- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.701
Suratım asıktı..sebep ne..annen..Esinle neden küsüyosun ki
Ben hamileyken de emzirirken de kullandım parol kullanabilirsin demişti dr.Kızlar yaaa sabah duş sonrası saçımi kurutmadan topladım. Saatlerdir korkunç bi baş ağrısı çekiyorum. Sizce emzirirken ağrı kesici alsam bebise zarar verir mi? Agri kesivi almak zorunda kaldıniz mi hiç? Bi de normal doğum sonrası parıl vermişti doktor onu icsemmm ??
Gecmis olsun parol icebilirsinKızlar yaaa sabah duş sonrası saçımi kurutmadan topladım. Saatlerdir korkunç bi baş ağrısı çekiyorum. Sizce emzirirken ağrı kesici alsam bebise zarar verir mi? Agri kesivi almak zorunda kaldıniz mi hiç? Bi de normal doğum sonrası parıl vermişti doktor onu icsemmm ??
Bana da özet geçeesen sevinirimBugün temizlik yaptım. Akşama doğru anneme gittim koltuklarını yıkadım. İftarı yaptık çay içtik geldik. Yoruldum. Yarın misafirim var. Bir ton ütü var. Valizler hazırlanacak..
Kk ya bi geldim 173 msj.Nasıl okuycam şimdi hepsini
Vay arkadas...
Benim aekadaş da ona gidiyomuş. Muş'ta çalışıyor,benden sonra doğum yaptı. Maşallaha götür kızını dedimeksik.. Tam olarak Maşallah taştan
30 unda ziyaret edicez ..param ile oğlumu sevcek
Dr umun adı bile bana göre biçilmiş kaftan
Ben hamilelikten evvel bas agrilariyla fena cebellesiyodum, hastanelik olana kadar. Korkuma simdi azcik agrisa iciyorum. Majezik yada parol alabilirsin. Mastit oldugundada onlari veriyorlar.Kızlar yaaa sabah duş sonrası saçımi kurutmadan topladım. Saatlerdir korkunç bi baş ağrısı çekiyorum. Sizce emzirirken ağrı kesici alsam bebise zarar verir mi? Agri kesivi almak zorunda kaldıniz mi hiç? Bi de normal doğum sonrası parıl vermişti doktor onu icsemmm ??
Pembenin degimiyle "magezu"Bugün temizlik yaptım. Akşama doğru anneme gittim koltuklarını yıkadım. İftarı yaptık çay içtik geldik. Yoruldum. Yarın misafirim var. Bir ton ütü var. Valizler hazırlanacak..
Bi sus git uuuyuu..
Benim aekadaş da ona gidiyomuş. Muş'ta çalışıyor,benden sonra doğum yaptı. Maşallaha götür kızını dedim
Ona götürüuorum zaten,sen nerden biliyon dedi
Bi arkadaş da ona götürüyormuş,dedim. Seni ifşa etmedin
Sallamış beBi sus git uuuyuu..
Eee eee eee eee ee e kızıma eee
noldu yaVay arkadas...
Valla ben de ayniyim ev isi bitmiyor bir de takintiliyim bosveremiyorum illa yapacak her isiBugün temizlik yaptım. Akşama doğru anneme gittim koltuklarını yıkadım. İftarı yaptık çay içtik geldik. Yoruldum. Yarın misafirim var. Bir ton ütü var. Valizler hazırlanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?