- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #9.721
Cnm kendi doktorum baktı ense kalınlığı burun kemiği baş popo olçumu gayet iyi baktı hatta eşim videoya aldı hatıra kalsın diyecanim seninde ayrintilimi bakildi ultrasondan nelere bakildi
Canımmm selammmmöncelikle mesaja geç döndüm ama güzel mazaretim var
arkadaşım doğum yaptı
başkent hastanesinde
izmir de olupta başkent hastanesinde doğum yapmayı düşünen varsa kenarına kıyısına uğramasın derimm
ama sonuca gelirsek
bebeğin yanından bir dk ayrılamıyoruz
Allahımmmmmmm nolur herkese nasip et
nasıl güzel bir duyguymuş
bizim şimdi tek derdimiz bebeğe süt yetiyor mu:)))
yeni tanık olduğum bu hikayeden sonra
arkadaşlar bilmiyorum gösteriyorlar mı ama mutlaka ameliyathaneyi gidip görmek lazım
ve işini bilen personelin olduğu bir hastane seçmek lazım
benim de acilen bi dr bulmam lazım
dediğiniz gibi 2 li tarama vakti geldi
üniversite hastanesi olması da doğru tercih olmuş
dr hakan tanık hakında bilginiz var mı
bir iki kişiden duydum ama çok fazla bilgi yok
birde sanırım kent hastanesinde orçun beyin ismi çok geçiyor
arkadaşım epidural sezeryan oldu
çok korktum
ben bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum
ilk gece o kadar şiddetli oldu ki ağrısı
şimdide dimdik yürüyemiyor
tüm epiduraller öyleyse ya da sezeryanlar
yandık kiiii ne yandıkkkk
Doktor ne dedi çok merak ettim, bilgi verirseniz sevinirim
iyiymiş bakalım Dorukta ne kadar aradım bugün ama fiyat bilgisi veremiyorlarmış.Canım peki sana cinsiyetle ilgili birşey dedilermi?Muayene normal doktor parasını oduyosun kan testi benim 58 tl medikalparkta yani 170 tuttu muayene ile birlikte
Oziii tarihimiz aynı.maşallah ne kadar çok büyümüş.kaç kilo aldın hamileliğin başından beri?ben bir kilo aldım şimdilikTeyzoşlar ben büyüyorum galiba artık ::)))))) :):):
Yok cnm sorduk ama ısrarla söylemedi gittiğinde idrara sıkışık git unutma sakıniyiymiş bakalım Dorukta ne kadar aradım bugün ama fiyat bilgisi veremiyorlarmış.Canım peki sana cinsiyetle ilgili birşey dedilermi?
Canım çok geçmiş olsun. Bende ağrı gibi bir sorun yok, tuvalete çıkma sorunun da yok. Bir şey soracagim, akintin kaşıntı yanma yapıyor mu, bende öyle bir durum da yok. Ayrıca afedersin sümük gibi, seninki de öyle mi, ben çok su tuketiyorum, sen de ihmal etme sakin. İkimize de geçmiş olsu nbugün gittim alttan muayene etti canım ve çok akıntın var dedi, rengi sarı zaten kendide gördü, idrar yolu iltihabı dedi, idrar ve kan testi yaptırdı, sonuç sabah çıkıcak, ilaç yazıcam yarın dedi, ama ne olursa olsun bol su iç dedi kızdı bu konuda, bakalım yarın ne çıkıcak test,sanırım antibiyotik yazıcak, bu arada ben tuvaletede zor çıkıyorum onuda söyledim sistit yani idrar yolu iltihabı dedi ve canım seninde sarı ve yoğunsa git doktora mutlaka, yani sende durum nasıl bilmiyorum ama benim vajina bölgeme ve kasıklarıma ağrı yaptı bu durum
bende tek benim göbüş çıkıyor zannettim tombikte olunca :) Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinTeyzoşlar ben büyüyorum galiba artık ::)))))) :):):
Canım çok geçmiş olsun. Bende ağrı gibi bir sorun yok, tuvalete çıkma sorunun da yok. Bir şey soracagim, akintin kaşıntı yanma yapıyor mu, bende öyle bir durum da yok. Ayrıca afedersin sümük gibi, seninki de öyle mi, ben çok su tuketiyorum, sen de ihmal etme sakin. İkimize de geçmiş olsu n
beninde heralde kendi doktorum yapar ayy esime unutmazsam diimde ceksin videoya hep diorum ama o cekinio ben unutuom kaliyor oyle :)Cnm kendi doktorum baktı ense kalınlığı burun kemiği baş popo olçumu gayet iyi baktı hatta eşim videoya aldı hatıra kalsın diye
zaten ben hastaneye gidene kadar baya sıkışırım. Görükleden çekirgeye :)Yok cnm sorduk ama ısrarla söylemedi gittiğinde idrara sıkışık git unutma sakın
Oziii tarihimiz aynı.maşallah ne kadar çok büyümüş.kaç kilo aldın hamileliğin başından beri?ben bir kilo aldım şimdilik[/QUOT ben yeni evliyim evlenır evlenmezde hamiş kaldım balayı fılan derken 5 kılo aldım su an 3 kılosunu gerı verdım hıcbırsey yemıyorum devamlı gerı gelıyor dar gıyınınce cıkıyor göbişim normalde gorunmuyor bugun fark ettım ve sızlepaylasmakıstedımbebişimLollapollosaa
Kızzzzz ikiliye mi gittnnn sennn anammmm :)) bnmde salı günü haftaya inş herşey güzel çıkar , nası oluo normal ultrasonla mı bakıo?okuyamadm geçmişi yazdıysanda yaaKızlar ikiliye giderken de idrara sıkışık gidin ben unuttum doktor hemen söyledi mesane dolu olsaydı daha net goruntu olurdu diye unutmayın sakın belkide o yüzden cinsiyet tahmininde bulunmadı bana
oyyy masallah canim yaa ikili teste gun verdimi yaptimikızlar bugün doktora muyaneye gittim, sistit dedi inş geçer ama bebeğimi gösterdi ultrasonda ve resmen hareket ediyor kolu bacağı ve hiç durmuyor çok güzel bir duygu ya daha 11 haftalık :)
oyyy masallah canim yaa ikili teste gun verdimi yaptimi
11 le 14.hafta arasi olmasi gerekiomus ya canim hatta biyerde 11. haftada olursa daha ii olur yaziyordu ama doktrda biliyodur. gecmis olsn canim benimde var ama ole sik degil akinti zaten maşallah sicagnda etkisiyle 4 lt su iciyorum gecio bile doymuyorum suyahiç bahsetmedi doktor canım,sadece 1temmuza randevu verdi, ilthap varmış bende onunla ilgilendi unuttu söylemeyi heralde ya da 1 temmuzda sadece kontrol edicek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?