- 30 Ocak 2015
- 19.825
- 28.384
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.681
Yada böcek felan isirmis olablr mi acabaBunun ne olduğuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Dün karnında nokta nokta bişiler vardı isilik gibi bu sabah bi baktım sırtı ve vücudunun ön tarafı böyle. Kollaronda bacaklarında yüzünde yok. Kaşıntısı rahatsızlığı ateşi de yok oğlumun acile de götürmek istemiyorum o yüzden. Çok canım sıkıldı p.tesiyi nasıl beklicem..
Deterjanindan olmus olabilir mi ki ustu puturlu mu yoksa kizariklik mi sadece
Yada böcek felan isirmis olablr mi acaba
Canim egzemaya benziyor. Ama Dr a gotur yinede. Cilt hastaliklari dr kendi gozuyle gorup dokunmak istiyor. Birbirine benzer hastaliklar cok var. Pztesi gotur. Bizde hipokort kullandik 3 gun . Sonra kasinti kizariklik icin aldim bitkisel ilac . Simdi 3 aydir damla kullaniyor. Gecmeyince kasiniyordu uyumuyordu. Yaz oldugu icin deniz tuzu yapiyordum ona. Sonbaharda alevleniyor egzema mevsim gecislerinde. Egzemaysa tam mevsimi .Pütürlü gibi görünüyo ama değil. Deterjan sabun ya da şampuanını da değiştirmedim. Farkı bişi yemedim ve yetirmedim. Ya 3 aylıkken falan yine olmuştu aynı böyle ama banyoda yaptırırken birden bire oldu ben de sabununu şampuanını değiştirdim ondan oldu diye düşündüm annem falan herkes bişi olmaz geçer bebeklerde olur öyle evham yapma geçer dediler 1 hafta 10 gün bekledim geçmedi tabi o sürede hafifliyo geçer gibi oluyo tekrar kızarıyo neyse o arada bi arkadaş uğramıştı çocuk dr tanıdığı varmış eşinin resim attık önemli bişi değil hipokort pomad dı sanırım kullansın geçer demiş. Kullandık sadece 5 gün günde 2 kere. Kortizonluymuş çünkü krem. Neyse geçti gitti. Dün dediğim gibi minicik nokta nokta bişiler vardı gece yatarken de baktım aynı şekilde sabah bi kalktım böyle. Acilde bi halt anlamayacaklar şimdi. O yüzden p.tesi burdaki çocuk dr götüreyim diyorum. Hani bebişime rahatsızlık huzursuzluk vermiyo kaşınmıyo demek ki diyorum ateş yok başka bi problem yok götürmedim o yüzden acile. Ama çok canım sıkıldı yaa..
Egzama olablr mi acaba benmde elimde cikti ara ara geciyo gidiyo aksamlari kipkirmizi oluyo gunduz bsy yok gece yanigiymis krem kullandm geçti smdi yine tkrarladiPütürlü gibi görünüyo ama değil. Deterjan sabun ya da şampuanını da değiştirmedim. Farkı bişi yemedim ve yetirmedim. Ya 3 aylıkken falan yine olmuştu aynı böyle ama banyoda yaptırırken birden bire oldu ben de sabununu şampuanını değiştirdim ondan oldu diye düşündüm annem falan herkes bişi olmaz geçer bebeklerde olur öyle evham yapma geçer dediler 1 hafta 10 gün bekledim geçmedi tabi o sürede hafifliyo geçer gibi oluyo tekrar kızarıyo neyse o arada bi arkadaş uğramıştı çocuk dr tanıdığı varmış eşinin resim attık önemli bişi değil hipokort pomad dı sanırım kullansın geçer demiş. Kullandık sadece 5 gün günde 2 kere. Kortizonluymuş çünkü krem. Neyse geçti gitti. Dün dediğim gibi minicik nokta nokta bişiler vardı gece yatarken de baktım aynı şekilde sabah bi kalktım böyle. Acilde bi halt anlamayacaklar şimdi. O yüzden p.tesi burdaki çocuk dr götüreyim diyorum. Hani bebişime rahatsızlık huzursuzluk vermiyo kaşınmıyo demek ki diyorum ateş yok başka bi problem yok götürmedim o yüzden acile. Ama çok canım sıkıldı yaa..
