2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yada böcek felan isirmis olablr mi acaba

Deterjanindan olmus olabilir mi ki ustu puturlu mu yoksa kizariklik mi sadece

Yada böcek felan isirmis olablr mi acaba

Pütürlü gibi görünüyo ama değil. Deterjan sabun ya da şampuanını da değiştirmedim. Farkı bişi yemedim ve yetirmedim. Ya 3 aylıkken falan yine olmuştu aynı böyle ama banyoda yaptırırken birden bire oldu ben de sabununu şampuanını değiştirdim ondan oldu diye düşündüm annem falan herkes bişi olmaz geçer bebeklerde olur öyle evham yapma geçer dediler 1 hafta 10 gün bekledim geçmedi tabi o sürede hafifliyo geçer gibi oluyo tekrar kızarıyo neyse o arada bi arkadaş uğramıştı çocuk dr tanıdığı varmış eşinin resim attık önemli bişi değil hipokort pomad dı sanırım kullansın geçer demiş. Kullandık sadece 5 gün günde 2 kere. Kortizonluymuş çünkü krem. Neyse geçti gitti. Dün dediğim gibi minicik nokta nokta bişiler vardı gece yatarken de baktım aynı şekilde sabah bi kalktım böyle. Acilde bi halt anlamayacaklar şimdi. O yüzden p.tesi burdaki çocuk dr götüreyim diyorum. Hani bebişime rahatsızlık huzursuzluk vermiyo kaşınmıyo demek ki diyorum ateş yok başka bi problem yok götürmedim o yüzden acile. Ama çok canım sıkıldı yaa..

Canim egzemaya benziyor. Ama Dr a gotur yinede. Cilt hastaliklari dr kendi gozuyle gorup dokunmak istiyor. Birbirine benzer hastaliklar cok var. Pztesi gotur. Bizde hipokort kullandik 3 gun . Sonra kasinti kizariklik icin aldim bitkisel ilac . Simdi 3 aydir damla kullaniyor. Gecmeyince kasiniyordu uyumuyordu. Yaz oldugu icin deniz tuzu yapiyordum ona. Sonbaharda alevleniyor egzema mevsim gecislerinde. Egzemaysa tam mevsimi .

Egzama olablr mi acaba benmde elimde cikti ara ara geciyo gidiyo aksamlari kipkirmizi oluyo gunduz bsy yok gece yanigiymis krem kullandm geçti smdi yine tkrarladi

Boyle bsy kenarlari kizarik ortasona dokinuyorum derisi bi degisik yaninca iz kalirfa olur ya ayni oyle

Şimdi baktım geçmiş ama dünkü gibi minik noktalar duruyo sadece vücudunun ön tarafında. Bu nasıl bişi anlamadım. Egzama da kaşıntı rahatsızlıkk falan olmuyo mu ?

Benim de çocukluk döneminde çok alerji olmuşluğum vardır yüzüm gözüm yanık gibi kızarırdı bazen ellerim şişerdi kıpkırmızı olurdu. Genellikle mevsim geçişlerinde olurdum. Hala da alerjik bi yapım var banyo yaptığımda mesela vücuduma hiçbirşey sürmesem dahi saçımı şapmuanladığım için yüzüm boynum kıpkırmızı olur her banyo sonrası.
Ay bu çocuk bana mı çekti yaa..

Şimdi baktım geçmiş ama dünkü gibi minik noktalar duruyo sadece vücudunun ön tarafında. Bu nasıl bişi anlamadım. Egzama da kaşıntı rahatsızlıkk falan olmuyo mu ?
Bidaha cikinca dr a gotur. Kasinti alevlenince oluyor. Allerjimi egzemami dr baksin. Bunlar genetik. Ama cogu insandada var zaten . Yetiskinlerde bile bi yastan sonra allerji yada egzema cikiyor

Bidaha cikinca dr a gotur. Kasinti alevlenince oluyor. Allerjimi egzemami dr baksin. Bunlar genetik. Ama cogu insandada var zaten . Yetiskinlerde bile bi yastan sonra allerji yada egzema cikiyor
İnşallah tekrarlamaz. Alevlendiği zamanlarda da çok ilginç bi şekilde hiç etkilemedi oğlumu huzursuzlanmadı ya da kaşınmaya falan çalışmadı ne bileyim hiçbirşeyi yok gibiydi.
Neyse mis ilknur teşekkür ederim ilginiz için umarım tekrarlamaz.

tez canlı cok aceleci bi insanım
bu da bazen yanlıs seyler doguruyor. aktıvıte masası aldım begenmedım
iyi mi bondıgo alacaktım. ulen nette 1110 du hatta
gittim 110 u sacma sapan bir şeye verdım
ulen bekle akşam sipariş ver, kacıyordu sankı

Bondigonun piyanolu yurume yardimcisi seklinde var onu mu alacaktin bende onu almayi dusunuyorum tabi ne kadar ise yarar bilmiyorum sen hangisini aldin iade etsen olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…