2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

14 kg ama kaldırmadam tekerlekli iterek istesiğin yere götürüyorsun bu yuzden agırlık hissetmiyorsun anneyide düşünmüşler konforlu yani

Kizlar esinize sinirlendiginizde bagiriyor musunuz kendinizi tutamayip. Yoksa sakin kalabilen var mi
şşşşşşşt bebelerin yanında bağrışmayın korkutursunuz..

Merhaba ek gıdaya başlayan anneler. Bizim bugün 10 gün oldu ama sebzeden başladım ama bir türlü artmadi yediği miktar.bu durumda olan var mi

ferromixin 'den bahsediyodur sanirim turkiyede kullanilabilecek tek demir ilaci bu. floradix var guzel, getirtebiliriz ama dozu agir ve sanirim 1 yas alti verilemiyor. neyse sen gelince yazda fikir edinelim canim, zeyenbin ishali gecince demir ve ek gida isine girisicem Surrender Pembedon5 naptiniz demir isini?
Bazı bebekler çok hassas oluyormuş özellikle açık tenliler ve rota bagirsak florasini etkiliyormus olumsuz yönde diye de duymustum
benimkide acik tenli

Bende burda siz demir ilaclarinin zararli iceriklerinden bahsedince , wellbaby multivit drops aldirdim
umarim ise yarar.
Icinde iron,zinc vit A,B,C ve folic acid var.
yani demir+ bircok gerekli vit ile birlikte.
Dr basla deyince baslicam + 4 ayliktan itibaren veriliebilen bir damla

1 ay daha gecsın kan tahlılı yaptırıp öyle vermeyı dusunuyorum

acaba çok katı mı koydugunda mı oluyor kı? biraz akışkan olsa sorun olmazmıs gibime gelıyor

Sahur için üç tane yumurta kaynattim eşim yemeyince hepsini ben yemek zorunda kaldım. Olsun hem tok tutar hem de minnosa süt olur.
Bi de gelmiş diyo ki hepsini yedin mi
geçen gün ben de 1 kavunu yedim. '' şaka dimi, yemedın'' tarzında yorum yaptı.
yedim tabii emziriyorum ben sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…