2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kayınvalidem sağolsun ilgilenir bizimle, şimdi telaş etmesin diye haber vermedim ama akşam olmazsa haber veririm, yemek filan yapar.

Teşekkür ederim Canım, doğru söylüyorsun, böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemi. Ama psikolojik olarak çok zor geliyor anneye el kadar bebeğinin bu halini izlemek.

Allah korusun bebeklerimizi.
Canım tahammülüm şöyle düşününce artiyor: "bu da geçecek".....
...evet bu da geçecek...
Güçlü olmaya çalışacağız başka çaremiz yok.

Selam kızlar bugun aşımız vardı 8.5 kilo 71 boyu da az gibi geldi bana ya çok canım sıkıldı yediriyorum ama çok hareketli bir de uyku yok sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ama niye böyle
çok hareketlıler canım, o yuzden kilo vermedıkce bence sorun degıl

Selam kızlar bugun aşımız vardı 8.5 kilo 71 boyu da az gibi geldi bana ya çok canım sıkıldı yediriyorum ama çok hareketli bir de uyku yok sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ama niye böyle
kızım bebekken çok tombuldu,nerdeyse kolları kavuşmayacak kadar..şimdi ergenlikte ve bildiğin çubuk kraker..oğlum zayıftı,herkes bebeye bakamamışsın hiç bişey yedirmiyonmu derlerdi..şimdi 16 yaşında 175 cm boyu 107 kilo..bence iyi beslenmeleri yeterli..her şey aslında ergenlikte belli oluyo..her şeyi yedir,depoları dolu olsun,,ilerde biriktirip patlar o merak etme,sağlıklı olsun yeterki canım

Ocak anaları da bitmiş bee son direnişçiler kalmış
@hiuf Surrender @Pembedon5 @Atom heart mother pitipitikare @lollapolusa birickm
Nerelerdesiniz yahuuu
Ah camim hepimizde durum aynı in anki mutfağında hala kahvalti bulasiklarm duruyor. Çocuklar dinlenmeme hiç fırsat vermiyorlar gece küçüğü gündüz de büyüğü hiç durmuyo

Uyumuyor uyumuyoooorrr bende sinirden oturdum bebe biskuvisi yiyorum gunlerdir uykusuzluktan oluyorum

Benim oglan delirdi burnunu siliyodum sinirlendi parmagimi isirdi nasl kapti parmagimi yaa koptu resmen cok fena bişey oldu bu cok.opuncede sinirleniyo yuzumu isiriyo
Ben burnunu temizleyince kollarını bacaklarının altına aliyrm. Tabiki kıyametler kopuyo

Allah şifa versin piti

Aynen bizim evdede oyle bagiris cagiris elimi ayagimi cekstryo tek basima zapt edemiyorm

[QUOTE="Mismommy, post: 48729359, member: 759yammumun burnu akmaya basladi. Dun gecede horladi. Balgam var . İhlamur yaptim icmedi. Sut disinda birsey icmiyo[/QUOTE]
Ihlamuru kasikla vermeyi dene canim ben oyle yaptim icti

[QUOTE="Mismommy, post: 48729359, member: 759yammumun burnu akmaya basladi. Dun gecede horladi. Balgam var . İhlamur yaptim icmedi. Sut disinda birsey icmiyo
Ihlamuru kasikla vermeyi dene canim ben oyle yaptim icti[/QUOTE]
Kasiklada verdim. Bir kac kasik iciyo. 10 cc ancak icti. Uyku tulumu giydiriyorum gece ustunu aciyor. Merkezi sistem gece kalorifer kapaniyor. Vucudu soguk olmuyor ama yuzu eli soguk oluyo. Grce ufo yakiyim bari.

Bi kere uykusuzsa yedigi kadar kilo almiyo. Hem uykusuz hem hareketli zaten kilo bekleme. Normal sınirlarda bebegin uzulmene gerek yok bence. İyi boyu kilosu Zamanla daha degisecek kilolari
Canım aynen uyku yok gece her saat uyanıyor gündüz de iki kez yarim saat uyuyor kaşık maması pirinç unu dev sütü falan yrmiyor sadece yemeklerden yiyor çok da hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…