- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.721
Farkli devam sutu dene icer belki sıkıliyorlar bazenSanirim 2 aycik daha bekleyecegimsut sarkisi var o derece icmek istemiyor, yarim saatte zor iciriyorum sebnem feraha baka baka kadindan soguttu beni resmen
Hayırlısı böyleymiş atom bee.. Hem yeni düzene alışırsınız hep birlikte.anne-ev arasi gidip geliyoruz simdilik. Ise baslayamadim henuz. Sene basini bulacak buyuk ihtimalle. Daha iyi oldu kizin dis sikintilari vardi onu biraz atlattik cok sukur.. hep ayni seyler ya... bunaltici bi hava hakim. Bu arada bende egzama diyorum bebeginin cildindekilere, her zaman kasinti olmuyor kendimde de vardi mesela kasinmiyordu. hemen bi dermatoloji doktoruna basvur bu arada senin vasitanla hasta olan bebeklere acil sifalar dilerim okudum hepsini ...
Sen nerdeyaen ordaOcak anaları da bitmiş bee son direnişçiler kalmış
@hiufSurrender Pembedon5 @Atom heart mother @pitipitikare @lollapolusa @birickm
Nerelerdesiniz yahuuu
Benim yokluğumu kimse farketmemiş
Sanirim 2 aycik daha bekleyecegimsut sarkisi var o derece icmek istemiyor, yarim saatte zor iciriyorum sebnem feraha baka baka kadindan soguttu beni resmen
tez canlı cok aceleci bi insanım
bu da bazen yanlıs seyler doguruyor. aktıvıte masası aldım begenmedım
iyi mibondıgo alacaktım. ulen nette 1110 du hatta
gittim 110 u sacma sapan bir şeye verdım
ulen bekle akşam sipariş ver, kacıyordu sankı
Sen nerdeyaen ordayurt dışına tatile çıktık ,balayımız eksik kalmıştı..onu tamamladık bu yüzden yazamadım
Cok fenalar cok ama su saatten sonra bi daha tatli bisey tadina baktirmicam yasak yemek yemiyo sonraAynen bizimkide paketinden taniyor. Bir gelisi var cikolatayi gorunce emeklerken arka ayaklar havaya atiyor. Az taddirdik bizde. Herseyden tadiyo. Cikolatayi unutmuyor.
Cok fenalar cok ama su saatten sonra bi daha tatli bisey tadina baktirmicam yasak yemek yemiyo sonra
Wuhuuu
Ben de diyorum anası gitti pempe perişan
Evet ya hemen alisiyolar ama niyeyse corbaya yemege alismiyolar kemik suyu kaynattim buzluga attm corbalarina yemeklerine katiyim diye blwyi iyice biraktm zaten bi makarna veryrm bide sabah kahvalti da pankek kasar felanBi saate kadar hicbise vermedik ama sonrasinda mecburen verdik,simdi de bebekler alisti cikolataya biskuviye haha :) agizlarinin tadini biliyorlar ya
Findigi cok seviyo benimkide ben yerken hemen aciyo agzini robottan cekip veryrmBenimki cereze de iyice alisti. Hergun ceviz,antep fistigi,cani isterse badem ve cekirdek ici de yiyorbi de agzim kipirdamasin yeter ki... muhakkak tadimi yapar
Sevmeleri guzel bneceFindigi cok seviyo benimkide ben yerken hemen aciyo agzini robottan cekip veryrm
yorumlara baktım arastırdım canım. bu arastırmıs halımBende bir sey alurken bir iki hafta arastirmayla gecer yorumlara bakarim . Bir kac gunum sectiklerimden eleme ile gecer
benım vermeme tek nedenım demiri emiyor süt. yoksa muhallebılerı sütle yapmak ısterdımInek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?