2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, size çok enteresan bir şey haber vermeye geldim. Az önce İnstagram da gezinirken Carter's satan hesaplardan birine bakacak oldum istediğim bir takım için, baktım o hesap yok. Başka hesap yazdım yine Carter's satan, o da yok. Ulan noluyo dedim, mesaj kutuma baktım, daha önce çoğundan alışveriş yaptığım için mesajlaşmıştık, baktım isimleri değişmiş. Sabah da zaten Cartersbebek hesabı adını değiştirmiş demiştim ya size, bir baktım ki hepsi adını değiştirmiş, adlarını değiştirmekle kalmayıp tüm Carter's ürünleri fotoğraflarını da silmişler. Kesin Carter's Türkiye bunlara ihtar filan çekti, hepsinin ödü kopmuş besbelli.

Ula olan bize olacak ya, ne güzel yarı fiyatına alıyorduk güzel, kaliteli ürünleri. Yani illa padişaha vergi toslaya toslaya mı çocuklarımıza düzgün bir şeyler giydirebileceğiz? Yurt dışında 24 tl olan ürün buraya 69 liraya geliyor, hey maşallah!!!

Gece gece sinirlendim, derdini seveyim demeyin, canım sıkıldı ya

Bir haftadır
Gündüz uykusunda mum gibi yanına uzanıyorum....
Sadece bu..
Yanında olduğumu hissetsin
Zor 2 hafta geçirdi..
Normalde gündüzleri 2 uyku var
O arada...
Ya kahvaltya yer silme
Yaa ütü yapıyordum
Sessiz işler yani

Ama bi kaç gündür
Cam pencere hepsini kapatıp
Sadecr nefes alıyorum
Kıpırdanınca onuda yapmıyorum

Vay anasına be...

Sör duymasın
Yarın buraları tozu dumana katar

Kahvaltı ettikten sonra pijamasini cikarip normal giysilerini giydiriyorum. O yüzden gece yatmadan son kez altını değişirken tekrar pijama giyiyoruz.
Hem gezdiği kıyafetle yatağa girmesin istedigimden, hemde hersey aninda küçülüyor giysin bari aldıklarimi diye düşündüğümden..

Demek bu epey fışlanacak
Extraları sorduğuna göre..

Seni pis karı vede eşek
İki balık bilgisi ve fışfış tavsiyeleri

Pembe yaa

Baliklar İçin etmenta çok tesekkurler cok yararli bilgiler . Palamutu sormak istiyorum bende. eymentaa
Palamut siyah etli balik hamsi de öyle.. Yani yağlarini kaslarinda depolar.. Sindirimi diğerlerine göre biraz daha zor olur.. Ama açık denizlerde yaşadiğindan icin rahat olsun .. Temizdir yani..

Bakiyim bgn ay surekli izlyrm izledgm videolarli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…