- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.581
Kizin annesiyle konustum. Kuzla konusamadim ustun koru soyledi. Bebeklerde uyku terapisi bolumu var . Sende git istersen diye. 3. Asamadalar her zaman gitmiyor. Bir bucuk ay olmus. İlk 15 gun sıkınti cektiler dedi. Bude kararli olmak lazim ve sadece anne yapiyor baskasi yatirmiyor. Bu kadar bildigim.Bu sut kesme isi nasil oluyor merak ediyorum,hala guzel iciyor benimki ama bi bakarsin aniden birakir da hic belli olmuyor bebeklere. Yalniz boyle cok duskun bebeklere nasil biraktiriyolar acaba:) benimki beni tirmaliyor kucagima tirmaniyor istediginde
Elif hanımı tavsiye ediyorum pamuk gibi doktor, ayni hastane de.merhaba. ya size birşey sorucaktım. Ben kadın dogum doktoru arastırıyorum hamılelık suphem varda. Acıbadem atakent Umut Dileği düşündüm ama hiç yorum bulamadım giden varmı bulamadım. Nasıldı memnun kaldınızmı? Güleryuzlu ılgılımı benım ıcın onemlı olan o. sorularımıza cevap verırmı.
çok geçmiş olsun canım..ateşlenirse dikkat et,hemen gidin doktora,enfeksiyon başlamış demek ve antibiyotik kullanmayınca geçmiyor..Bende oksuruyo diye goturrlim dedm sabah bisey yok abartma diyo devam ederse gotrcem sabah pekmezle tereyagini eritip icirdim bugn hic oksurmedi aksamda veririm bidr ishal eklendi hastaligimiza tam oldu
Oksurugu azaldi cok sukur ateste yok ama ben iyice kotu oldm sesim kisildi boğazım acayip agriyoçok geçmiş olsun canım..ateşlenirse dikkat et,hemen gidin doktora,enfeksiyon başlamış demek ve antibiyotik kullanmayınca geçmiyor..
9-18 koltuk için 9ay 4yas arası diyor. Bence suan o uygun. Suan 9kilo olan bi cocuk 6ay sonra 15 olması için 1er kilo alması lazım. Zor ama. Hem 6ay napicaz?İsofix otokoltugu 9-18 mi 15- 36 mi aldiniz . 15-36 daha iyi degilmi 6 ay sonra 15 e yakin olur zaten
Yasa bakma kiloya bak. 4 yasinda 15 kilodan fazla olurlar ya. 1 yasinda 11-12 olan bebek 15 kg koltuk olmaz mi ya. 3 yil boyunca 3 kg mi alacak.9-18 koltuk için 9ay 4yas arası diyor. Bence suan o uygun. Suan 9kilo olan bi cocuk 6ay sonra 15 olması için 1er kilo alması lazım. Zor ama. Hem 6ay napicaz?
Ben 9-18 alicam. Zaten benim çocuğum bu gidişle 18i 6yasindan önce göremez. 4sene sonra karar veririm ne yapacağıma..
Yasa bakma kiloya bak. 4 yasinda 15 kilodan fazla olurlar ya. 1 yasinda 11-12 olan bebek 15 kg koltuk olmaz mi ya. 3 yil boyunca 3 kg mi alacak.
Kiz ne yazdın öyle. 3kere okudumYasa bakma kiloya bak. 4 yasinda 15 kilodan fazla olurlar ya. 1 yasinda 11-12 olan bebek 15 kg koltuk olmaz mi ya. 3 yil boyunca 3 kg mi alacak.
Kiz ne yazdın öyle. 3kere okudumanladigim kadariyla cvp vereyim.
Dört yasinda 15kilo değil zaten 9-18i dört yasa kadar veriyorlar. Yanılmıyorsam 4yasa ortalama 18 kilo denklestiriliyor.
Bir yaşında 11-12 kilo bebek 15-36 ya oturur elbet de.. bir yaşına kadar bekleyecek misin koltuk almak için.
3yilda 3kilo hesabını hic anlayamadım yalnız
Yok cnm ne 15 i . 6 ay sonra 11- 12 kilo olsa olsa 15 olmazmi diye dusundumBenim yegen su an 22aylik en son 15kg idi ama dogdu dogali hep ust sinirda bi cocuk oldu. Yani orda yazan yas araligiyla her bebek ayni olmuyor ama bizm icin su an ideali 9-18olan. Digerleri zaten buyuk. Sen 6ay sonra 15olur diye dusunuyorsun ama eger su an kilosu ortalamadaysa cok buyuk ihtimalle ulasmaz o kiloya. Ben 9-18aldim tam ona gore. Ha 9-25likler de var o sana kalmis ama simdiden 15kilodan baslayani alma hata edersin,6ay deyip de gecme su an bile eskisinde durmuyorlar ,nasil rahat edecek cocuk,kalkip oturmak etrafa bakmak istiyorlar yani,kesifteler iyice. Bnm ogln 9.5 kilo bu arada
Kendi kendine msji nasil yazdinSenin oğlan 8kusurlerdeydi en son. 9 desek 10ay dolunumuna. 2 ayda 3kilo alıp nasıl 12 kilo olsun 1 yasinda. Gitgide azalacak kilo alımları yuruyecekler kosacaklar.
Benim kız 7kusurlerdebu ayda pek bişey almadi gibi hissediyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.
Kendi kendimi alıntılamisim galiba
Canim bir yaşa ne kaldiKiz ne yazdın öyle. 3kere okudumanladigim kadariyla cvp vereyim.
Dört yasinda 15kilo değil zaten 9-18i dört yasa kadar veriyorlar. Yanılmıyorsam 4yasa ortalama 18 kilo denklestiriliyor.
Bir yaşında 11-12 kilo bebek 15-36 ya oturur elbet de.. bir yaşına kadar bekleyecek misin koltuk almak için.
3yilda 3kilo hesabını hic anlayamadım yalnız
olmadı maalesefPempenin anası gitti pembe pertPembedon5
Atom anasına taşınıp işe başlayacaktı piyasada yokAtom heart mother
Sör evini satmıştı taşınıyo mu niydiyoSurrender
Hayirlisi olsun. Olur elbetolmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?