- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.761
geçmiş olsun canım..1 yaş aşısında ne yapıcaz kara kara düşüüyorum..karma,zatürre,çocuk felci .nasıl dayanacaklar canlarım yaaBu arada Eymen in 4 gün boyunca gece gündüz ateşlenmesinin sebebi kizamik aşisiymiş.. Yaptirmayaydim iyiydi
Bizim dr canli asi olunca bir gin ara ile yaptiriyor. İyi oluyor.geçmiş olsun canım..1 yaş aşısında ne yapıcaz kara kara düşüüyorum..karma,zatürre,çocuk felci .nasıl dayanacaklar canlarım yaa
Yeterki biz bsy yemeyelim hemen bi salyasi akiyo agzini aciyo once bi tadina bakiyo agzinin ucuyla ondan sonra begenrse saldiriyoSevmeleri guzel bneceAgiz sapirdatma durumlari ne alemde
Benimkide yapiyo onu ya bayiliyorm kafayi egip egip bakiyo almaya calsiyo alamayinca hemen geliyo yanimaBenimkine top aldim toplarla oynuyor erkek degilmi. Yada halkalarin sopasiyla abuk subuk seylerle. Peluslarla hic oynamiyor. Sadece pandasi var o bebeklikten beri yaninda arada onunla duruyor. Ama bu ara gozdesi sopa. Toplar kanepenin altina gidince egilip bakmasina bayılıyorum . Sonra agliyor tabii
Gecmis olsn canim bende dislerden korkyrm yaa agzini vuruyo kav kere kanattiBugun bacagima tirmaniyo parkeye burnu dudagi vurdu.tv unitenin onune baska odadaki haliyi serdim. Kaymaz en azindan. Sicak olur . Ust dudak slikonlu duruyor. Biraz kanadi disler yerinde
Hayaller viyana hayatlar muş diyorum
aktivite masası
neyın masası olacak.bondıgonun daha cok tusu var . benım baktıgım yerde sadece bu vardı
Bellikü olmamışhayirli olsun sör
Git ders çalişsen sus
Gecmis olsunBugun bacagima tirmaniyo parkeye burnu dudagi vurdu.tv unitenin onune baska odadaki haliyi serdim. Kaymaz en azindan. Sicak olur . Ust dudak slikonlu duruyor. Biraz kanadi disler yerinde
Git ders çaliş
Kız tam inanır gibi oluyodum ki ulen bu muşa viyana diyodur kesin dedimsakın inandım deme
Demir.. evet bir de o varbenım vermeme tek nedenım demiri emiyor süt. yoksa muhallebılerı sütle yapmak ısterdım
çok lezız oluyor gercekten. senınkı emmiyor, devam sütü istemıyor
o yuzden yavas yavas basla .
yok o degıl ben begenmedımbeğenmedi mi şimdi bunu..
Bizde bisiklet alcaz doğum gününe..fişir piresten
İlk arabam diiğğe geçiği..
yuhh daha neler.Demir.. evet bir de o varMuhallebi niyetine meyve-bugday ruseymi-findik-ceviz-pekmez karistiriyorum onun disinda full normal yemek yapiyorum. Pek katabilecegim biseyde yok aslinda.. zaten yukleniyorum mecbur, alisti iyice bunyesi, yavastan baslamak lazim sutede.. gecen bi kadinin yazisini okudum 6-7 yasindaki cocuga iyi yemedigi zaman devam sutu veriyorum diyordu
Bir yasindan sonra veririm belki devam sutu arada. Normal sutte pakette olacak. Devam sutlerinde vitamin daha fazla . Ama 6 yas ne ya. Hic mi bir sey yemiyo.Demir.. evet bir de o varMuhallebi niyetine meyve-bugday ruseymi-findik-ceviz-pekmez karistiriyorum onun disinda full normal yemek yapiyorum. Pek katabilecegim biseyde yok aslinda.. zaten yukleniyorum mecbur, alisti iyice bunyesi, yavastan baslamak lazim sutede.. gecen bi kadinin yazisini okudum 6-7 yasindaki cocuga iyi yemedigi zaman devam sutu veriyorum diyordu
Aynen kasik mamasina da karsi. Agzina surmedi. Tatliyla da arasi hic yok, o yazdigim karisimi zorla yediriyorum.Atom bee benimki de devam sütü içmiyo kaşık mamasının kırk kombinasyonunu yaptım muhallebinin envai çeşidini yemiyo allah yemiyo..
Atom heart mother
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?