2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sevdiği seyler olunca agzi acik bekliyo benimkide bizim favorimiz ekmrk kopara kopara ağzında geveleyerek yiyo

bende kaşıyıcıları sogutup verıyorum elıne dönüşümlü. süt fikri harıka
buz verilir mi ki?

Bodoslama daldim ben =) 3 gun kurali cok sıkıcı geldi bana ama onemli bisey tesekkurler canim peki bu deneme surecinden sonrami corbalara muhallebilere gecicez =)
valla bende deneme sürecını uzun tuttum sayılmaz.
hatta tadımlık pürelerı ben 2 gün sonra öğün olarak vermeye baslaadım.
şuan sebze denemesı de yapabılırsın.
tek tek haşlanıyor ilk aşamada ama ben 2-3 lü haşlayıp verdım :=)
misal kabak, havuç patates
çok az mıktarda :=) amaç bagırsakları hazırlamak
muhallebıyi şimdi de yapabılırsın aslında.

bizim yemek saatlerımız yok o yüzden bu sekılde yazamıyorum

Haha ya onlarin da damak zevki var :) beyfendiye bak hic mi sevmemis kabagi:) artk baska zaman vericeksin o zaman yer umarim:)

maşallah benımki en çok kabak sevıyor
çünkü en çok onu verıyorum

Rahat rahat bi meyve yiyemiyorum arkadas hemen kucuk burjuva istiyor,ben tadina bakmadan o agzina goturmus oluyor.. Biraz once seftaliyi elinden kaciriyor diye ne bagirdi ne agladi.. Resmen seftali kaciyo o kovaliyo,eh yardimimla yedi baya ,azcik da kendi tuttugu.. Minnos

Kontrolden geldik. Kizarikliklardan baslayim altta resim koydum. Boyun, yuzde az ve basin on kisminda var. Dr isilikle karışik egzema gibi ama kizarikliklar açik yerlerde allerjik daha yuksek dedi. Birseye surtunuyormu hali tuylu birseyler . Evde tuylu battaniyenin uzerine carsaf koydum ama carsaf tabi durmuyor uzerinde halinin uzerinede gidiyor. Gözlerde kaşinti var.
Allerji damlasi başladı. Kaşinti kizarikliklari icin bitkisel losyon verdi. 15 gün kullanacağız. Dermatologda gordu. Allerji dedi. Acik yerlerde kapali yerlerde yok. Beslenmede eklendi . Her ihtimale karsi yumurta vermeyin dedi. Allerji ilaci basladi.
Boyu yarim cm uzadi. Kilo 200 gr aldi. Bingildak 2ml. Cok yemiyor ama yedigine gore ve diger aylara gore kilo alimi az. Hareketli ve çok terliyor. Yinede dr kilo alimini az buldu. Her ihtimale karsi idrar kültürü istedi. Pipisinin darlığini sordum. Fışkırır tarzda yapiyorsa normal. Damla damla yapiyorsa sorun var demektir dedi. Bizimki normal yapiyor. Sunnetini eylul ekim gibi yaptirtacağİz inşallah. gidayida unuttum. Msj atacagim.

bızımkınin diş sıkıntıları ciddi anlamda başladı. uyurken cok zorlanıyoruz artık
önceden böyle degıldı. bıberonla su ıcmıyor bardakla verıyorum
verırken damak altından 2 tane diş gözüküyor ama dısta bişi yok

Cay bardagini hafifce degdir tikir tikir yapiyor.mu bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…