2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben pes ettm artik hic bisey yedirmek icin ugrasmicam biktim cunku yemiyo ne denediysem 1 2 kasik yedireblrsem ne guzel bi kasik mamasini yiyo onuda vermek icimden gelmiyo güzelim corbalar varken vitamin alcakken hazr seyleri veresim gelmiyo

Bende bir sey alurken bir iki hafta arastirmayla gecer yorumlara bakarim . Bir kac gunum sectiklerimden eleme ile gecer

Ben pes ettm artik hic bisey yedirmek icin ugrasmicam biktim cunku yemiyo ne denediysem 1 2 kasik yedireblrsem ne guzel bi kasik mamasini yiyo onuda vermek icimden gelmiyo güzelim corbalar varken vitamin alcakken hazr seyleri veresim gelmiyo
Kasik mamasinda vitamin daha cok var. Yedigimiz seylerde neler var Allah bilir. Her cesit vitamini yemekle veremeyiz. Bebeklikte daha cok ihtiyaclari var hizli gelisiyorlar.

Kasik mamasi su hero baby kucuk kavanozlar mi yoksa kucuk paketlerde mamalar oluyor onlar mi? Sahsen kavanozlari hic desteklemiyorum ben,aynisini kendimiz evde yapabilriiz basitce,ben yapiyordm irmik ve meyve rendesi yiyordu ama bayadir yapmiyrm artk yemeklere gectigimiz icin. Ama senin dusuncene katiliyorum yani ben de.. buarada sen de yedigi kadar ver demek ki o kadari yetiyor,ben veriyorum yiyor yedigi kadar,bazen iki uc lokmada birakiyo hic ustune dusmuyorum cunku emmesi iyi,Arda da oyle degil mi hala cnm?

kavanozları hic istemiyorm zatenbi yere gidersem dısarda felan yedirmek icin alıyorm ayda yılda bi oburunu diyorm canım su 7 tahıllı felan olanlar var ya emmesi iyi masallah hep emmek istiyo iste yemek yemek istemiyo

son 6 kilom kaldı 24 kilo verdim dogumdan bu yana

Ne var kıs ben de 23 verdim kaldı 5
Onu da vermesem bilem olur

benim çenemde var canım..kaşıntı ve ciltte hassasiyet oluyo,acıyo kaşıyınca yani

Egzama da değil bizimki o zaman çünkü kaşıntı yapmıyo yani ben öyle düşünüyorum çünkü dediğim gibi hiç huzursuzlanmıyo kaşımaya çalışmıyo hiçbişe yokmuş gibi yani.

kavanozları hic istemiyorm zatenbi yere gidersem dısarda felan yedirmek icin alıyorm ayda yılda bi oburunu diyorm canım su 7 tahıllı felan olanlar var ya emmesi iyi masallah hep emmek istiyo iste yemek yemek istemiyo

Anladim canim,umarim yakin zamanda istahlanir :))

Pempenin anası gitti pembe pert @Pembedon5
Atom anasına taşınıp işe başlayacaktı piyasada yok Atom heart mother
Sör evini satmıştı taşınıyo mu niydiyo @Surrender
anne-ev arasi gidip geliyoruz simdilik. Ise baslayamadim henuz. Sene basini bulacak buyuk ihtimalle. Daha iyi oldu kizin dis sikintilari vardi onu biraz atlattik cok sukur.. hep ayni seyler ya... bunaltici bi hava hakim . Bu arada bende egzama diyorum bebeginin cildindekilere, her zaman kasinti olmuyor kendimde de vardi mesela kasinmiyordu. hemen bi dermatoloji doktoruna basvur bu arada senin vasitanla hasta olan bebeklere acil sifalar dilerim okudum hepsini ...

Ben de 49 ile başladım 68 le bitirdim şimdi 47 kiloyum. Göbek görünmese de kendimi pörsük hissediyorum. Karın kasları gevşedi.
Normalde bir ogun atlasam kilo verirdim. Troid degerlerim normal olsada. Zor kilo veriyorum etkiliyor kilo vermemi. Suan yine oynadi degerim sanirim hizli kilo veriyorum si hafta kontrole gidemedim bi.

Isine geleni yiyo cikolata ver agzini nasl acıyo daha paketinden anliyo ne oldugunu hemen sirita sirita geliyo yanimiza babasi bi tadina baktrdi basimiza bela aldk
Aynen bizimkide paketinden taniyor. Bir gelisi var cikolatayi gorunce emeklerken arka ayaklar havaya atiyor. Az taddirdik bizde. Herseyden tadiyo. Cikolatayi unutmuyor.

Inek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.

Inek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.
Bir yasindan once vermeyi dusunmuyorum . Sakincalari nette yaziyor italyan univ yayinlanmis. Sutlerde pakette sonucta. Devam sutu icmeyen bebegim olsa verirdim.

Heronun yada pinarin gordum markette 6-12 ayliklar icin sut.

Bir yasindan once vermeyi dusunmuyorum . Sakincalari nette yaziyor italyan univ yayinlanmis. Sutlerde pakette sonucta. Devam sutu icmeyen bebegim olsa verirdim.
Sanirim 2 aycik daha bekleyecegim sut sarkisi var o derece icmek istemiyor, yarim saatte zor iciriyorum sebnem feraha baka baka kadindan soguttu beni resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…