- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.621
Kayınvalidem sağolsun ilgilenir bizimle, şimdi telaş etmesin diye haber vermedim ama akşam olmazsa haber veririm, yemek filan yapar.Gelince ust uste geliyor zaten. Umarim atlatirsiniz. Bitki cayi ilac birsey icebiliyor musun bide dinlenmen lazim yakinin olsa dinlendirse seni. Sende iyileski birbirinize gecirmeyin. Zaten boyle yoruluyoruz . Vucut direncimiz dusuyor. Hastalik kolay kapiyoruz. Yemek yiyemesekte meyve bitki cayi icmek lazim aslinda . Hasta hasta bitap dustun iyice.
Canım tahammülüm şöyle düşününce artiyor: "bu da geçecek".....Teşekkür ederim Canım, doğru söylüyorsun, böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemi. Ama psikolojik olarak çok zor geliyor anneye el kadar bebeğinin bu halini izlemek.
Allah korusun bebeklerimizi.
gırıp bakıyorum kimse yazmamıs oluyor cıkıyorum hemenOcak anaları da bitmiş bee son direnişçiler kalmış
@hiufSurrender @Pembedon5 @Atom heart mother pitipitikare @lollapolusa birickm
Nerelerdesiniz yahuuu
çok tatlıBenim oglan delirdi burnunu siliyodum sinirlendi parmagimi isirdi nasl kapti parmagimi yaa koptu resmen cok fena bişey oldu bu cok.opuncede sinirleniyo yuzumu isiriyo
çok hareketlıler canım, o yuzden kilo vermedıkce bence sorun degılSelam kızlar bugun aşımız vardı 8.5 kilo 71 boyu da az gibi geldi bana ya çok canım sıkıldı yediriyorum ama çok hareketli bir de uyku yok sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ama niye böyle
bu aylarda hep mi böyleler ,dişi çıkan hemen denemeye geçiyo zannımca..çene kol bacak ayak gitti hepBenim oglan delirdi burnunu siliyodum sinirlendi parmagimi isirdi nasl kapti parmagimi yaa koptu resmen cok fena bişey oldu bu cok.opuncede sinirleniyo yuzumu isiriyo
kızım bebekken çok tombuldu,nerdeyse kolları kavuşmayacak kadar..şimdi ergenlikte ve bildiğin çubuk kraker..oğlum zayıftı,herkes bebeye bakamamışsın hiç bişey yedirmiyonmu derlerdi..şimdi 16 yaşında 175 cm boyu 107 kilo..bence iyi beslenmeleri yeterli..her şey aslında ergenlikte belli oluyo..her şeyi yedir,depoları dolu olsun,,ilerde biriktirip patlar o merak etme,sağlıklı olsun yeterki canımSelam kızlar bugun aşımız vardı 8.5 kilo 71 boyu da az gibi geldi bana ya çok canım sıkıldı yediriyorum ama çok hareketli bir de uyku yok sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ama niye böyle
Ah camim hepimizde durum aynı in anki mutfağında hala kahvalti bulasiklarm duruyor. Çocuklar dinlenmeme hiç fırsat vermiyorlar gece küçüğü gündüz de büyüğü hiç durmuyoOcak anaları da bitmiş bee son direnişçiler kalmış
@hiufSurrender @Pembedon5 @Atom heart mother pitipitikare @lollapolusa birickm
Nerelerdesiniz yahuuu
Uyumuyor uyumuyoooorrrbende sinirden oturdum bebe biskuvisi yiyorum gunlerdir uykusuzluktan oluyorum
Ben burnunu temizleyince kollarını bacaklarının altına aliyrm. Tabiki kıyametler kopuyoBenim oglan delirdi burnunu siliyodum sinirlendi parmagimi isirdi nasl kapti parmagimi yaa koptu resmen cok fena bişey oldu bu cok.opuncede sinirleniyo yuzumu isiriyo
Allah şifa versin pitiCanım İnci kötü, hastaneye gittik şimdi, boğaz da kızarmış dedi doktor, Prospan şurup verdi, bir de ağızdan doku aldı, Beta virüsü varmış, eğer ondan kaptıysa antibiyotik başlayacağız, tahlil sonucu çıkacak birazdan.
Ben de hastayım, kırgınlığım var. Halimiz pek iç açıcı değil yani.
Benimde hosuma gidiyo ama kopariyo isirincaçok tatlı
Oglun hastaydi en son ondan giremedin dusundum ben.Benim yokluğumu kimse farketmemiş
Aynen bizim evdede oyle bagiris cagirisAh camim hepimizde durum aynı in anki mutfağında hala kahvalti bulasiklarm duruyor. Çocuklar dinlenmeme hiç fırsat vermiyorlar gece küçüğü gündüz de büyüğü hiç durmuyo
Ben burnunu temizleyince kollarını bacaklarının altına aliyrm. Tabiki kıyametler kopuyo
Allah şifa versin piti
Yazini nasil koyu yaptin. Tlf giriyorum boyle daha net gordumBir yaşındaki bir bebeğin tartısı, doğum tartısının 3 katına (9-10,5 kg.) ulaşır.Bir yaşına gelmiş bir bebek doğum boyunun %50’si oranında bir uzama göstererek 75 cm.’ye ulaşır. .....
Aynen memeyi isirmayi birakti allahtan ayak gorunce dayanamiyo illa bi elleyecek bakcak pis cocukbu aylarda hep mi böyleler ,dişi çıkan hemen denemeye geçiyo zannımca..çene kol bacak ayak gitti hep
Ihlamuru kasikla vermeyi dene canim ben oyle yaptim icti[/QUOTE][QUOTE="Mismommy, post: 48729359, member: 759yammumun burnu akmaya basladi. Dun gecede horladi. Balgam var . İhlamur yaptim icmedi. Sut disinda birsey icmiyo
Canım aynen uyku yok gece her saat uyanıyor gündüz de iki kez yarim saat uyuyor kaşık maması pirinç unu dev sütü falan yrmiyor sadece yemeklerden yiyor çok da hareketliBi kere uykusuzsa yedigi kadar kilo almiyo. Hem uykusuz hem hareketli zaten kilo bekleme. Normal sınirlarda bebegin uzulmene gerek yok bence. İyi boyu kilosu Zamanla daha degisecek kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?