2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hemde nasıl kızıyorum anlatamam. şükür uykusuz kalmıyorum canım
ama sabrım tükenıyor. bir de 4.5 saat ılgılenınce çok yoruldum
Sabahtan akşama kadar bendeydi..

Oruç diye sesimi çıkarmıyorum ama sabrım kalmadı..
Kucağımda..en iyi sakinleştiği yer ..kendini geri geri attı..ağladı..kızdım..sonra kendime kızdım..sarıldım öptüm öptüm öptüm

eşim ana caddeden yürütmüyor..
Askeriye önünden geçerken tedirgin olacağım aklım ucuna gelmezdi
Tavuklu pilavımla ben yalnızım dostlarım yada beeeenn her gece sarhoşum derdimden böööyleeee
senin isin bizden daha zor... allah yardimcin olsun.. neyseki disarda degil... birde adam dusunmekten kurtuldun

ben jel kullanmadım hiç. çekicez bi müddet napalım

Bende oyle corap felan giydirmiyorm gecede tek zibinla yatryrm aciyorm cami gunah benden gitti insallah hasta olmaz

Sahur için üç tane yumurta kaynattim eşim yemeyince hepsini ben yemek zorunda kaldım. Olsun hem tok tutar hem de minnosa süt olur.
Bi de gelmiş diyo ki hepsini yedin mi
Hahaaaa geçen günde aynı şey benim başıma geldi benim koçişten bana aynı şeyi dedi bende senin için kendimi feda ettim dedimsonrada yediklerin nereye gidiyor dedi

Bir çocuk niye uyumaz ya 15 kez kalktı simdi de gözler açık ya artik bittim ya derdi açlıktan degil hic yorulmazlar mi ya zombi gibiyim ya uykusuzluktan bittim sinirlerim bozuldu kocam yanımda horul horul hayat onlara güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…