- 30 Ocak 2015
- 19.829
- 28.406
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.701
Masallah yaa ben alsam veremem heralde ne aliyorm ne veriyorm insallah boyle devam eder kendimi frenliyemem ben cunku yedikce yiyesim varson 6 kilom kaldı24 kilo verdim dogumdan bu yana
Bende bir sey alurken bir iki hafta arastirmayla gecer yorumlara bakarim . Bir kac gunum sectiklerimden eleme ile gecertez canlı cok aceleci bi insanım
bu da bazen yanlıs seyler doguruyor. aktıvıte masası aldım begenmedım
iyi mibondıgo alacaktım. ulen nette 1110 du hatta
gittim 110 u sacma sapan bir şeye verdım
ulen bekle akşam sipariş ver, kacıyordu sankı
49 la hsmile kaldim. 6 kilo versem yeterdi. 1.5 kili verince 60 a iniyorum yeter bana gobek gitsin yeterson 6 kilom kaldı24 kilo verdim dogumdan bu yana
Kasik mamasinda vitamin daha cok var. Yedigimiz seylerde neler var Allah bilir. Her cesit vitamini yemekle veremeyiz. Bebeklikte daha cok ihtiyaclari var hizli gelisiyorlar.Ben pes ettm artik hic bisey yedirmek icin ugrasmicam biktim cunku yemiyo ne denediysem 1 2 kasik yedireblrsem ne guzel bi kasik mamasini yiyo onuda vermek icimden gelmiyo güzelim corbalar varken vitamin alcakken hazr seyleri veresim gelmiyo
ne biliyim ya tatlı gibi tadı onun icin vermek istemiyorumKasik mamasinda vitamin daha cok var. Yedigimiz seylerde neler var Allah bilir. Her cesit vitamini yemekle veremeyiz. Bebeklikte daha cok ihtiyaclari var hizli gelisiyorlar.
Ben pes ettm artik hic bisey yedirmek icin ugrasmicam biktim cunku yemiyo ne denediysem 1 2 kasik yedireblrsem ne guzel bi kasik mamasini yiyo onuda vermek icimden gelmiyo güzelim corbalar varken vitamin alcakken hazr seyleri veresim gelmiyo
49 la hsmile kaldim. 6 kilo versem yeterdi. 1.5 kili verince 60 a iniyorum yeter bana gobek gitsin yeter
Ben de 49 ile başladım 68 le bitirdim şimdi 47 kiloyum. Göbek görünmese de kendimi pörsük hissediyorum. Karın kasları gevşedi.49 la hsmile kaldim. 6 kilo versem yeterdi. 1.5 kili verince 60 a iniyorum yeter bana gobek gitsin yeter
kavanozları hic istemiyorm zatenbi yere gidersem dısarda felan yedirmek icin alıyorm ayda yılda bi oburunu diyorm canım su 7 tahıllı felan olanlar var ya emmesi iyi masallah hep emmek istiyo iste yemek yemek istemiyoKasik mamasi su hero baby kucuk kavanozlar mi yoksa kucuk paketlerde mamalar oluyor onlar mi? Sahsen kavanozlari hic desteklemiyorum ben,aynisini kendimiz evde yapabilriiz basitce,ben yapiyordm irmik ve meyve rendesi yiyordu ama bayadir yapmiyrm artk yemeklere gectigimiz icin. Ama senin dusuncene katiliyorum yani ben de.. buarada sen de yedigi kadar ver demek ki o kadari yetiyor,ben veriyorum yiyor yedigi kadar,bazen iki uc lokmada birakiyo hic ustune dusmuyorum cunku emmesi iyi,Arda da oyle degil mi hala cnm?
son 6 kilom kaldı24 kilo verdim dogumdan bu yana
benim çenemde var canım..kaşıntı ve ciltte hassasiyet oluyo,acıyo kaşıyınca yani
kavanozları hic istemiyorm zatenbi yere gidersem dısarda felan yedirmek icin alıyorm ayda yılda bi oburunu diyorm canım su 7 tahıllı felan olanlar var ya emmesi iyi masallah hep emmek istiyo iste yemek yemek istemiyo
Isine geleni yiyo cikolata ver agzini nasl acıyo daha paketinden anliyo ne oldugunu hemen sirita sirita geliyo yanimiza babasi bi tadina baktrdi basimiza bela aldkAnladim canim,umarim yakin zamanda istahlanir :))
anne-ev arasi gidip geliyoruz simdilik. Ise baslayamadim henuz. Sene basini bulacak buyuk ihtimalle. Daha iyi oldu kizin dis sikintilari vardi onu biraz atlattik cok sukur.. hep ayni seyler ya... bunaltici bi hava hakimPempenin anası gitti pembe pert@Pembedon5
Atom anasına taşınıp işe başlayacaktı piyasada yokAtom heart mother
Sör evini satmıştı taşınıyo mu niydiyo@Surrender
Normalde bir ogun atlasam kilo verirdim. Troid degerlerim normal olsada. Zor kilo veriyorum etkiliyor kilo vermemi. Suan yine oynadi degerim sanirim hizli kilo veriyorum si hafta kontrole gidemedim bi.Ben de 49 ile başladım 68 le bitirdim şimdi 47 kiloyum. Göbek görünmese de kendimi pörsük hissediyorum. Karın kasları gevşedi.
Aynen bizimkide paketinden taniyor. Bir gelisi var cikolatayi gorunce emeklerken arka ayaklar havaya atiyor. Az taddirdik bizde. Herseyden tadiyo. Cikolatayi unutmuyor.Isine geleni yiyo cikolata ver agzini nasl acıyo daha paketinden anliyo ne oldugunu hemen sirita sirita geliyo yanimiza babasi bi tadina baktrdi basimiza bela aldk
Bir yasindan once vermeyi dusunmuyorum . Sakincalari nette yaziyor italyan univ yayinlanmis. Sutlerde pakette sonucta. Devam sutu icmeyen bebegim olsa verirdim.Inek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.
Heronun yada pinarin gordum markette 6-12 ayliklar icin sut.Inek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.
Sanirim 2 aycik daha bekleyecegimBir yasindan once vermeyi dusunmuyorum . Sakincalari nette yaziyor italyan univ yayinlanmis. Sutlerde pakette sonucta. Devam sutu icmeyen bebegim olsa verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?