- 30 Ocak 2015
- 19.819
- 28.343
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.541
Yaa benimki cok seviyo suyu masallah biraz once yarm bardağa yakin icti ici yanmis çocuğumunUgrasiyoruz ilknur ne yapalim. Anason aldim icmiyor. Rezene yaptim icmiyor. Su iciremiycem bu cocuga . Anasonufa kaşik kaşik ancak.
Rezene kat dedi suyuna ama yok icmiyor. Meyve suyu su yerine gecmiyor ama. Gece devam sutune bir olcek eksik mama koyuyorum. Suyu ilik yapiyorum kasikla oyle iciyor. Bir cay bardagi yoktur ictigi. Su icse kakasida yumusayacak o kadar sey veriyorum yine sert. Cayi bir demlik versem icer. Bide az cay katiyim bakiyom .Yaa benimki cok seviyo suyu masallah biraz once yarm bardağa yakin icti ici yanmis çocuğumunbende cok severm suyu sende artk corbayla meyveyle karsilicaksun su ihtiyacını cisini iyi yapiyosa sorun etme bu kadar doktor bisey onerdi mi
Aynı benimki
Ama çişini güzel yapıyo
Yetiyo demek ki anne sütünden ve yemeklerden aldığı
Bende uyucsm smdi insallh iyiyiz canim gtmedik arda gece iyi uyudu tikanmadi burnu geçiyo heralde zten gtsekte ilac vermicek bende daha iyiyim dun cok kotydm atesi felan olmaz insallah gecer bi an önce
Ya insallah icer ilk baslarda arda da icmiyodu bardakla icireblyodm smdi iciyo cok sukurRezene kat dedi suyuna ama yok icmiyor. Meyve suyu su yerine gecmiyor ama. Gece devam sutune bir olcek eksik mama koyuyorum. Suyu ilik yapiyorum kasikla oyle iciyor. Bir cay bardagi yoktur ictigi. Su icse kakasida yumusayacak o kadar sey veriyorum yine sert. Cayi bir demlik versem icer. Bide az cay katiyim bakiyom .
Bisey yemiyo 3 gundr sadece emiyo agzini nasl kapatiyo bi gorsenAman iyi olun cnm,aslinda ac almadiginiz da daha iyi oldu. Meyvelerle vitaminlerle gecer ins
Bu kadar zor olduğunu tahmin etmemistim bende hasta oluncs daha iyi anladım yatmak istiyosn bakmak zorunda oldugun bi bebeğin var evin sorumlulugu var nasl yatip iyilesceksn kiSelam kızlar kimseler yok bebisler çok hareketlendi buraya bakmaya kimsenin fırsatı kalmıyor sanırımpark yatağı aşağı aldım gece uyumadi ya ayağında salladim çok zor ya uyumuyor ne gece ne gündüz çok yorgun hisediyirum kendimi ya esimle de az önce tartıştık anlamiyorlar ya patladim sinirden ben mi emziriyim diyir ya sanki sadece emiyir brbek uyumuyir iste cok gerildim ya 11 de yatirdim 3 kez uyandı bu saate kadar sabaha kadar kaç olacak bilmiyorum anne olmak çok güzel ama çok zormus
Grip geciyo oksuruk basliyo canim btmiyo ki derdi bu hastaliginIyi geceler kızlar bende yeni uyuttum emmek bile istemedi ısırdı ağladı
Çıldırdı resmen
Eşim Dr gotursek deyip durdu beşinci dişi patlamış altıncıda patliyacak beyaz görünüyor
Uzerine grip burun akıntısı mahvetti burnunu temizletmiyor allahım biran önce geçsin bütün bebislerin gribi
Ben dişe razıyım grip beter ya
O agladikca içim paramparça oluyor
Benim oglumda oyleSoyle bakiyorum bizimki uyuyor aslinda,emmek icin 3-4kez uyanir gibi oluyor direk meme veriyorum icip daliyor. Fakat surekli donup duruyor yatakta ve uykusunu dagitiyor,niye boyle oldu anlamadim ben de. Bi saga,bi sola,bi yukari, bi asagi..karyolanin demirinr carpip duruyor basi,her ne kadar cogu defa ben onlesem de
Hastalar kervanına kızım da katıldı maalesef, 9. ay aşısı ateş yaptı, dün geceden beri sersem gibiyim. Bütün gece inledi, soydum, alnını boynunu sildim. Calpol verdim en sonunda, ondan sonra biraz uyudu.
Öyle yorgun ve uykusuzum ki...
Gecmis olsun İnci' yeHastalar kervanına kızım da katıldı maalesef, 9. ay aşısı ateş yaptı, dün geceden beri sersem gibiyim. Bütün gece inledi, soydum, alnını boynunu sildim. Calpol verdim en sonunda, ondan sonra biraz uyudu.
Yalniz degilsin kafayi vurup duruyo arda en sonunda uyaniyo ben çeviriyorum beyfendi durmuyo gidiyo gidiyo vuruyo kafasiniSoyle bakiyorum bizimki uyuyor aslinda,emmek icin 3-4kez uyanir gibi oluyor direk meme veriyorum icip daliyor. Fakat surekli donup duruyor yatakta ve uykusunu dagitiyor,niye boyle oldu anlamadim ben de. Bi saga,bi sola,bi yukari, bi asagi..karyolanin demirinr carpip duruyor basi,her ne kadar cogu defa ben onlesem de
Gecmis olsun canimHastalar kervanına kızım da katıldı maalesef, 9. ay aşısı ateş yaptı, dün geceden beri sersem gibiyim. Bütün gece inledi, soydum, alnını boynunu sildim. Calpol verdim en sonunda, ondan sonra biraz uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?