- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.621
Etrafına yastık fln koysam dönmemesi için..yok canım karıştırmıyorsun nickimi değiştirdim..ayrıyatarken duruyordu ama bu aralar uykuda çok fazla yüzüstü dönüyor..bir şey olacak diye korkuyorum..bir ara forumda 5 aylık bebeğini kaybeden bir üye vardı bu yüzüstü dönmeden dolayı..ondan çok etkilenmiştim..4 6 ay arası dkkat etmekgerekiyormuş..kesin sıcaktan uyumuyor da nasıl bir çözümbulsam bilemiyorum
Bende chicco var gorumcemden kaldı. Gayet güzel ve kizimi birazda olsa oyaliyorHanki mama sandalyesini aldınız ya da almayı düşünüyosunuz deyin hele
Benim listemde maydanoz var dereotu yok xnmEk gıdaya başlayan arkadaşlar kabak çorbasının içine dereotu eklemek istiyorum erken mi?
cisrik kız bi de benimkinde bu aralar tripler başladıEee iii cok bagiriyorlar dimi yaa :) cadoloz oldular iycee
bende sarılayım mıO qvatarındakini yerim ulan
Acayip tatlı bişi oldular ya
Ne soğuğu besen benim boncuğumsun..seni gırbet ellerde koyumuvercem
Dibime gel cirüğüm
BilsemAcaba simdi ne ogreniyoda uykusu bozuldu
bende telefondan hiç keyif alamıyom yahiç bilmiyorumlaptop keyfını vermıyor
Benim doktorum sebze ile başlattı hiç meme reddi yasamadimMamada almıyo bizimki sadece anne sütü. Meyve tatlı geldi tabii ne bilsin sütümün kıymetini. Sebzeyle başlamak en doğrusu. Şimdi bırakıcam meyveyi de. 15 gün falan yoğurt veririm arada belki. Sonra sebzeyle başlangıç yapıcam. Bi de dr la konuşurum tabi.
Bunlari sulu çorba kıvamı mi yapıyorsun yoksa pure gibi mi?çorbalarım;
bezelye, patates, havuç, pirinç. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, kabak, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı. z. yagı
havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı z.yagı
havuç, pirinç, yogurt, yumurta sarısı, z.yagı
kafama göre takılıyorum işte. bu hafta pazardan engınar aldırcam
Ya tlf la konusmak istiyo. Ya kendiyle ilgilenmemi istiycisrik kız bi de benimkinde bu aralar tripler başladı
anlatamam...
şimdi ben telefonda konuşuyorum
bir sıkılıyo buuu
ıı vııı zııı vızır vızır
ama bir memnuniyetsiz bir sıkıntılı
kapatıyorum telefonu
yüzüne bakıyorum diyorum ne oldu şimdi
gülüyo
hobaa
prinç unu kabizlik yapiyo. Bende armutlu yada kayisi karisik hazirliyorum. Meyveli alniyorum. Kendim taze aliyorum.Geçmişler olsun Atomum, inşallah sıkıntı olmaz. Al şimdi sana bir mevzu daha ; kızamık aşısı yaptırak mı yaptırmayak mı
İnci'ye doktoru Hipp Organik Pirinç maması verdi, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, feci kabız yapıyor ama, içine zeytinyağı ve kayısı püresi ekliyorum.
bende sarılayım mı
Ayyy, Allah cümlemizi esirgesin Yarabbim, ne acı!yok canım karıştırmıyorsun nickimi değiştirdim..ayrıyatarken duruyordu ama bu aralar uykuda çok fazla yüzüstü dönüyor..bir şey olacak diye korkuyorum..bir ara forumda 5 aylık bebeğini kaybeden bir üye vardı bu yüzüstü dönmeden dolayı..ondan çok etkilenmiştim..4 6 ay arası dkkat etmekgerekiyormuş..kesin sıcaktan uyumuyor da nasıl bir çözümbulsam bilemiyorum
hepsi aynı be bunlarınnnYa tlf la konusmak istiyo. Ya kendiyle ilgilenmemi istiy
prinç unu kabizlik yapiyo. Bende armutlu yada kayisi karisik hazirliyorum. Meyveli alniyorum. Kendim taze aliyorum.Atom heart mother csnim sende kasik mamasina kendin koy muzu istersen. Meyve işlemden gecip toz haline geliyor. Kendin hazirlaman daha iyi. Vitaminleri kaybolmaz. Princlisinide deneyebilirsin
el ele tutuşak haydinhepinizde bi hormon bi hormon...
Gel gel sende ne olursan ol gel
Allah sabır versin canımOooooooof offf
Kafayı yedirdi bugün bana, Allahım sabır ver. Bu sıcakta artık kendimi balkona attım. Motoru soğutuyorum. Bu ne huysuzluktur Allahım ya, beni bitirdi resmen el kadar bebe
InsallahGeçmiş olsun iyi olacak minnie ınş.
O kadar buyuk bi pazarki, karar vermesi cok guc ya...ben bebelac pirinçli meyveliyi kullanıyorum..onu kullanmaya başladıktan sonra toparlandı biraz..arkadaşım aptamil mamanın içine iki üç adet bebe bisküvisi atıyor içiriyor..bende deniycem..
saol pembito... Nabacagn ben cekerim o iyi olsunda...Geçmiş olsun ya hu..
İnşallah bir kaç.güne bişeyi kalmaz kuzuşun..
Atom be ne çektin anacım sende
Aman zeyno iyi olsunda sen eziyett çekiver düşündüğüme bak
masallahhh eymene o herseyi yer zatiatomm bende hero baby kullanıyorum Eymen ayıla bayıla yiyor
Benimkide daha kirki cikmadan nezle ve antibiyotikle tanisti. Sonra rota asisi ardina 15 gun ihsaldi, emmeme sikintisi basladi.. simdi 2. Doz sonrasi tesaduf mu sicaktan mi disten mi bilmem yine 10 gundur ishal... sadece anne sutu aldigi halde hep marazli bi bebekti. Halada oyle... Allah caresiz dert vermesin artik ne yapalim :)geçmiş olsun.
ishali belki diştendir. başka bişey bulamadıklarına göre.
bu sene Zeyneplerin yılı değil galiba.
arkadaşımın kızının adıda Zeynep. 1 ocak doğumlu.
o da daha 10 günlükten antibiyotikle tanışmış.
öksürüp duruyormuş. doktor alerji olabilir demiş. odasını ayırın, halı koymayın falan demiş.
yani o da çok çekti. birde onu alıştırmışlar. elde battaniye ile sallanmadan uyumuyormuş. çok cırlak bir sesi var birde cimcimenin. anası çingene diyor, o gülüyor.
dogru soyluyonuz... Gerci ben daha iki cul caputu satamadim
mevzu bitmiyo piticigim ya, bilahere arastiracagim su kizamik isini.. Birde demir var, demir veriyonmu inciye? Bende hipp lere bakiyorum sabahtan beri... Meyvelileri de var..Geçmişler olsun Atomum, inşallah sıkıntı olmaz. Al şimdi sana bir mevzu daha ; kızamık aşısı yaptırak mı yaptırmayak mı
İnci'ye doktoru Hipp Organik Pirinç maması verdi, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, feci kabız yapıyor ama, içine zeytinyağı ve kayısı püresi ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?