2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla..asla demiştimde..benim yepen onlardan cok yedi..hatta tüm bizim tayfa ..ben vermek istemezdim ama napayım..hiçbirşey yemeyince insan bi lokma yesin diyor..birde düşün onun yarısını anca yediriyorum
Üf ya ağlatmayın beni..hani o haşlama havuç yedirdiğim minnoşum hani

Ne oluyor yaa Allah aşkına..
Bebeklerimize..
Geçmiş olsun zeynoma ...of ya okumucam valla..içim ezildi..

Ne oluyor yaa Allah aşkına..
Bebeklerimize..
Geçmiş olsun zeynoma ...of ya okumucam valla..içim ezildi..
Sen birde dis cildirmalarini gor... Disari cikaramiyorum cocugu aglamasindan. Millet noluyo diye bakiyo yani yarin kisa bir video cekip atiyim sana, cok huzursuz cookk

Yemeyen bebis ne zor
Geçen gün anneme anlatıyorum yemiyor diye agliycam nerdeyse
Annem bunami kafayı taktin iki kaşık yese yeter dedi
Hep böyle kalacak hali yok yavrum sizde böyleydiniz dedi
Ah annem her geçen gün kıymetini daha iyi anlıyorum Ayy bende agliycam simdi

Gecmis olsun eymene. Siz bagirinca daha cok aglar. İnşallah bir daha yasamazsiniz boyle seyleri yavrum benim. Allah korusun onlari

Bi tanidik var onun kizida 11. Ayinda ama hala tek bir disi cikmamis. Bizimkide bu gidisle oyle olacak
Canım belki genetik olabilir bende 6 7 aylıkken dış çıkarmışim kizimda altıncı ayında ilk dişi çıktı

Şubat annelerini okudum geçen yürüyen bebisler varmış onu kafama taktım bende

Canım belki genetik olabilir bende 6 7 aylıkken dış çıkarmışim kizimda altıncı ayında ilk dişi çıktı

Evet doktorda genetiktir dedi.. Bende 10 aylikken yurumusum annem oyle diyo, ama benim kizda gotunu kaldirip emekleebilme dahi yok :) kucuk kardesimde emekleyemiyodu yasina girdigi gun birden ayaklandi, degisiyo o cocuktan cocuga ya... Subattaki de bizimkilerden de kucuk oha harbiden

Benimkide surunuyor sanırsın denizde yüzüyor
Iki elini birlestirip kendini öne doğru yitiyor Benimkide yormuyor kendini
Yürütecte vecii gibi uçuyor babası saklanıyor onu buluyor

Yarın yorucu bir gün beni bekliyor 10gundur rahattim eşim annem yardimci oldular
Hatta bu sabah yedi bucukta eşim aldı kizceyi ben uyudum dokuzda getirdi emzirirken kizimla uyumusuz
Eşim 10:30da uyandırdı kahvaltı hazır diye
Dedim 10gundur evdesin son gün kahvaltı süpriz iyi geldi uykudan sonra dedim

Keske benimde oyle bi dunyam olsa ya sabah en gec 7, gece 2 mesai. sonra 3737377293749393736 kere uyanma sonra sifir uykuyla yeniden... Cok bunaldim...

Keske benimde oyle bi dunyam olsa ya sabah en gec 7, gece 2 mesai. sonra 3737377293749393736 kere uyanma sonra sifir uykuyla yeniden... Cok bunaldim...
Çok zor canım ya
Bizimki bu hafta saat başı uyanıyor çok şükür
Bende uyuyamadim sabah geç kalktım bünye alışkın değil bu kadar uykuya uyuyamiyorum şimdi

Ben hic heveslenmiyorum yürümesine. Ne kadar gec yuruse benim icin o kadar iyi. Emeklerken bile yetisemiyorum. Herkes zaten yürümeye başlayinca Allah yardim etsin sana diyo. Tv kablolarini unitenin ustune koydum. Unitenin altinda hala kablo ariyo. Bi unutmadi su kablolari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…