2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

530dan beri ayaktayiz öncesinde de 10 kez kalkmıştır sinirlerim alt üst oldu bugün ya hic yorulmaz mi ya yok uyku falan hala uyanik kendimden geçtim artik Ya anne olmak ne zormus
Canım aynı durum hepimizde var uzme kendini. Buna da sukret . Hiç abartısız benim büyük oğlum 22 saat ayakta durur 2 saat uyurdu o da parça parça. Söylerdim kimse inanmazdı.
Gece uykusuna kaçta geciyo senin pasa

Canım aynı durum hepimizde var uzme kendini. Buna da sukret . Hiç abartısız benim büyük oğlum 22 saat ayakta durur 2 saat uyurdu o da parça parça. Söylerdim kimse inanmazdı.
Gece uykusuna kaçta geciyo senin pasa
Canım genelde 10 gibi uyuyor ama uyanislari sayarsak bugün 11 1230 130 2 245 330 430 500 530 da gözlerini açtı yeni banyo yaptırdım simdi uyudu nasıl dayanıyorlar anlamıyorum ya

Canım genelde 10 gibi uyuyor ama uyanislari sayarsak bugün 11 1230 130 2 245 330 430 500 530 da gözlerini açtı yeni banyo yaptırdım simdi uyudu nasıl dayanıyorlar anlamıyorum ya
canım birde gündüz öğleden sonra iki kez uyutuyorum aksam 5 den sonra uutmuyirum Yorulsun uyusun diye oynuyirum yoruyirum yok yine ayni yaklaşık bir aydır boyleyiz kuzenlerimin çocukları var iki uç kez uyanıyor diyorlar nasıl çocuk onlar anlamış değilim

şu bıberonlu kaşık nasıl acaba, var mı kullanan?
Boon sıkma kaşığı diyorsun sanırım Sur, ben çok arsştırdım onu, kullanan annelerin yorumları dikkatimi çekti, hiç kullanışlı değil demişler. Gıdanın yarısı içinde kalıyor diyorlar, çok sıkman gerekiyormuş ki çıksın kaşığa, bir de doldurması da pratik değilmiş. Zaten dışarıda kullanmak zor olur, ancak evde kullanılır, öyle aman aman pratik bişi gibi gelmedi bana.

Oooooh, valla sen anlatırken resmen canım çekti. Ulan bir kuaför lüks oldu be, ben ki kuaförden nefret eden insan, bir pedikür için ölüyorum şuan, yaz geldi yepyeni terliklerim kutusunda duruyor, ayaklar toynak

çok iyi yapmışsın arkadaşım, sefan olsun, oh

Tulbentten gecirince lifleri gidiyorki canim su olmuyormu sadece. Ben sadece kayisiyi tulbentten geciriyorum digerleri cam rende yetiyo sadece
Ben zaten kayısı veriyorum şimdilik, armut vermeye kalktım bir defa cam rendeden geçirip, yutamadı kustu yavrucak.
Huylu benim kız, çok huylu

Arastirdigina göre guvenilirdir pıtı bizim de 6.ay dolsun olmazsa kullanalm
Güvenilir olmasına güvenilir, ama benim alımı kurcalayan esas soru vücuttaki değerlere bakılmaksızın her bebeğe sanki hepsi aynı anadan babadan doğmuşçasına aynı ilaçları dayamaları güvenli mi. Yani şimdi başlamak şart mı, yoksa 8 ay da mı, daha ziyade bunu soracağım doktoruna. Bugün randevumuz var, bu konuyu muhakkak danışacağım.

Oglumun tatamia sandalyesi hayirli olsun kizlar dun aldim. Kimin icin calisiyorum ki, tabi alcam
Canim feda ona...
Hayırlı olsun, güle güle kullansın Minnoş. Kullandıkça yazar mısın, tavsiye çok önemli, ben de araştırma aşamasındayım, artıları eksileri neler, verdiğin paraya değiyorsa ne ala, alınır bebişlerimiz için.

Kullandikca paylasirim ama suan ilk izlenimim gayet basarili bir sandalye digerleri kadar hantal buyuk degil koltuk ana kucagi gibi sarmaliyor
Ele avuca sigmayan oglum suan cok mutlu ve sakin hafif yatar pozisyonda keyif yapiyor

Kabizlik yapiyor mu . Senin dediginide bi bakayim. Benim buldugum kabizlik yapmiyo. Paraben alkol seker yok Ozellikleri ne biliyormusun . Nette varsa nette bakiyom
Kabızlık yapmıyor denildiğine göre, Paraben filan içermiyor. Zaten az çok fark etmişsindir, benim önceliğim çocuğuma olabildiğinde az kimyasal vermek, o sebeple peşine düştüğüm ürünler hep bu yönde.

Bu damla anemik çocuklar veya anemik annelerin bebekleri için kullanılıyor, Amazon da ingilizce yorumlar var, bakmak istersen göz at derim. Lekelenme yapmıyormuş, tadı diğer demir damlaları gibi pek hoş değil, Amazon da anneler ardından meyve suyu veriyorlarmış, tadı bertaraf etmek için. Meyve suyuna da karıştırılabilir elbette.

Bir de, kızımın doktoru toz halde olan bir demir ilacından bahsetmişti, yine mamasına veya sıvı içeceklere katılıp verilen, bugün gittiğimde hangisi daha makul onu sorgulayacağım doktoru ile birlikte. Akşam sana da geri bildirimleri yazarım.

Bazı bebekler çok hassas oluyormuş özellikle açık tenliler ve rota bagirsak florasini etkiliyormus olumsuz yönde diye de duymustum

Kullandikca paylasirim ama suan ilk izlenimim gayet basarili bir sandalye digerleri kadar hantal buyuk degil koltuk ana kucagi gibi sarmaliyor
Ele avuca sigmayan oglum suan cok mutlu ve sakin hafif yatar pozisyonda keyif yapiyor
Oh ne güzel.
Kaç kilogram peki? Evin içinde ordan oraya taşımak açısından kolay olur mu? Chicco Polly çok hantal mesela , 10 kg, mağazada da baktım, eşek ölüsü gibi mübarek. Bana pratik bir şey lazım, ev zaten küçük, bir de onunla boğuşmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…