2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yoğurtla başladım meyve ve sebzelerle devam ettim.hala sadece bunları veriyorum

1 yasina kadar gece beslenmesine devam ek gida icin 2 ay daha bekleyelim dedi bana da bende tattirmak baslamak istiyorum

Yok birbirimizden farkımız biz ocak anasıyızbanka reklamı vardı bölee

Kurbanim yaa icim ciz etti ins cok rahatsizlik vermiyordur,ilaclar da etkisini gostersin hemen..
Hic uyuyamiyor ya inliyor. Kasitiyorum arada ilaclara basladik. Uykusuz kaldi. Kucagimdan inmiyor. Diger kolu boynu basindada az var . Hic keyfi yok.
geçmiş olsun. alerjiye çok benzıyor.
Sagol cnm . Sana da gecmis olsun. Duşmüstu bebegin birsey dersin diye yazmadim birsey

Kızlar ikea antilop mama sandalyesi aldık ama kızımı içinden çıkarırken çok zorlanıyorum sizde de oluyor mu ben mi beceremedim oturtmaya korkuyorum şimdi
Kraft ta var bizim onada ayni sekilde oluyor arada on kusmini cikariyorum hepsi oyle herhalde. Dikkatli cikarmak gerekiyor

Silikon emzikle veriliyo mu blmyrm ama ben bi sayfada okudum bu meybuz gbi dondrmak icin kaliplar var onlara koyup dondurabliyoms ben aldm yapcam gecen gun a101e gelmsti orda gordm
Bende instagramda okumustum kapaklı emziklerin kapağını kapatmadan süt koyup kapatıp donduruluyormus meybuz gibi okuyormuş ama yorumlarda kırılıp boğazında kalma riski olduğunu silikon meyve süzgecinde daha iyi olduğunu yazmışlar

Ohhh işte beklediğimiz performansss
Alkış alpeee

Offf
Kıyamam yavruyaaaaa
Nasılda kaşınır
Ayyyy
İnşallah tezden şifa bulur
Ay moralim bozuldu akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…