- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.061
hayır yapmıyorCay bardagini hafifce degdir tikir tikir yapiyor.mu bakalim
Yok canım blw yapmıyorum ama blwci gibi benimki.herşeyi kaşıkla kendi yemeğe çalışıyoLollaaaa sende mi blw uyguluyosunn
Bilmiyodummm
Ben yoğurtla başladım meyve ve sebzelerle devam ettim.hala sadece bunları veriyorumSelam kizlar...30 ocak dogumluyuz doktor onermesede ek gidaya artik baslamak istiyorumm..Start cizgisindeyiz hic bisey bilmemek cok kotu =( sanki doktor bana sunu ver bunu ver demeden ben verince bisey olcakmis gibi halbuki normalde pek dinlemem mesela bu sabah biraz yunurta sarisi verdim peynir zaten veriyodum ne yapmaliyim bana biraz akil verinSurrender mesela sen baya yol kat ettin ama baslangicta nasil baslamistin =)
1 yasina kadar gece beslenmesine devam ek gida icin 2 ay daha bekleyelim dedi bana da bende tattirmak baslamak istiyorumBizim bi tanidigin cocugununda kilosu onden gidiyordu. Ek gidaya baslatmisti. Bir yasinda suan ve istahli gecede sut istiyor mesele. Gecede yemek istiyor ama diyet altinda hep kilosuda gayet iyi kilolu degil. Bence diyet listesi verebilir. Ek gıdayi kismasini anlamadim. Ek gidayla kilo almadi. Genelde meyveden baslatiyorlar. Biz meyveden basladik. Muz kalorili muzu arada bir cok az ver. Digerlerini verebilirsin. Yemesede tatsin en azindan
Yok birbirimizden farkımız biz ocak anasıyızBi temizlik yapayım dedim
Feryat figan yıktı ortalığı...
O da varya nereye gitsem süpürgeyle dibimde götürüyorum anakucağında...
Beni görüyo ama nafileee
Bi de sadece süpürdüm silme yokkk
Camlar leşşş
Balkonu yıkadım sokaktan beterrr olmuş
Bi ton çamaşır var
3 makina yıkadım
Balkona astım hızlı kurusun diye
Rüzgarda yere düşmüşler tekrar yıkıyorum
Sıcakta cabası stresle iş yapayım derken terler içinde kaldım
Hem evi süpürüp hemde beyefendiyi nazladımmm
Yaaa offf anlatırken de gerildim heee
Önden su ver eline ver donmüş sütü bak Nasıl rahatlayacak ardından su ver tekrar hava sıcak bişey olmazbende kaşıyıcıları sogutup verıyorum elıne dönüşümlü. süt fikri harıka
buz verilir mi ki?
Ben kafede oturttum iki kez.ikisinde de zor çıkarttım.joie aldık biz 300 lira olandan.çok memnunuzKızlar ikea antilop mama sandalyesi aldık ama kızımı içinden çıkarırken çok zorlanıyorum sizde de oluyor mu ben mi beceremedim oturtmaya korkuyorum şimdi
Hic uyuyamiyor ya inliyor. Kasitiyorum arada ilaclara basladik. Uykusuz kaldi. Kucagimdan inmiyor. Diger kolu boynu basindada az var . Hic keyfi yok.Kurbanim yaa icim ciz etti ins cok rahatsizlik vermiyordur,ilaclar da etkisini gostersin hemen..
Sagol cnm . Sana da gecmis olsun. Duşmüstu bebegin birsey dersin diye yazmadim birseygeçmiş olsun. alerjiye çok benzıyor.
Kraft ta var bizim onada ayni sekilde oluyor arada on kusmini cikariyorum hepsi oyle herhalde. Dikkatli cikarmak gerekiyorKızlar ikea antilop mama sandalyesi aldık ama kızımı içinden çıkarırken çok zorlanıyorum sizde de oluyor mu ben mi beceremedim oturtmaya korkuyorum şimdi
Bende instagramda okumustum kapaklı emziklerin kapağını kapatmadan süt koyup kapatıp donduruluyormus meybuz gibi okuyormuş ama yorumlarda kırılıp boğazında kalma riski olduğunu silikon meyve süzgecinde daha iyi olduğunu yazmışlarSilikon emzikle veriliyo mu blmyrm ama ben bi sayfada okudum bu meybuz gbi dondrmak icin kaliplar var onlara koyup dondurabliyoms ben aldm yapcam gecen gun a101e gelmsti orda gordm
Sagol cnm
3 gündür kök söktürdü bana resmenSevdiği seyler olunca agzi acik bekliyo benimkidebizim favorimiz ekmrk kopara kopara ağzında geveleyerek yiyo
Bana benzemişHaha ya onlarin da damak zevki var :) beyfendiye bak hic mi sevmemis kabagi:) artk baska zaman vericeksin o zaman yer umarim:)
Sokup çıkartırken bacakları sürtüyo zaten plastikten hış hış ses geliyoAlpiskomun bacagi iki yerden cizilmis mesela.. Degiyor ya oturt cikar ondandir
Yaa tadı da kötü bir sebze değil ama hiç sevmediimaşallah benımki en çok kabak sevıyor
çünkü en çok onu verıyorum
Ohhh işte beklediğimiz performansssRahat rahat bi meyve yiyemiyorum arkadashemen kucuk burjuva istiyor,ben tadina bakmadan o agzina goturmus oluyor.. Biraz once seftaliyi elinden kaciriyor diye ne bagirdi ne agladi.. Resmen seftali kaciyo o kovaliyo,eh yardimimla yedi baya ,azcik da kendi tuttugu.. Minnos
OfffKontrolden geldik. Kizarikliklardan baslayim altta resim koydum. Boyun, yuzde az ve basin on kisminda var. Dr isilikle karışik egzema gibi ama kizarikliklar açik yerlerde allerjik daha yuksek dedi. Birseye surtunuyormu hali tuylu birseyler . Evde tuylu battaniyenin uzerine carsaf koydum ama carsaf tabi durmuyor uzerinde halinin uzerinede gidiyor. Gözlerde kaşinti var.
Allerji damlasi başladı. Kaşinti kizarikliklari icin bitkisel losyon verdi. 15 gün kullanacağız. Dermatologda gordu. Allerji dedi. Acik yerlerde kapali yerlerde yok. Beslenmede eklendi . Her ihtimale karsi yumurta vermeyin dedi. Allerji ilaci basladi.
Boyu yarim cm uzadi. Kilo 200 gr aldi. Bingildak 2ml. Cok yemiyor ama yedigine gore ve diger aylara gore kilo alimi az. Hareketli ve çok terliyor. Yinede dr kilo alimini az buldu. Her ihtimale karsi idrar kültürü istedi. Pipisinin darlığini sordum. Fışkırır tarzda yapiyorsa normal. Damla damla yapiyorsa sorun var demektir dedi. Bizimki normal yapiyor. Sunnetini eylul ekim gibi yaptirtacağİz inşallah. gidayida unuttum. Msj atacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?