2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı böyleymiş atom bee.. Hem yeni düzene alışırsınız hep birlikte.
P.tesi çocuk dr götürcem burda yakınımda olduğu için. Eşimin izni sıkıntı oluyo biraz. Olmazsa tabii bi şekilde dermatoloğa da götürürüm inşallah.

acele işe
Zilloşun beğenmedi mi?
Fisher price e da bakaydın
Seni sör seni seni sör seni

Besigin icine aldiginiz su korumaliklar var ya bende yok iste onlardan. Sonunda buldum dedim bi magazada,ulen iki kuccuk seyin fiyati araba koltugunun fiyatiyla ayni.. neeedem ben almiyom iste hih

Bi saate kadar hicbise vermedik ama sonrasinda mecburen verdik,simdi de bebekler alisti cikolataya biskuviye haha :) agizlarinin tadini biliyorlar ya
Evet ya hemen alisiyolar ama niyeyse corbaya yemege alismiyolar kemik suyu kaynattim buzluga attm corbalarina yemeklerine katiyim diye blwyi iyice biraktm zaten bi makarna veryrm bide sabah kahvalti da pankek kasar felan

Inek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.
benım vermeme tek nedenım demiri emiyor süt. yoksa muhallebılerı sütle yapmak ısterdım
çok lezız oluyor gercekten. senınkı emmiyor, devam sütü istemıyor
o yuzden yavas yavas basla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…