2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Etrafına yastık fln koysam dönmemesi için..

Eee iii cok bagiriyorlar dimi yaa :) cadoloz oldular iycee
cisrik kız bi de benimkinde bu aralar tripler başladı
anlatamam...
şimdi ben telefonda konuşuyorum
bir sıkılıyo buuu
ıı vııı zııı vızır vızır
ama bir memnuniyetsiz bir sıkıntılı
kapatıyorum telefonu
yüzüne bakıyorum diyorum ne oldu şimdi
gülüyo
hobaa

Benim doktorum sebze ile başlattı hiç meme reddi yasamadim

Bunlari sulu çorba kıvamı mi yapıyorsun yoksa pure gibi mi?

Ya tlf la konusmak istiyo. Ya kendiyle ilgilenmemi istiy
prinç unu kabizlik yapiyo. Bende armutlu yada kayisi karisik hazirliyorum. Meyveli alniyorum. Kendim taze aliyorum. Atom heart mother csnim sende kasik mamasina kendin koy muzu istersen. Meyve işlemden gecip toz haline geliyor. Kendin hazirlaman daha iyi. Vitaminleri kaybolmaz. Princlisinide deneyebilirsin

Ayyy, Allah cümlemizi esirgesin Yarabbim, ne acı!

hepsi aynı be bunlarınnn
tipleride benziyooo
huyları da

Geçmiş olsun iyi olacak minnie ınş.
Insallah
ben bebelac pirinçli meyveliyi kullanıyorum..onu kullanmaya başladıktan sonra toparlandı biraz..arkadaşım aptamil mamanın içine iki üç adet bebe bisküvisi atıyor içiriyor..bende deniycem..
O kadar buyuk bi pazarki, karar vermesi cok guc ya...
Geçmiş olsun ya hu..

İnşallah bir kaç.güne bişeyi kalmaz kuzuşun..
Atom be ne çektin anacım sende
Aman zeyno iyi olsunda sen eziyett çekiver düşündüğüme bak
saol pembito... Nabacagn ben cekerim o iyi olsunda...

atomm bende hero baby kullanıyorum Eymen ayıla bayıla yiyor
masallahhh eymene o herseyi yer zati

Benimkide daha kirki cikmadan nezle ve antibiyotikle tanisti. Sonra rota asisi ardina 15 gun ihsaldi, emmeme sikintisi basladi.. simdi 2. Doz sonrasi tesaduf mu sicaktan mi disten mi bilmem yine 10 gundur ishal... sadece anne sutu aldigi halde hep marazli bi bebekti. Halada oyle... Allah caresiz dert vermesin artik ne yapalim :)
Valla satış yapan karılar İnstagramda iki lafı bir araya getiremiyor be H hiuf , inan biz girişsek daha iyi satarız. Bari Türkçe miz düzgün.
dogru soyluyonuz... Gerci ben daha iki cul caputu satamadim

mevzu bitmiyo piticigim ya, bilahere arastiracagim su kizamik isini.. Birde demir var, demir veriyonmu inciye? Bende hipp lere bakiyorum sabahtan beri... Meyvelileri de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…