- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.741
öff bugun sürekli kızdım bebeğime
halbukı bi sorunu olmasa öyle yapmıyor. sabrım kalmadı ama yaa
eşimde bugun geç gelecek. o olsaydı ona verıyordum ve nefes alıyordum biraz
Nasil duzene gircek acabaBenimde öyle
Okuyamadım
Üzülme atom ben de kendi koltuklarımı değil anneminkileri yıkadım
Çerkesçe maze ay demek guaşe prenses. Ay prensesi.
Ay nesli ben o kadar takıntılı değilim şükür bir haftadır salmıştım toparlandım şükür. Ben de kaş bıyığa gidicem perşembe ya da cuma inşallah. Bayrama cillop gibi olimBenim saçlarda avuç avuç dökülüyo dediğin gibi heryer kıl. Hergün küçük süpürgeyi açıyorum kılları toplamaya bıktım wala. Yine de çok kısa kestirmek istemiyorum.
hemde nasıl kızıyorum anlatamam. şükür uykusuz kalmıyorum canımBen de kendime kiziyorum boyle ona kizinca.. Sacmaliyoruz cunku onlar da istemiyor boyle olmasini.. Aynen,bir seyleri yokken nasil da huzurlular.. Onlar ister mi uykuusuzlugu,aciyi.. Ama insan yorgunluktan artik kontrol edmeeyebiliyo:/ dedign gbi ben de esime veriyorum ztn onlar yari yardimcimiz sagolsunlar. Biraz nefes aliyoruz,hem de bebekler icin de iyi oluyor. Bende aglarken babasinda oynuyor guluyor. Bu kadarcik degisikligi bile hissediyorlar yazik.. Uyumaya calis bari azicik:/
hemde nasıl kızıyorum anlatamam. şükür uykusuz kalmıyorum canım
ama sabrım tükenıyor. bir de 4.5 saat ılgılenınce çok yoruldum
Canım biktim her her kil paşanın kakasında gördüm gecen son nokta oldu zaten kapaliyim evde eşim de mecbur katlanacakOkuyamadım
Üzülme atom ben de kendi koltuklarımı değil anneminkileri yıkadım
Çerkesçe maze ay demek guaşe prenses. Ay prensesi.
Ay nesli ben o kadar takıntılı değilim şükür bir haftadır salmıştım toparlandım şükür. Ben de kaş bıyığa gidicem perşembe ya da cuma inşallah. Bayrama cillop gibi olimBenim saçlarda avuç avuç dökülüyo dediğin gibi heryer kıl. Hergün küçük süpürgeyi açıyorum kılları toplamaya bıktım wala. Yine de çok kısa kestirmek istemiyorum.
Zahmet olmazsaÇiziyimmi
Utanacak ne var canım yaa onlar kıl tüy dökerken iyi bizim de şimdi saçlarımız dökülüyo bunun için mi utanıcazDokulen saclar o kadar cok ki.. Esimden utaniyorum o derece! Tararken yanima geliyor kiziyorum,ya da zaten yerdekilere yetisemiyorum o da bana diyo oda cok kotu olmus bak dokulmus falan.. Bu tuy,kil olaylari beni cok utandiriyo zaten ama ne zaman gececek sac dokulmesi ya
Topigin en çilekeş anası atomBanada 2 doktor rotadan kaynaklanmaz cunku 15-20 gun sonrasi, hemen sonrasi olsa rotadir ama cok gecmis uzerinden demislerdi, yine farkli 2 doktorda rota asisi sonrasi ishal oluyor dedi. Yani yine belli degil. Yakinda banyo suyunu bile kaynaticam cocugun nerdeyseMalesef bu seferde ishal oldu yine tesaduf olamaz sanirim, buda rota asisi kaynakli bence. Ilkinde 15. Gun baslamisti bunda bisey olmadi diye seviniyodum 20. Gun basladi bu kez.
Harika
Bugün temizlik yaptım. Akşama doğru anneme gittim koltuklarını yıkadım. İftarı yaptık çay içtik geldik. Yoruldum. Yarın misafirim var. Bir ton ütü var.
Valizler hazırlanacak..
Bi de ben yapsam cuma gidiyorum iki ayy yokum bari evi temiz birakaym esime
Ben de iyiki kapaliym yoksaa ne yaprdm bazen bir hafta hiç tarayamiyorum hep topuzCanım biktim her her kil paşanın kakasında gördüm gecen son nokta oldu zaten kapaliyim evde eşim de mecbur katlanacak
Cereyan yapmiyosa hafiften acabilirsnKizlar yatak odasınıncami acik yatsak hasta olur mu ki oglus cok sicak çünkü
nihayet arabamız var artık.
yarın vurcam kırbacı vurcam kırbacı gezeceğim oğlumla..
Pembe eşim dalga geçtiği için zararlı çıktı netten 200 TL alışveriş yaptım paşaya kendi düşen ağlamaz
Mecbur kalmadikca avm ye bile gitmiyorum o da cocuksuz... Istanbul-antalya arasi bile artik ucaga binmiyoruz. Arabamizla gidecegiz. Kendi kendimizi koruma altina almak zorundayiz.
İcebiliyosun. Ben parola iciyorum
PürePure mi çorba kıvamı mi?
Bayramdan sonra...ay bana aşı deme..dedim akşam bende uyuduğu zaman uyucam..nerdeeeeaynen benımkı de. 23.30 da anca uyudu 4.5 saat uykusuzdu.
6. ay asısını oldu mu senınkı? ben ona veya dişe yordum.
daha çok aşıya aslında
Çok hijyenik olduğunu düşünmüyorum ki yaz günü ve ek gıdaya geçmişken
süper bişi bence :=) bunu söylemıycem adama kendım alıcam
Ben sevemedim .. Şimdi kaşıkla mama veriyorsun daha yutmadan cıngırdıyor ya ..o bi terbiye ediş gibi..sabrı sırayı öğrensin..benim minnoş sinirli sabırsız..dikkat etmem lazımsüper bişi bence :=) bunu söylemıycem adama kendım alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?