2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok birbirimizden farkımız biz ocak anasıyızbanka reklamı vardı bölee
Temizliği ilk aylar daha iyi yapıyordum
Ama şimdi çok zorr
Vallahi görünen yerleri temizliyorum
Dip köşe kalıyor
Yapamıyorummm
Bugün ciddi ciddi düşündüm acaba bi kere dışardan birine temizletsemmi diyede çok para bee

Hic uyuyamiyor ya inliyor. Kasitiyorum arada ilaclara basladik. Uykusuz kaldi. Kucagimdan inmiyor. Diger kolu boynu basindada az var . Hic keyfi yok.

Sagol cnm . Sana da gecmis olsun. Duşmüstu bebegin birsey dersin diye yazmadim birsey
Canım çok kaşınır ya
Bende çok alerji olurdum
Sana tafsiyem
Kaşımaa
Hem daha fazla kaşıma arzusu doğuruyo hemde sıcak yapıp dahada alevlendiriyo
Mutfak peçetesini ıslat 1-2 dk buzlukta tut serinlet sonra o peçeteyi parmağına dola alerjili yerlerinde hafif hafif gezdir
Ferahlatır umarım

Offff
Annelere bak yaawww

Beyin fırtınalarııı

Sagol cnm iyi fikir. Bende suyla islatiyorum. İcsel yanmasi var gibi. Sabah 45 dk . Oglen bir saat . Saat birden beri daha yeni uyudu. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi, uzulmesin diye. Onun yerine ben hasta olayim ya. Ne sıkıntısı var söyleyemiyor.

Bende kızıma önlük taktığım Zaman öyle oluyor boynu Boğaz'ı artık önlük kullanmıyorum zıbınıyla yediriyorum her yeri yemek oluyor olsun geçici bir dönem diyorum üzeri direk kirli sepeti kendinide her yemekten sonra sokuyorum banyoya yıkıyorum Çiçek sular gb günde 7-8 kere suyun altında 1 gün durup bir günde şampuanlıyorum bizde o kızarıklar için carasatin kullanıyoruz ara ara çok yığın olunca

Hem para hem de evde yabancı birinin varlığı..iyi yaptığından nası emin olucam?laf da söyleyemem kötü olursa. bi gün bi odayı yapıyorum diğer gün birini.o ara önce yaptığım batıyo.aynı anda her yerimiz temiz tertipli olmuyo .

Bizdede ayni onlukde kizartiuo. Dokunsan kizariyor cok beyaz. Coresatin mi. Carasatin yazinca cikmadi. İlki ise daha once ilac guvensiz diye yasaklanmis. İstersen atarim hbri oysa . Cok yogun olunca bepanthene suruyorum.

evet, küçük bıraz
minder olarak ınce battanıye kullanıyorum ben
mınderle daha dar oluyor.
Evet minderiyle daha da daraldi belki bacaklarini duzgun harejet ettirmeyi ogrenince daha rahat cikarlar cocuk kalip gibi duruyor bilmiyorki ne yapacagini bende korkuyorum bir yerine zarar veririm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…