- 30 Ocak 2015
- 19.819
- 28.339
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.501
Kendime corba yaptm ictm aksama blmyrm esimde disatda yesin olmadi napiyim dun gunduz uyumstu bgn hic uyumadiAhh canım bende ilkkez bu kadar zorlanıyorum biz bile dayanamiyoruz onlar ne yapsın
Bende dün akşam yaptım babası baktı yoksa bugün imkansız yapamazdim yemek
Sağol canım. Birdaha olmasın inşallah
canim emzirirken icebilecegin bitki cayi varsa ic canim ya. Ardanin burnuna da serum fizyolojik damlat aralikli. Corba iyi tarhana hasta yemegi. Tek corba bile olsa iyi sivi seyler tuketmekSagol canim insallah ardanin keyfi yerinde bi gece rahatsız oluyo ben dun daha iyiydm valla bgn kolumu kipirdatcak halim yk kendime çorba yaptm zar zor aksam yemek yapcam ama ne yapcam blmyrm dun disardan soyledik her gun her gunde olmuyo soyle sicak sicak corba icmek gibisi var mi boğazmi yumuşattı en azından
Oncelikle hayirli olsun. Allah tamamini erdirsin. Minnoslarin burnu akiyo hepBebisleri hasta olan anneler geçmiş olsun grip çok zor valla cigerlere inmesinde Aksın burunlari
Sabah ıhlamur suyuna yumurta pekmez peynir Bebe bisküvisi katıp verdim
Sağol canımOncelikle hayirli olsun. Allah tamamini erdirsin. Minnoslarin burnu akiyo hep. Gecmis olsun.
Bugün ilkkez meyvesini püre yapmadım
Küçük küçük dogradim muz erik armut yiyor çok sevindim valla
Bizdede ayni sıkınti gece ayakta salliyorumKızlar hasta olanlara geçmiş olsun pasa artik tutunup kalkmaya başladı ben de park yatağı aşağı aldım ama sallanmiyor bu gece bakalım nasıl yapacaz umarım emip uyur
Ayy gece de mi canım ya çok zor ben de emerek uyutmaya calisacam bakalım inşallah uyur zaten uykusu yokBizdede ayni sıkınti gece ayakta salliyorum
Emziriyorsan memede sakinlesir belki biyle cik zor. Buyuk sallanan besik var mi hic gormedim. Otomatik besigi kucuk geliyo. Sallanan besik olsa alcam hemen. Gunduz uyanana kadar salliyorum zaten. Uyutuncaya kadar bir saat geciyor. Biraksam uyaniyor hemen. Hic birakmasan salliyorum . Bacak mi dayanir. Uyaninca yaninda istiyo hic virsey yaptirmiyor.Ayy gece de mi canım ya çok zor ben de emerek uyutmaya calisacam bakalım inşallah uyur zaten uykusu yok
Ayy canım ya çok zor ayakta bugün denedim oyun zannetti gülüyor ya uyutmak ne mümkün emerek yarim saat uyudu sallasam gündüz bir saat uyuyordu varsa ben de aliyim ya öyle beşik gündüz neyse de gece çok zorEmziriyorsan memede sakinlesir belki biyle cik zor. Buyuk sallanan besik var mi hic gormedim. Otomatik besigi kucuk geliyo. Sallanan besik olsa alcam hemen. Gunduz uyanana kadar salliyorum zaten. Uyutuncaya kadar bir saat geciyor. Biraksam uyaniyor hemen. Hic birakmasan salliyorum . Bacak mi dayanir. Uyaninca yaninda istiyo hic virsey yaptirmiyor.
Damlatyrm canm 3 4 kez damlattm bugn temzledm smdi ama oksuruk basladi ya soguk soguk terliyo corba yaptm tavuk suyuyla icmedicanim emzirirken icebilecegin bitki cayi varsa ic canim ya. Ardanin burnuna da serum fizyolojik damlat aralikli. Corba iyi tarhana hasta yemegi. Tek corba bile olsa iyi sivi seyler tuketmek
Biz daha kotuyuz arda oksurmeye basladi bide bende oyle yarn hastaneye gotrcem duzelmezseIyi misniz anneler? Hasta bebisler ne durumda? Umarim iyilesmislerdir,tabi hasta annislerimiz de oyle
İstahsiz oluyor. Soguk alginligina tarhana , tavuk corbasi cok iyi. Biraz daha iyi olsun icer. Sevdigi seyi ver. İhlamur cayi icirebilirsin. Ilık ılık yumusar onunda. Baska icirebilecegin cay var mi bilmiyorum. Taze hurmada oksuruge iyi. Cok yarari var hormonsuz bide dene bi.Damlatyrm canm 3 4 kez damlattm bugn temzledm smdi ama oksuruk basladi ya soguk soguk terliyo corba yaptm tavuk suyuyla icmedi
Canım bebis emiyirsa düzensiz olur diyorlar ben de bu qy ilk defa adet oldum diğer ay nasıl olacak bakalım evham yapma hemen bu saatte adama da yazık niye gonderdin hayırlısı olsun hakkında sonucu bize de bildirKızlaarr kızlar. Adetim gecikti. Gerçi tam düzene oturmamıştu ama yine de içime bi korku düştü. Bu arada bir ara kanamam oldu. Sol kasığımda batma var bikaç gündür. Adet belirtisi mi hamile miyim bilemedem. Gerçi korunuyoruz yani pek mümkün de gözükmüyo ama... Adamı eczaneye yolladım az önce test almaya. Bu korkuyla uyuyamam dedim. Allah hayırlısını versin de hamileysem ya niydecüükk
İlknur bide kaloriferler yaniyorsa iyice kurutur yattigi odayi nemlendir. Bizimki eski petekten islak bez koyuyorum yada lavantsli kaynaus su. Yeni petekse suluk koy.Biz daha kotuyuz arda oksurmeye basladi bide bende oyle yarn hastaneye gotrcem duzelmezse
Hayirlisi canim ama adet duzensizligi olur. Son bahar gecis donemleri. Yada ikinci haber de sendenKızlaarr kızlar. Adetim gecikti. Gerçi tam düzene oturmamıştu ama yine de içime bi korku düştü. Bu arada bir ara kanamam oldu. Sol kasığımda batma var bikaç gündür. Adet belirtisi mi hamile miyim bilemedem. Gerçi korunuyoruz yani pek mümkün de gözükmüyo ama... Adamı eczaneye yolladım az önce test almaya. Bu korkuyla uyuyamam dedim. Allah hayırlısını versin de hamileysem ya niydecüükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?