2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da doğduğundan beri emerek uyur.hiç şikayetçi değilim.emzikle tanışmadı (9 aylık)
Diştwn dolayı sık uyanıyodu
Yanımda yatıyo
UyAnınca emiyo ve hemen dalıyo
Yatıyoruz ikimiz de emme sürecinde
Böylece ben de çok uykusuz kalmıyorum

Bende şikyayetçi değilim ama bir haftadır saat başı yapıyor bunu
Üstelik emmiyor...hemen dalıyor ama bıraktığım gibi yine uyanıyor.oldu da uyanmadıysa 1 saat sonra uyanıyor...hiç böyle değildi ya....

olmadı maalesef

Hayırlısı be sör..

Lollla burdaaa
Yarın misafirim geliyo
Kuzenimnve oğlu
Mutluyum temizlik yapıyorum
Dağ gibi ütüm de vardı

Kolay gelsin lolaaa pek sevinçli gördüm seni gözün aydın

Benimki de hep emerek uyur ama 10 gündür falan aynı sürekli uyanıyo emiyo bırakınca yine uyanıyo her gece yanımızda yatıyo meme ağzında bem de uyuyorum. Bazen uyuyorum memeyi bırakmış beşiğine yatırıyorum. Bir müddet uyuyo sonra yine aynı. Alıştık artık napalım diştendir falan diye kendimi avutuyorum..

Selam kızlar bugun aşımız vardı 8.5 kilo 71 boyu da az gibi geldi bana ya çok canım sıkıldı yediriyorum ama çok hareketli bir de uyku yok sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ama niye böyle
Bi kere uykusuzsa yedigi kadar kilo almiyo. Hem uykusuz hem hareketli zaten kilo bekleme. Normal sınirlarda bebegin uzulmene gerek yok bence. İyi boyu kilosu Zamanla daha degisecek kilolari

Selam kızlar bugun aşımız vardı 8.5 kilo 71 boyu da az gibi geldi bana ya çok canım sıkıldı yediriyorum ama çok hareketli bir de uyku yok sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil ama niye böyle

Bizmkiler hemenhemen ayni kiloda gidiyorlardi benimki 9.5olmus. Saglikli olsun dedigin gbi,bu ilk istedigimiz ve en onemlisi. Dedigin gibi uykusuz,cok hareketli falan o yuzden bu sekilde olmus bence cnm,mismommy nin dedigine katiliyorum ben de

Bide ek gidada cok kilo aldirmiyor. Sebze kahvalti. Meyve şekerli o biraz daha kalorili. Cok istahli bebek degilse. Kasik mamasi devam sutu aliyorsa onlar aldiriyor. Emziriyorsan sutun yagli degilse normal kilosu. Kış geldi saglikli olsunlarda canim.

Benim oglan delirdi burnunu siliyodum sinirlendi parmagimi isirdi nasl kapti parmagimi yaa koptu resmen cok fena bişey oldu bu cok.opuncede sinirleniyo yuzumu isiriyo
Yuzunumu isiriyor parmagi kapinca aynen kopartacak gibi cok aciyo. Agzina birsey verirken dikkat ediyorum ama kapiyo bazen. Burun temizleme bazen yaptiriyor bazen yaptirmiyor.

Yuzunumu isiriyor parmagi kapinca aynen kopartacak gibi cok aciyo. Agzina birsey verirken dikkat ediyorum ama kapiyo bazen. Burun temizleme bazen yaptiriyor bazen yaptirmiyor.
Temizlemeyi zaten hic soylemiyorm kiyameti kopariyo bunu ogrendi iki gundur dunde sikarak optm diye cenemi isirdi eliyle skstrdida yuzumu

Ocak anaları da bitmiş bee son direnişçiler kalmış
@hiuf @Surrender @Pembedon5 @Atom heart mother pitipitikare Lollapollosaa @birickm
Nerelerdesiniz yahuuu
Canım İnci kötü, hastaneye gittik şimdi, boğaz da kızarmış dedi doktor, Prospan şurup verdi, bir de ağızdan doku aldı, Beta virüsü varmış, eğer ondan kaptıysa antibiyotik başlayacağız, tahlil sonucu çıkacak birazdan.

Ben de hastayım, kırgınlığım var. Halimiz pek iç açıcı değil yani.

Gecmis olsun ikinizede. Kendinede dikkat et

Gecmis olsun ikinizede. Kendinede dikkat et
Sağol Mis, kendime dikkat edecek vaktim olmuyor vallahi,sürekli ağlıyor, sürekli kucak istiyor. Hastalıklar yetmezmiş gibi sabah bir de yataktan düştü zilli, tutunup kalkmış, oradan da hoop yere

Bir de onun yaygarası koptu, bittim ben bittim vallahi, ah nerede o biblo gibi koyduğum yerde duran çocuk

Gelince ust uste geliyor zaten. Umarim atlatirsiniz. Bitki cayi ilac birsey icebiliyor musun bide dinlenmen lazim yakinin olsa dinlendirse seni. Sende iyileski birbirinize gecirmeyin. Zaten boyle yoruluyoruz . Vucut direncimiz dusuyor. Hastalik kolay kapiyoruz. Yemek yiyemesekte meyve bitki cayi icmek lazim aslinda . Hasta hasta bitap dustun iyice.

pitipitikare çok geçmiş olsun. Beta yoksa korkma, bu mikroplar bağışıklık sistemini güçlendirecek. Varsa da antibiotik ile tedavi olacak.
Acil sifalar kuzucuga.
Teşekkür ederim Canım, doğru söylüyorsun, böyle böyle güçlenecek bağışıklık sistemi. Ama psikolojik olarak çok zor geliyor anneye el kadar bebeğinin bu halini izlemek.

Allah korusun bebeklerimizi.

Şimdi adaçayı yaptım içiyorum, tavuk da koydum pişiyor, tavuk suyuna çorba yapacağım ikimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…