniyle kalkmaz. ben ona hep dua okuyorum
yok canım karıştırmıyorsun nickimi değiştirdim..ayrıyatarken duruyordu ama bu aralar uykuda çok fazla yüzüstü dönüyor..bir şey olacak diye korkuyorum..bir ara forumda 5 aylık bebeğini kaybeden bir üye vardı bu yüzüstü dönmeden dolayı..ondan çok etkilenmiştim..4 6 ay arası dkkat etmekgerekiyormuş..kesin sıcaktan uyumuyor da nasıl bir çözümbulsam bilemiyorumBeraber yatmasanız durmaz mı? Belki de sıcaktan uyanıyordur yavrucak.
Bu arada, senin nick 17 benli gelin değil miydi? karıştırıyor muyum yoksa?
benim eskisi de öyleydı. ayy ömre bedel yaa agır laptop
ölmüş artık o, format mormat hak getıre
Ülen başına @ koyyom alıyom..hiç atmadımk iii
yazlıga 2 hafta sonra gıdıcez. şuan ailemin yanına gıdıyorum.yazlıkta sinek olur..minnoşa bişiler aldın mı? Vücuda sürülen
zatengece kalkarsa benden bilecek
Şiii muşa beklerim bak biber besliyom
Hipp sütlaç deneOnerdiginiz kasik mamasi varmi bizim kasikci minnosa :)
Bizim minnoşlar için LCW bir sürü ve süper bandanalar var bu arada bugün Trumpdaki Migros'ta gezerken aklıma sen geldin tekli küçük çok sevimli Çelik tencere satılıyordu istersen Boran'larımda vardı Bilgin olsun ve yine aynı avm de E Bebek'te çocuk bezleri indirimde idibir sürü bandana sipariş ettım. cuma sabahı elımde olsa bari. öğlen yola cıkıcaz
Enginarı seviyor bizim ki kolay hazmettirdi için3 gün boyunca engınar yıyecek
bakalım begenecek mı
irmik koyayım bende bari.Enginarı seviyor bizim ki kolay hazmettirdi için
Enginar+havuç+bezelye+bir çay kaşığı irmik ve zeytin yağı
gördüm ve cok uygundu ama begenmedım . indirim bilgisi için sağ ol canımBizim minnoşlar için LCW bir sürü ve süper bandanalar var bu arada bugün Trumpdaki Migros'ta gezerken aklıma sen geldin tekli küçük çok sevimli Çelik tencere satılıyordu istersen Boran'larımda vardı Bilgin olsun ve yine aynı avm de E Bebek'te çocuk bezleri indirimde idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?