- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.661
Aynen benim ki de öyle canım bir dakika durmuyor ama benim kilo hala duruyor ya tatlı abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi ya yururse ne yapacam bilmiyorum hic durmaz o zaman gider kesin benim kilolar
Eee nasıl gidiyor senin kilolar ben ömer kagana yemek yedirecem diye ac kalıyorum o yesin de ben de doyuyorumKız ben de çok abur cubur yiyorum aynen tutamıyorum kendimi yaa çıldırıciimm
Kız ben de çok abur cubur yiyorum aynen tutamıyorum kendimi yaa çıldırıciimm
Aynı lafı 21 kilo almis hamile halimde bana da demislerdi "anca insana benzemissin" daha önce neye benzetiyorlardi acaba1 dk durmuyo ki anacım 28 kilo aldım doğumda 23ünü verdim koşturmaktan uykusuzluktan. Gerçi bu çok iyi oldu bakma 5 kilom kaldıHatta onu da vermesem de olur çünkü ben çok zayıftım kuzenlerim diyo ki şu anki halime insana benzemişsin
Benim kadar saçmabir insan yok hamileyken veriyorum.Dogumdan sonra geri alıyırumEee nasıl gidiyor senin kilolar ben ömer kagana yemek yedirecem diye ac kalıyorum o yesin de ben de doyuyorumama tatlıdan vazgecemiyirum ya kilom çok fena boy biraz kurtarıyor ama 78 kiloyum ya
Annem der ki bir dirhem et bin ayıp örterBenim kadar saçmabir insan yok hamileyken veriyorum.Dogumdan sonra geri alıyırum
Benim cahilligimr geldi ya canım hamileyken 14 kilo aldim normaldi sonra doğumdan sonra çok güzel kilo vermiştim eski halime donmistum ama sonra bir aldım kilo çok fena oldum yapıştı şuan gitmiyor kilolarBenim kadar saçmabir insan yok hamileyken veriyorum.Dogumdan sonra geri alıyırum
Cok dogru söylemiş canım. Bende böyşe avuturum kendimi bariAnnem der ki bir dirhem et bin ayıp örter
İskeletin üstüne deri geçirişmiş gibiymişim yandan bakınca gözükmüyomuşumAynı lafı 21 kilo almis hamile halimde bana da demislerdi "anca insana benzemissin" daha önce neye benzetiyorlardi acaba
Beni de çiroz (ki sonradan ogrendim balik kurusu olurmuş) a benzetmislerdi...İskeletin üstüne deri geçirişmiş gibiymişim yandan bakınca gözükmüyomuşum
Öyle derlerdi. Eeeyy 5 kilo sen nelere kadirmişsin ki beni insana benzettin
Gerçi hakikaten eski kıyafetlerime bakıyorum da belleri ne kadar küçük iki elim kavuşuyo birbirine. (Bazılarının içine girebiliyorum bu arada) Hakikaten çok zayıfmışım diyorum bu kadar zayıf insan mı olur ama o zamanlar öyle gelmiyodu gayet normal geliyodum kendime
Beni de çiroz (ki sonradan ogrendim balik parish olurmuş) a benzetmislerdi...
Zaten bu etrafin demeleri olmasa zayıf olan da şişman olan da daha mutlu olur kendi haliyle :))
Onu bende gordum allah akil fikir versinHaberlerde gördüm şimdi
Kendini anne sanan bir kafa sakatı çocuğunu çamaşır ipiyle bağlayıp arabanın arkasında süreüklemişallah böylslerine çocyk vermesin
Çocuuğu esirgwme kurumuna vermişler bu durun karşısında kendini tatildesanıyomuş
Troid mi var canim gorumcemde hamileliginde almiyo zyfliyomsBenim kadar saçmabir insan yok hamileyken veriyorum.Dogumdan sonra geri alıyırum
Yok canım normal yiyorum hatta trçroid falan yokTroid mi var canim gorumcemde hamileliginde almiyo zyfliyoms
Baska bisey olabilir mi ki baktirdin mi hic kan degerlerine felanYok canım normal yiyorum hatta trçroid falan yok
Deterjanindan olmus olabilir mi ki ustu puturlu mu yoksa kizariklik mi sadeceBunun ne olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Dün karnında nokta nokta bişiler vardı isilik gibi bu sabah bi baktım sırtı ve vücudunun ön tarafı böyle. Kollaronda bacaklarında yüzünde yok. Kaşıntısı rahatsızlığı ateşi de yok oğlumun acile de götürmek istemiyorum o yüzden. Çok canım sıkıldı p.tesiyi nasıl beklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?