2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benim ki de öyle canım bir dakika durmuyor ama benim kilo hala duruyor ya tatlı abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi ya yururse ne yapacam bilmiyorum hic durmaz o zaman gider kesin benim kilolar

Kız ben de çok abur cubur yiyorum aynen tutamıyorum kendimi yaa çıldırıciimm

Aynı lafı 21 kilo almis hamile halimde bana da demislerdi "anca insana benzemissin" daha önce neye benzetiyorlardi acaba

Eee nasıl gidiyor senin kilolar ben ömer kagana yemek yedirecem diye ac kalıyorum o yesin de ben de doyuyorum ama tatlıdan vazgecemiyirum ya kilom çok fena boy biraz kurtarıyor ama 78 kiloyum ya
Benim kadar saçmabir insan yok hamileyken veriyorum.Dogumdan sonra geri alıyırum

Benim kadar saçmabir insan yok hamileyken veriyorum.Dogumdan sonra geri alıyırum
Benim cahilligimr geldi ya canım hamileyken 14 kilo aldim normaldi sonra doğumdan sonra çok güzel kilo vermiştim eski halime donmistum ama sonra bir aldım kilo çok fena oldum yapıştı şuan gitmiyor kilolar

Yarin bebise ne pisirsem diye düşünenlere belki fikir olur, bugün kıymalı taze fasulye, bulgur pilavı, yoğurt, armut vardı menumuzde.

Aynı lafı 21 kilo almis hamile halimde bana da demislerdi "anca insana benzemissin" daha önce neye benzetiyorlardi acaba
İskeletin üstüne deri geçirişmiş gibiymişim yandan bakınca gözükmüyomuşum
Öyle derlerdi. Eeeyy 5 kilo sen nelere kadirmişsin ki beni insana benzettin
Gerçi hakikaten eski kıyafetlerime bakıyorum da belleri ne kadar küçük iki elim kavuşuyo birbirine. (Bazılarının içine girebiliyorum bu arada ) Hakikaten çok zayıfmışım diyorum bu kadar zayıf insan mı olur ama o zamanlar öyle gelmiyodu gayet normal geliyodum kendime

Beni de çiroz (ki sonradan ogrendim balik kurusu olurmuş) a benzetmislerdi...
Zaten bu etrafin demeleri olmasa zayıf olan da şişman olan da daha mutlu olur kendi haliyle :))

Son düzenleme:
Beni de çiroz (ki sonradan ogrendim balik parish olurmuş) a benzetmislerdi...
Zaten bu etrafin demeleri olmasa zayıf olan da şişman olan da daha mutlu olur kendi haliyle :))

Aynen yaa bana da çiroz derlerdi hep. Çalıştığım dönemde 22–23 yaşlarındaydım tabi yeni başladığımda küçüğüm , müdürümüz müdür yardımcımız hep eğlenirlerdi benimle aman hava çok rüzgarlı bak bugün çıkarken ağırlık bağlayalım sana rüzgar uçurmasın, pencereyi açmayın cereyan yaparsa mazallah maze uçar vs. vs..
Alınmazdım tabiiki de ama dediğin gibi etrafın lafı sözü olmasa herkes daha mutlu olur diye düşünüyorum

Bunun ne olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Dün karnında nokta nokta bişiler vardı isilik gibi bu sabah bi baktım sırtı ve vücudunun ön tarafı böyle. Kollaronda bacaklarında yüzünde yok. Kaşıntısı rahatsızlığı ateşi de yok oğlumun acile de götürmek istemiyorum o yüzden. Çok canım sıkıldı p.tesiyi nasıl beklicem..

Eklentiler

• IMG_20161105_091435-240x427.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20161105_091407-240x427.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 55
Deterjanindan olmus olabilir mi ki ustu puturlu mu yoksa kizariklik mi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…