- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.721
Babası sanmıştırda ondan sarılmıştır oValla ben de ayniyim ev isi bitmiyor bir de takintiliyim bosveremiyorum illa yapacak her isipaşayı yeni uyuttum utu yapıyorum şuan onun minicik kıyafetlerini utulemek de ayrı güzel oluyor yorgun olsam da bugün bir de kuaföre gittim.aylar sonra ağda yaptırdım kas bıyık sac kesimi derken kendime geldim nihayet aynaya bakabiliyorum saclarimi çok kisalttim erkek gibi oldum her yer kıldı bunalmistim iyi oldu eşim dalga geçse de paşayı da arkadaşa bıraktım içim gitti ya çok özledim onu gelince sarıl anneye dedim nasıl sarıldı heyecanlandı beni görünce yavrum benim
Pembe kapaliyim ben sorun yok esim de açma sacinı pasa korkar diyorBabası sanmıştırda ondan sarılmıştır o
Yada aaa bir kadın demiş olabilir
Pembe eşim dalga geçtiği için zararlı çıktı netten 200 TL alışveriş yaptım paşaya kendi düşen ağlamazBabası sanmıştırda ondan sarılmıştır o
Yada aaa bir kadın demiş olabilir
Neler yapmislar ya :) sen olmasanda haberimiz olmayacaknoldu ya
Hayirli olsun :)nihayet arabamız var artık.
yarın vurcam kırbacı vurcam kırbacı gezeceğim oğlumla..
Ulke ulkelikten cikali cok oldu ne yazikki...Ataturk havalimaninda patlama
MaaleseffUlke ulkelikten cikali cok oldu ne yazikki...
10 sehittMaaleseff
İcebiliyosun. Ben parola iciyorumKızlar yaaa sabah duş sonrası saçımi kurutmadan topladım. Saatlerdir korkunç bi baş ağrısı çekiyorum. Sizce emzirirken ağrı kesici alsam bebise zarar verir mi? Agri kesivi almak zorunda kaldıniz mi hiç? Bi de normal doğum sonrası parıl vermişti doktor onu icsemmm ??
OkuyamadımBana da özet geçeesen sevinirim
Pembenin degimiyle "magezu"anlattigin durumlardan tek eksigim koltugumu temizleyemedim henuz, minnos asi oldu bugun, yarin halledicez koltuklari esimle, suan utandim kendimden ev tamam, valizlerde hazir degil. Bende takilmayi tercih ettim
Çerkesçe maze ay demek guaşe prenses. Ay prensesi.M MazeGuase06 sahi nickinin anlami ne?
Ay nesli ben o kadar takıntılı değilim şükür bir haftadır salmıştım toparlandım şükür. Ben de kaş bıyığa gidicem perşembe ya da cuma inşallah. Bayrama cillop gibi olimValla ben de ayniyim ev isi bitmiyor bir de takintiliyim bosveremiyorum illa yapacak her isipaşayı yeni uyuttum utu yapıyorum şuan onun minicik kıyafetlerini utulemek de ayrı güzel oluyor yorgun olsam da bugün bir de kuaföre gittim.aylar sonra ağda yaptırdım kas bıyık sac kesimi derken kendime geldim nihayet aynaya bakabiliyorum saclarimi çok kisalttim erkek gibi oldum her yer kıldı bunalmistim iyi oldu eşim dalga geçse de paşayı da arkadaşa bıraktım içim gitti ya çok özledim onu gelince sarıl anneye dedim nasıl sarıldı heyecanlandı beni görünce yavrum benim
aynen benımkı de. 23.30 da anca uyudu 4.5 saat uykusuzdu.Bugün hiçbir şekilde ikna olmadı...
Sürekli mutsuzdu..
Acayip yorgunum
Kafamın içini şişirdi..
Civa gibi ele avuca gelmedi
süper bişi bence :=) bunu söylemıycem adama kendım alıcamNeler yapmislar ya :) sen olmasanda haberimiz olmayacak
hayırlı olsunnihayet arabamız var artık.
yarın vurcam kırbacı vurcam kırbacı gezeceğim oğlumla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?