- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #93.781
Ben hamileyken de emzirirken de kullandım parol kullanabilirsin demişti dr.
Çok geçmiş olsun. Saçlarını kurutmuyorsan açık bırak kendi kurusun sonra topla ıslak ıslak toplama.
Gecmis olsun parol icebilirsin
teşekkürler kızlar. Bende çareyi erken uyumakta buldum. Bir daha baş ağrısı cekersem içicem artikBen hamilelikten evvel bas agrilariyla fena cebellesiyodum, hastanelik olana kadar. Korkuma simdi azcik agrisa iciyorum. Majezik yada parol alabilirsin. Mastit oldugundada onlari veriyorlar.
teşekkürler kızlar. Bende çareyi erken uyumakta buldum. Bir daha baş ağrısı cekersem içicem artik
Usumez ınş. Bunalınca da uyuyamaz bu seferBaska bi yer acik degl yapmaz da usumez demi cocuk ya oda yaniyo zaten sabaha kadar
onu denedim canım nasıl olduysa debelene debelene yastığın altına girmiş..bu gece kuzey cephedeki odada yere yorgan serip yattık,iyi geldi.Etrafına yastık fln koysam dönmemesi için..
Hicbir seyin tadi tuzu kalmadi artik,surekli olaylar,oluler.. Allah insanlari islah etsn hepimizi de korusun insallah..
biz acik yatiyoruz. ustunu aciyor bazen ucgen pamuktan bezi bagliyorum. karnina gogsunu kapatacak sekilde poposuna kadarKizlar yatak odasınıncami acik yatsak hasta olur mu ki oglus cok sicak çünkü
Kız forumda az kalsin parol için kavga çıkacaktı ne demek uyudum . Hemen iç parolu
Drun soylemiş zaten. Belirli bir seviyeye kadar hergun ikiye katlaniyot hcg degeri . Bir iki gune yaptirirsin. Erken ogrenmissin degerini sanirim. Kimyasal gebelikte yada dusukte deger duser.Arkadaslar hamileyim fakat kan degerim 2 gun once 64 ken 2 gün sonra 88 olmus.sizce düşük mü bu değer biraz daha fazla katlanmasi gerekmiyor muydu doktor normal dedi ama guvenemedim
Evet sevmiyolar bugün biraz daha iyo uyudu kac gundur surekli uyaniyodu sicaktanmis demekkiOlmaz inşallah cayır cayır sıcak biz üstümüzü örtmüyoruz yazık günah minnoş onlar sıcağı hiç sevmezler
Usumedi heralde kac gundr uyumuyodu sicaktanms sanirimUsumez ınş. Bunalınca da uyuyamaz bu sefer
Ustunu hep acıyo bizimki zaten durdugu yerde de durmuyo ki yan yatiyo yüzüstü yatiyo nssil rahat edersebiz acik yatiyoruz. ustunu aciyor bazen ucgen pamuktan bezi bagliyorum. karnina gogsunu kapatacak sekilde poposuna kadar
mevzu bitmiyo piticigim ya, bilahere arastiracagim su kizamik isini.. Birde demir var, demir veriyonmu inciye? Bende hipp lere bakiyorum sabahtan beri... Meyvelileri de var..
Sicak oluyorda grce bazen esiyo hafif serin oluyo bizim ev .Usumedi heralde kac gundr uyumuyodu sicaktanms sanirim
Ustunu hep acıyo bizimki zaten durdugu yerde de durmuyo ki yan yatiyo yüzüstü yatiyo nssil rahat ederse
Tulbentten gecirince lifleri gidiyorki canim su olmuyormu sadece. Ben sadece kayisiyi tulbentten geciriyorum digerleri cam rende yetiyo sadeceDemir vermiyorum Atomcum, doktoru ile konuşup ötelemiştik demir işini, bugün yine randevumuz var, bir demir damlası buldum yurtdışından, onu soracağım, o da uygun görürse 6. ayda başlarım herhalde.
meyveyi ben taze taze püre yapıyorum; önce cam rendede ezip sonra tülbentten geçiriyorum, hiç metal temas ettirmeden , vitamini yok olmadan ancak bu şekilde püre oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?