- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.081
Bende şimdi onu yazmıştımKızlar ikea antilop mama sandalyesi aldık ama kızımı içinden çıkarırken çok zorlanıyorum sizde de oluyor mu ben mi beceremedim oturtmaya korkuyorum şimdi
Ne güzelllllYok canım blw yapmıyorum ama blwci gibi benimki.herşeyi kaşıkla kendi yemeğe çalışıyo
Temizliği ilk aylar daha iyi yapıyordumYok birbirimizden farkımız biz ocak anasıyızbanka reklamı vardı bölee
Ya süper fikirÖnden su ver eline ver donmüş sütü bak Nasıl rahatlayacak ardından su ver tekrar hava sıcak bişey olmaz
Canım çok kaşınır yaHic uyuyamiyor ya inliyor. Kasitiyorum arada ilaclara basladik. Uykusuz kaldi. Kucagimdan inmiyor. Diger kolu boynu basindada az var . Hic keyfi yok.
Sagol cnm . Sana da gecmis olsun. Duşmüstu bebegin birsey dersin diye yazmadim birsey
her bebegın farklı farklı işte sevdiği şeyler :=)Yaa tadı da kötü bir sebze değil ama hiç sevmedii
OffffBende instagramda okumustum kapaklı emziklerin kapağını kapatmadan süt koyup kapatıp donduruluyormus meybuz gibi okuyormuş ama yorumlarda kırılıp boğazında kalma riski olduğunu silikon meyve süzgecinde daha iyi olduğunu yazmışlar
İnşallah değişirher bebegın farklı farklı işte sevdiği şeyler :=)
Ah canım çok geçmiş olsun. Kaşınıyor mu.
Sagol cnm iyi fikir. Bende suyla islatiyorum. İcsel yanmasi var gibi. Sabah 45 dk . Oglen bir saat . Saat birden beri daha yeni uyudu. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, uzulmesin diye. Onun yerine ben hasta olayim ya. Ne sıkıntısı var söyleyemiyor.Canım çok kaşınır ya
Bende çok alerji olurdum
Sana tafsiyem
Kaşımaa
Hem daha fazla kaşıma arzusu doğuruyo hemde sıcak yapıp dahada alevlendiriyo
Mutfak peçetesini ıslat 1-2 dk buzlukta tut serinlet sonra o peçeteyi parmağına dola alerjili yerlerinde hafif hafif gezdir
Ferahlatır umarım
Bilmiyorum cnm dr kasiniyordur dedi. Uyumuyor. Yorgun bitap dusunce uyuyor. Bazen atesi oluyo cok olmasada. Hiuf dedigi peceteyi yapacam . Kasiyordum arada. Ferahlatici krem suruyorumAh canım çok geçmiş olsun. Kaşınıyor mu.
Bende kızıma önlük taktığım Zaman öyle oluyor boynu Boğaz'ı artık önlük kullanmıyorum zıbınıyla yediriyorum her yeri yemek oluyor olsun geçici bir dönem diyorum üzeri direk kirli sepeti kendinide her yemekten sonra sokuyorum banyoya yıkıyorum Çiçek sular gb günde 7-8 kere suyun altında 1 gün durup bir günde şampuanlıyorum bizde o kızarıklar için carasatin kullanıyoruz ara ara çok yığın oluncaKontrolden geldik. Kizarikliklardan baslayim altta resim koydum. Boyun, yuzde az ve basin on kisminda var. Dr isilikle karışik egzema gibi ama kizarikliklar açik yerlerde allerjik daha yuksek dedi. Birseye surtunuyormu hali tuylu birseyler . Evde tuylu battaniyenin uzerine carsaf koydum ama carsaf tabi durmuyor uzerinde halinin uzerinede gidiyor. Gözlerde kaşinti var.
Allerji damlasi başladı. Kaşinti kizarikliklari icin bitkisel losyon verdi. 15 gün kullanacağız. Dermatologda gordu. Allerji dedi. Acik yerlerde kapali yerlerde yok. Beslenmede eklendi . Her ihtimale karsi yumurta vermeyin dedi. Allerji ilaci basladi.
Boyu yarim cm uzadi. Kilo 200 gr aldi. Bingildak 2ml. Cok yemiyor ama yedigine gore ve diger aylara gore kilo alimi az. Hareketli ve çok terliyor. Yinede dr kilo alimini az buldu. Her ihtimale karsi idrar kültürü istedi. Pipisinin darlığini sordum. Fışkırır tarzda yapiyorsa normal. Damla damla yapiyorsa sorun var demektir dedi. Bizimki normal yapiyor. Sunnetini eylul ekim gibi yaptirtacağİz inşallah. gidayida unuttum. Msj atacagim.
Hem para hem de evde yabancı birinin varlığı..iyi yaptığından nası emin olucam?laf da söyleyemem kötü olursa. bi gün bi odayı yapıyorum diğer gün birini.o ara önce yaptığım batıyo.aynı anda her yerimiz temiz tertipli olmuyo .Temizliği ilk aylar daha iyi yapıyordum
Ama şimdi çok zorr
Vallahi görünen yerleri temizliyorum
Dip köşe kalıyor
Yapamıyorummm
Bugün ciddi ciddi düşündüm acaba bi kere dışardan birine temizletsemmi diyede çok para bee
Geçmiş olsun :)Sagol cnm iyi fikir. Bende suyla islatiyorum. İcsel yanmasi var gibi. Sabah 45 dk . Oglen bir saat . Saat birden beri daha yeni uyudu. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, uzulmesin diye. Onun yerine ben hasta olayim ya. Ne sıkıntısı var söyleyemiyor.
Sagol lolla.Geçmiş olsun :)
Bizdede ayni onlukde kizartiuo. Dokunsan kizariyor cok beyaz. Coresatin mi. Carasatin yazinca cikmadi. İlki ise daha once ilac guvensiz diye yasaklanmis. İstersen atarim hbri oysa . Cok yogun olunca bepanthene suruyorum.Bende kızıma önlük taktığım Zaman öyle oluyor boynu Boğaz'ı artık önlük kullanmıyorum zıbınıyla yediriyorum her yeri yemek oluyor olsun geçici bir dönem diyorum üzeri direk kirli sepeti kendinide her yemekten sonra sokuyorum banyoya yıkıyorum Çiçek sular gb günde 7-8 kere suyun altında 1 gün durup bir günde şampuanlıyorum bizde o kızarıklar için carasatin kullanıyoruz ara ara çok yığın olunca
Bende yatmadan sagiyim biraz yapıyim aklimdayken aldm oylece duruyo orayi burayi kemircegine onu kemirsnbuz kalıbına koydum :=) uyanınca slikona koyup verıcem
Gecmis olsun gittiniz mi doktra
Evet minderiyle daha da daraldi belki bacaklarini duzgun harejet ettirmeyi ogrenince daha rahat cikarlar cocuk kalip gibi duruyor bilmiyorki ne yapacagini bende korkuyorum bir yerine zarar veririm diyeevet, küçük bıraz
minder olarak ınce battanıye kullanıyorum ben
mınderle daha dar oluyor.
Evet cnm gittik resmin ustundeki yazida yazdim. Resmi inuttum sonra ekledimGecmis olsun gittiniz mi doktra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?