Pütürlü gibi görünüyo ama değil. Deterjan sabun ya da şampuanını da değiştirmedim. Farkı bişi yemedim ve yetirmedim. Ya 3 aylıkken falan yine olmuştu aynı böyle ama banyoda yaptırırken birden bire oldu ben de sabununu şampuanını değiştirdim ondan oldu diye düşündüm annem falan herkes bişi olmaz geçer bebeklerde olur öyle evham yapma geçer dediler 1 hafta 10 gün bekledim geçmedi tabi o sürede hafifliyo geçer gibi oluyo tekrar kızarıyo neyse o arada bi arkadaş uğramıştı çocuk dr tanıdığı varmış eşinin resim attık önemli bişi değil hipokort pomad dı sanırım kullansın geçer demiş. Kullandık sadece 5 gün günde 2 kere. Kortizonluymuş çünkü krem. Neyse geçti gitti. Dün dediğim gibi minicik nokta nokta bişiler vardı gece yatarken de baktım aynı şekilde sabah bi kalktım böyle. Acilde bi halt anlamayacaklar şimdi. O yüzden p.tesi burdaki çocuk dr götüreyim diyorum. Hani bebişime rahatsızlık huzursuzluk vermiyo kaşınmıyo demek ki diyorum ateş yok başka bi problem yok götürmedim o yüzden acile. Ama çok canım sıkıldı yaa..
Bidaha cikinca dr a gotur. Kasinti alevlenince oluyor. Allerjimi egzemami dr baksin. Bunlar genetik. Ama cogu insandada var zaten . Yetiskinlerde bile bi yastan sonra allerji yada egzema cikiyorŞimdi baktım geçmiş ama dünkü gibi minik noktalar duruyo sadece vücudunun ön tarafında. Bu nasıl bişi anlamadım. Egzama da kaşıntı rahatsızlıkk falan olmuyo mu ?
İnşallah tekrarlamaz. Alevlendiği zamanlarda da çok ilginç bi şekilde hiç etkilemedi oğlumu huzursuzlanmadı ya da kaşınmaya falan çalışmadı ne bileyim hiçbirşeyi yok gibiydi.Bidaha cikinca dr a gotur. Kasinti alevlenince oluyor. Allerjimi egzemami dr baksin. Bunlar genetik. Ama cogu insandada var zaten . Yetiskinlerde bile bi yastan sonra allerji yada egzema cikiyor
B12 düsük sadece okadar oda hamileyken düsüktü su an hepsi normal yaniBaska bisey olabilir mi ki baktirdin mi hic kan degerlerine felan
Iyi canim bisey olmasindaB12 düsük sadece okadar oda hamileyken düsüktü su an hepsi normal yani
Evet canim egzama acayip kasinti yapiyoŞimdi baktım geçmiş ama dünkü gibi minik noktalar duruyo sadece vücudunun ön tarafında. Bu nasıl bişi anlamadım. Egzama da kaşıntı rahatsızlıkk falan olmuyo mu ?
evet canım.13 yaşında da kızım var.şimdi yıllar sonra bir oğlum daha oldu çok şükürMasallah senin 16 yaşında oğlun mu var....
son 6 kilom kaldıTatlı çikolata ıvır zıvır yemediğim günü günden saymıyorum
Niydecüükk
benim çenemde var canım..kaşıntı ve ciltte hassasiyet oluyo,acıyo kaşıyınca yaniŞimdi baktım geçmiş ama dünkü gibi minik noktalar duruyo sadece vücudunun ön tarafında. Bu nasıl bişi anlamadım. Egzama da kaşıntı rahatsızlıkk falan olmuyo mu ?
arkadaşımı ziyarete gittik..kadını uzun uzun süzdü sonra kadının burnunu çizdi kanattı .
Bondigonun piyanolu yurume yardimcisi seklinde var onu mu alacaktin bende onu almayi dusunuyorum tabi ne kadar ise yarar bilmiyorum sen hangisini aldin iade etsen olmaz mitez canlı cok aceleci bi insanım
bu da bazen yanlıs seyler doguruyor. aktıvıte masası aldım begenmedım
iyi mibondıgo alacaktım. ulen nette 1110 du hatta
gittim 110 u sacma sapan bir şeye verdım
ulen bekle akşam sipariş ver, kacıyordu sankı
Masallah sana surson 6 kilom kaldı24 kilo verdim dogumdan bu yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?